ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 meleenin derdinin hala damage olduğunu düşünmeleri çok ayıp lan. Gerçi sistemi yetiştirecez diye balance olayının hızlıca üzerinden geçmişler. Zaten kendileri de söyledi yeni skiller sonraki patchde çıkcak diye.Scion oynayan yok amk amaçsız kaldığı için.Muhtemelen sonraki patch ya da exp skill balance özellikle de melee yenilikleri içerir. Coc saçma nerf yemiş quill rain buildlar direk yalan olmuş. This is a buff yeni meme oldu sdf Sevinemedim amk sanırım pathfinder bv kasacam ama çok bayık be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Aynen bende pathfinder BV gidecem gibi. Gerçi onunda vinktar nerf yedi gibi bişi oldu. Gene de baya kuvvetli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Hala çok kuvvetli hatta map clear speed daha daha artacak sadece bosslar daha yavaş olacak ben life based block/rumi gidiyordum ölümsüzdü sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 chris şöyle bişi demiş dediklerimi doğrular nitelikte. said: We do have a pretty solid plan for changing some fundamentals of melee play, but it's not ready yet. In the meantime, these buffs do move things in the right direction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ben de pathfinder bv düşünüyodum lan bu değişiklerin üstüne sdf çok rahat mapping yapılır o damage buffla, endgame bosslara yetmezse düşünülür yeni bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Yetmemesi gibi bi olasılık yok ama eskiye nazaran daha uzun sürecek combat.Belki core falan pass geçilir twin modlu falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 BV hala eziyo ya 2-3 tane vinktar kullanıyorlar gayet yokedecek gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Flicker ya da BV arasında kaldım ya hangisini yapsam. Ama BV yi ES base sonra LL ye geçmek istiyorum. Biraz fantezi oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 yarın başlıyor di mi yeni lig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 evet, yarın 23te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Luriel said: Flicker ya da BV arasında kaldım ya hangisini yapsam. Ama BV yi ES base sonra LL ye geçmek istiyorum. Biraz fantezi oldu ama. BV oynayacaksan lig başı life kasacan mom lu nereye çekiyorsun es gear sonra LL sdfsd ileride zengin olur ya da şansına düşürürsen shav falan ondan sonra respec ya da reroll yaparsın np. Şu çok iyi bir örnek misal lig başları için hiç bir unique zorunlu değil fakat rumi/rath combosu extra defans.Şöyleki sikko gearla noob arkadaşlarıma (4x kişi falan) uber izaro yaptırıyordum bayağı uzun sürüyordu kesmesi ama sadece önünde bekleyip bv stackleyip pot basıyorsun işte sdf solo olarak ezip geçiyor ayrı konu. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1634532/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 şahin 32 yaşına geldin hala PoE zorlaman bana azim verio!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 hazir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 okçu açarım ben yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 henüz exp in ne olduğuna bile bakamadım pazartesi falan başlayabilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 CI crit fireball oynicam karar verdim sadece templar mı witch mi oynasam o kısımda kaldım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ben de bv'yi denedim standartta biraz sıkıcı geldi, ama oynayacağım gene de coc'a dokunmayacaklardı ne güzel ilk defa oynayacaktım pöf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Peç çıktı koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 60k queue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Daha oyuna girmek kısmet olmadı şu yeni grafik iyileştirmelerine millet övgüler döşüyor hakkat smooth game play geldi mi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ben yine araştırma zamanı olmayan poe sevdalısı olarak build önerisi isticem, ne geldi ne gitti hiç bakamadım birazdan bakıcam ancak geçen ligteki uber izaro farmer karakterler gibi bir şey istiyorum, çok getirisi olan temiz bir olaydı, genelde earthquake oynadılar sanırım izaro farmlayanlar, şimdi yine bu ligte 35280 ex istemeden no brain ez bişiler var mı onun gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 EQ devam edebilirsin gelen nerfler biraz yavaşlatır sadece. Pathfinder Blade vortex oynayabilirsin. (sayfanın gerilerinde verdim link juggernaut ve eq nerflerinden sonra en rahat izaroyu bu farmlıyor) Facebreaker warchief berserker oynayabilirsin. Dual fire / spark / rf totem oynayabilirsin. Benim gibi gaza gelip fireball buff geldi diye atlama frost wallsız boss dpsi bok gibi.Sanırım firestorma çevircem bunu sdf gerçi daha low level bakalım ileride nasıl bir hal alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ad3m said: Daha oyuna girmek kısmet olmadı şu yeni grafik iyileştirmelerine millet övgüler döşüyor hakkat smooth game play geldi mi be?gelmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Fps artmış lakin smooth gameplay yok tabi :D Eskisine göre çok daha iyi ama cpu güçlüyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Bu lig çok iyi olmuş ya yapacak o kadar çok fazla detay varki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar