Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 (düzenlendi) hmm. çok bi fark yokmuş. 15 falan gibi bi şeydiyse ona dönücektim de. teşekkür ettim. aa pardon, net 36.2 gb imiş. 10 gb fazlası var lan resmen ahasdf saçma sapan. Temmuz 16, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Ya bir de hız açısından fark ediyor çok. Steamde dandik bi yöntem kullanmışlar düz client'a göre çok fark ediyor zamanlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Steamde her update geldiğinde nerdeyse oyunu baştan indirmek gerekiyor, sırf allocating olayı yarım saat sürüyor kendi clientı o açıdan çok daha hızlı. Steam kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 clientli oyunlar hep öyle steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 stash tab indirimi gelmiş haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Essence'ler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Öyle şey mi olur tüm stash tablerse vardır indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 evet öyleymiş, sol üste sırf onu gösterince o var sandım bi, daha dün konuşuyoduk indirim olunca alırım diye çok ballıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Zaten burda neye ağladıysak insanlar onla ilgili pozitif bi kazanım elde etti. Arkadaki sayfalarda lanet olsun çok fakirim bu lig diyen herkese ex düştü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 3 haftada bir indirim oluyor zaten stash tab'lerde, asiri pozitif olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Aura stacking cluster jewellarda aceip olaylar dönüyor. Hatred effect stacklediğim bi build vardı lig başında kolay scalelanıyor diye, böyle 3-5c ye aldığım düşük ilvllı mediumlar bugün 100e falan gitti. Ilvl 68+ olan 1 tane vardı direk 1ex e gitti koyar koymaz ki lig başında en fazla 30c vermişimdir ona. 3 defa trade için adam geldi hideouta, ikisinde trade i kabul etmemi bekleyip çıkıp gittiler resmen fiyat kontrolü yapıyorlar. Active search açtım alsatla para kazanır mıyım diye ama 70c nin altına koyanlar ya DnD açtı ya offline oldular falan, bi tane bile ucuz alamadım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Çıkar kokusu yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mathil mtbx falan bi build yapmislardir sacma sapan. Budget sirius8 oneshot yazdilarsa herkes abanmistir. Cosprinin 20 30c oldugu lig mathil coc build yapti, video ciktiktan 4 saat sonra 1ex'ten iki tane aldim, ertesi gun 6 7ex falandi. Millet manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 On 17.07.2020 at 16:52, Creus dedi ki: Zaten burda neye ağladıysak insanlar onla ilgili pozitif bi kazanım elde etti. Arkadaki sayfalarda lanet olsun çok fakirim bu lig diyen herkese ex düştü falan. KUDURRR KUDURRRR AYASOFYAYI DA AÇTIK AYASOFYADA Bİ NAMAZ KIL SANADA DÜŞER EX KUDURRRR RUM TOHUMU SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 bi şey sorucam, bu satın aldığımız stash tabler, kozmetikler, pointler vs. Path of Exile 2'de duracak mı yoksa complete reset olup her boku baştan mı alıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Duracak tabisi aynı oyun olacak zaten istediğin campaigni oynayacaksın. En azından denilen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Ben komple yeni oyun olacak sanıyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 o zaman bastım first blood pack mmşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Öteki türlü bence olmaz analarına büyük küfür yerler. Hadi biz neyse de bu oyuna binlerce dolar harcayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 (düzenlendi) öf map stash ne güzel rahatlıkmış. atlası açıp yaptım mı yapmadım mı diye kontrol ediyodum AYYY. ÖF. Ayrıca New World oyununa teşekkürlerimi sunarım. Kendilerini refund ettiğimi unutmuştum, 25 lira daha koydum üstüne de aldım. OYUNUNUN İÇİNE SIÇTIĞIN İÇİN TŞKRLR AMAZON. Temmuz 19, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Baltazara sor map tab kötü der. Tek tek bakıyordur Atlas’tan yaptım mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 mapin üstündeyken alt tuşuna basınca yapıp yapmadığın,bonuslar filan gözüküyor zaten yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Onu geçen sezon eklediler önceden yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Map stashin guzelligi topluca gorebiliyor olman hangi maplere ihtiyacin oldugunu. Gerci ben onun icin degil de topluca saklamak icin kullaniyorum. Yapacagim mapleri 10 20 tane alip baska bir cantaya diziyorum sonra siradan yapiyorum hepsini. Duzen hosuma gidiyor. Quad tabde falan biriktireyim desem curcuna olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar