SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bingildak said: surface pro 3 i5'e kurdum poe'yi çatır çatır çalıştırıyor lan off nasıl mutlu oldum laptop taşımadan gaming keyqi dokunmatik destegi var mi mouse'suz zor olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Mouse olmadan olmaz. Ben asıl trade için istiyordum zaten. Hiç beklemiyodum baya şaşırdım. Baya akıcı çalışıyor hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Varımı yoğumu satıp aldım voll's devotion akşam test sürüşüne çıkalım bakalım nasıl boostlicak dpsi yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 EE ide trigger et coldla olsun %200 more sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 IIQ IIR buildi partide patlıyor ya. solo ilik ilik item akıyor, groupta son vuruşları aşağı yukarı hep ben yapsam da item öyle deli gibi akmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Cheaz said: EE ide trigger et coldla olsun %200 more sdf Öyle zaten hacüt baya yükselmiş dps ama gemler falan low level quality phasedeler :P Hala vagan daggerım yok lol ona rağmen esiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ya çok güzel build yaptım ama pc kaldırmıyor mobların arasına girince demin 69 ken 73 beyondlu zana questi geldi 1 fps 1 fps oynadım resmen. imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ya 300 saati geçtim hala exalted düşmedi lan, bu nasıl bir düzen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 düşsün diye magic find kastı adam ama oyun direniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 KANIRTTIM LAN RESMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bana 3 tane düştü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 borsada çar çur yapıyorum günün sonunda para kazanıyorum, hiçbiri exalted arayışının verdiği tatmini vermedi arkadaş ya dün ilk defa divine düştü ama bence yakınım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 90dan önce exalted düşmüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 exalted en cok lvl kasarken düşüyor sanırsam. girdiğiniz zonun lvlı kendi lvlınızdan düşükse currency düşme ratingleri de düşüyormus o yüzden lvl kasarken kendi lvlınızda hatta kimi zaman daha yüksek lvl zonelarda takılırken düşme şansı fazla bana 4 tane düştü 3 ü alt kasarken 1 tane de lvl80 mapinde düştü. exaltedın lvlı yok sanırsam lvl 30da da düştü lvl 92de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ağbi 4. karakteri kastım. kaç karakter kasalım bir exalted için. BİR EXALTED KAÇ ALT LAN! 90'dan önce düşüyor ama beraber oynadığımız adama düştü :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 shock-freeze yapan bir caster yapmak istiyorum ama MF karakterinden sonra her şey boş geliyor ya. attan inip eşşeğe binmek gibi direkt. o ekranda bödöf diye item patlama etkisi olmadan, bir runda 3 uniq almadan keyfi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 düşmedi mi düşmüyor ya ben toplamda 20-30 exlik alışveriş yaptım perandus ta ona rağmen düşen ex 3 yani. Arkadaşım bir mapte 2 tane aldı mesela farmlanabilen bir şey değil kesinlikle bir ara düşüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 abi sans tamamen , 7 tane düstü 3 ünü leechci çaldı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 axedice said: 90dan önce exalted düşmüyor sanırım. Lvl 1 de bile düşebilir bana düşen neredeyse tüm exaltlar hep low levellarda düşmüştü :D Bu arada IIR/Q currency üzerine bir etkisi yok diye biliyorum arada yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 var ama öyle çok major değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Rarity nin yokmuş quantity adı üstünde zaten ucundan dokunuyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 şöyle söyleyim abi, şu an 60% IIQ, 155% IIR'deyim, bunun üzerine mapin bonusunu ekle. kabaca 120% IIQ - 200% IIR diyelim. eğer solo girersem yaklaşık 2 kat daha fazla chaos ve değerli currency düşürüyorum. düşen rare sayısındaki artışlar chaos recipe'ın çoşması bunun üzerine bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 mf icin neden party yaparsın ki zaten , cull büyük dert 1 shot metada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ya arkadaşla oynuyoruz sonuçta ben MF'im gelmeyim diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 chaos receipe dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar