Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Seperate said: böyle gerizekalılar için sağ clickle cyclone tarzında bir şeyle her şeyi silecek op build önersenize bana biliyorsanız, direk copy/paste başlayayım :) https://youtu.be/OoQO3i7tfQg Oro's flicker strike pathfinder Guzel gibi duruyor baya. Baslarsam bu sezon bunu yapicam ben sanirim. Sonlara dogru var gameplay de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 lan bu poe.trade de satış yapmak için ne uğraşmak gerekiyormuş, programları kurdum ettim ama iyi zaman harcadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Flicker ile göz kanseri olmak mı istiyorsunuz, işte size harika bir build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Flicker hakkaten epilepsi tetikleyici lan oynanmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 flicker iyi hoş da singleda yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ona göz kanseri diyen de CoC discharge lı build tavsiye ediyo ha. Moba dokun PATAPATPATAPT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Fakener çok daha smooth flicker kanserine göre. Hem fakener şu anda tek T1 build. Flicker olsa olsa t3 olur. OP build istedi adam t1 build işte. Uber kes git t15 double boss kes ne istersen yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Aynı şey değil abi flicker direk kusturur adamı özellikle dps ve aps yükselince packlerde yakınsa ekran yerinde durmuyor.Fena ben dayanamadım oynayanlara saygım sonsuz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Oynamayı bırak videolarını izlerken dahi bu ne lan deyip geçiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Şu hem budget olması hem de fakenera yakın olması açısından deneyebilirim, ha tabii pcyi öldürür mü onu bilmiyorum http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1622354/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 µh said: lan bu poe.trade de satış yapmak için ne uğraşmak gerekiyormuş, programları kurdum ettim ama iyi zaman harcadım Procurement? Premium tab alip PUB yapsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bulabileceğin en budget fakener build şu https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1643840 coc/discharge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Baya kötüymüş build. 6L voll's protector 4-4.5exe alınıyor ki 5L bile yeterli. Bu build gibi saçmalıklara gerek yok bence. Amulet zaten musthave değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 vollsuz discharge olur mu ya , ilk defa katıldım adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Luriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 itemlarımı ver lan burada konuşacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Malachai loop ile oluyor gayet bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Denemeden yorumlamak süper ya şundan ucuzu yok yani pasifler aynı zaten her buildin bi kaç optimizasyonu var işte bir kaç pasif değişen.Kas itemlarını sonra voll versionuna geç alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 4l voll daha yüksek performans verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 5L volls 20-25c ye bulmak mümkün. Tabula alana kadar bir zahmet Voll's Protector alır gayet güzel şekilde red map temizlersin tabula saçmalığı yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 https://www.reddit.com/r/pathofexile/ An itibari ile h4x0rlanmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... taru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 GGG said: When we launched Path of Exile 2.3.0 alongside the Prophecy Leagues, we added multithreading to the game client in the form of concurrent resource loading. Until now, though, we didn't have multithreading for regular gameplay. (Multithreading is where multiple CPU cores are used simultaneously to perform different tasks, improving the game's performance). In 2.3.3 we will be adding a command-line option that will let you turn on frame multithreading. This feature allows the game to use more of your CPU cores for regular gameplay. We hope to have this feature enabled for all users in 2.4.0. As shown in the video, in high action situations we have seen performance improvements of more than 2x the regular frame rate when bound by CPU performance. This is the second round of our performance-focused improvements, but we are not done yet. We still have a port to D3D11 and much more planned for the future. https://www.youtube.com/watch?v=ajVc-uwdJ0Y eğer düzgün yapabilirlerse desynci kaldırmaları kadar büyük bir iyileştirme şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oyunun tek boktan tarafı optimizasyon zaten şunun için adam gibi bi ekip kurabilseler rakipsiz olmalarına rağmen direk tarihe geçerler yani. Adamlar yeni zelandadan başka adam almıyor amk ahsdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oyun çok iyi de yeni ligin ilk 2 haftasından sonra oynatamıyor oyun kendini, oynamaya devam etmek için bir amaç, motivasyon bulamıyorum, bırakıyorum, bütün liglerde böyle oldu nerdeyse, tabii 2k saate ulaştım ben belki ondandır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 E bütün h&sler öyle değil mi? Şöyle 3-5 lig ara vermediğin sürece 2 hafta sonra tekrar tekrar bayıyor. Ama diablo bile 1 yıl sonra dönünce oynatıyor bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Evet sanırım öyle, zaten dediğim gibi yaş ve sabit bir oyundaki oyun süresi arttıkça daha az tahammül ve hemen bayılma olağan, çok da oyunu suçlayamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 Sonraki 48.sayfa (Toplam 201 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 7
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Fakener çok daha smooth flicker kanserine göre. Hem fakener şu anda tek T1 build. Flicker olsa olsa t3 olur. OP build istedi adam t1 build işte. Uber kes git t15 double boss kes ne istersen yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Aynı şey değil abi flicker direk kusturur adamı özellikle dps ve aps yükselince packlerde yakınsa ekran yerinde durmuyor.Fena ben dayanamadım oynayanlara saygım sonsuz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Oynamayı bırak videolarını izlerken dahi bu ne lan deyip geçiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Şu hem budget olması hem de fakenera yakın olması açısından deneyebilirim, ha tabii pcyi öldürür mü onu bilmiyorum http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1622354/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 µh said: lan bu poe.trade de satış yapmak için ne uğraşmak gerekiyormuş, programları kurdum ettim ama iyi zaman harcadım Procurement? Premium tab alip PUB yapsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bulabileceğin en budget fakener build şu https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1643840 coc/discharge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Baya kötüymüş build. 6L voll's protector 4-4.5exe alınıyor ki 5L bile yeterli. Bu build gibi saçmalıklara gerek yok bence. Amulet zaten musthave değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 vollsuz discharge olur mu ya , ilk defa katıldım adama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 itemlarımı ver lan burada konuşacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Malachai loop ile oluyor gayet bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Denemeden yorumlamak süper ya şundan ucuzu yok yani pasifler aynı zaten her buildin bi kaç optimizasyonu var işte bir kaç pasif değişen.Kas itemlarını sonra voll versionuna geç alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 4l voll daha yüksek performans verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 5L volls 20-25c ye bulmak mümkün. Tabula alana kadar bir zahmet Voll's Protector alır gayet güzel şekilde red map temizlersin tabula saçmalığı yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 https://www.reddit.com/r/pathofexile/ An itibari ile h4x0rlanmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 GGG said: When we launched Path of Exile 2.3.0 alongside the Prophecy Leagues, we added multithreading to the game client in the form of concurrent resource loading. Until now, though, we didn't have multithreading for regular gameplay. (Multithreading is where multiple CPU cores are used simultaneously to perform different tasks, improving the game's performance). In 2.3.3 we will be adding a command-line option that will let you turn on frame multithreading. This feature allows the game to use more of your CPU cores for regular gameplay. We hope to have this feature enabled for all users in 2.4.0. As shown in the video, in high action situations we have seen performance improvements of more than 2x the regular frame rate when bound by CPU performance. This is the second round of our performance-focused improvements, but we are not done yet. We still have a port to D3D11 and much more planned for the future. https://www.youtube.com/watch?v=ajVc-uwdJ0Y eğer düzgün yapabilirlerse desynci kaldırmaları kadar büyük bir iyileştirme şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oyunun tek boktan tarafı optimizasyon zaten şunun için adam gibi bi ekip kurabilseler rakipsiz olmalarına rağmen direk tarihe geçerler yani. Adamlar yeni zelandadan başka adam almıyor amk ahsdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oyun çok iyi de yeni ligin ilk 2 haftasından sonra oynatamıyor oyun kendini, oynamaya devam etmek için bir amaç, motivasyon bulamıyorum, bırakıyorum, bütün liglerde böyle oldu nerdeyse, tabii 2k saate ulaştım ben belki ondandır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 E bütün h&sler öyle değil mi? Şöyle 3-5 lig ara vermediğin sürece 2 hafta sonra tekrar tekrar bayıyor. Ama diablo bile 1 yıl sonra dönünce oynatıyor bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Evet sanırım öyle, zaten dediğim gibi yaş ve sabit bir oyundaki oyun süresi arttıkça daha az tahammül ve hemen bayılma olağan, çok da oyunu suçlayamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar