axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Map trading için şurası çok rahat oldu diyorlar ben daha kullanmadım https://poemap.live/ Cyclone champi şu herif sağlam kasmış Karakter de bu (potcghamp) https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Jezie/characters O timeless jewel baya şans işi tabi, 150 mi ne str veriyormuş totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 (düzenlendi) Farketmez ki gene clearı kötü, melee sonuçta mob kovalıyon. Ayrıca o jewel bende var 15c lik jewel zaten. Edit2: Pardon ya bunların çeşitleri varmış yeni farkettim adamınki karui imiş. Haziran 11, 2019 Luriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Şu d3'teki barb gibi leap slam'le toplaya toplaya gitsek aslında mobları, sonra bir köşede aoe yapsak. Mümkün mü böyle bir build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Cyclone Slayer açtım lvl 70 oldum neredeyse. Bu cyclone gear'le sağlam bir bosskiller'a dönüşüyor mu ? Önceki 2 sezon PP Arc Ball Lightning ve Divine Ire Trickster oynadım. İkisi de Uber'i bir kaç saniyede phaselediği için gidip şimdi 5 dakikada uber elder keseceksem yol yakınken rerollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Dmgı çok yüksek championsan ancak canın az işte sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Brinksmanship alıcam ve maplerde infused channeling yerine increased aoe takarsam 28 den 39a çıkıyor AOE. böyle çözecem sorunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Forumlarda isyan var son hotfixin animation cancelling bugları yüzünden oyun oynanmıyor falan diye. Ben fark etmedim bişi, var mı sıkıntı yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Bende de sıkıntı yok eğer leap slam'le ilgili sıkıntım adamların bahsettikleri şey değilse. Mobların arasında kalınca dışarı atlayamıyorum garip bir şekilde. Cursor moba mı takılı kalıyor diyeceğim ama sürekli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Evet o, koşarken ability kullandığında koşmak onu cancellıyor falan garip bi durum vardı. Blink mlink hiç bişey kullanamayıp ölüp durdu millet bi süre ahah. Durup atmak lazımdı o skilleri, o da baya saçma tabi. Sanırım fixlemişler. En kötüsü de şey multistrike supportlu skilllerde tuşa basılı tutmak multistrike ın ikinci ve üçüncü strikelarını cancelladığından dps ciddi azalmış millet bişey kesemez olmuş falan ve sanırım onu hala fixleyememişler. Keza echo mecho da böyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 (düzenlendi) Lan eziyetin sebebi bumuymus, multistrike kullaniyorum tuketti resmen. Sağol. Haziran 12, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Ben de blink arrow u nerflediler falan sandım ilk basta range i mi kısalmış nolmuş bu skille derken baktım cooldown a giriyor basınca megerse animation cancel yüzündenmis sdf yürümeyi bırakmak gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Yuh abi ya ahhah. Ben daha legion geldigi gece yazdim burada ziplayamiyorum diye, iyi ki multistrike vs. Yok buildde haha. GG GGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 2 tane 170 dps paradoxica ile 2 tane 525 dps silahın dpsi pobda aynı???? 525 dps silah alamıyacağıma göre 2 tane paradoxica alayım bari. İmbaymış silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Bin yıllık yatağana rapier yazmışlar, alma :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 bu lig çok pahalı değil mi ya. her şey el yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Ligin basi daha, bir de currency drop cok bence legion eventte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Net en iyi lig fakat aynı zamanda en buglı lig. Hem severek hem söverek oynatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Gözyaşları sel ya crashler çalışmayan skiller supportlar falan gırla gitti gerçekten bu sezon. Champion impale çalışmıyorlar deniyor şimdi de lel, merc lab yapmadığım için ben göremedim ama en son ona isyan edilmiş. Bu arada son 24 saatte o kadar çok hotfix geldi ve steamin poe installerı o kadar dandik ki HD'de yer kalmadı poe yedeklerinden, resmen 35gb steam temp klasörü birikmiş durumda. 4,5 mblık fixi 1 saatte falan yükleyemedi. Sanırım kendi clientına geçeceğim ben poe için. Tam bi teknik kabus ligi oldu, umarım bu kadar hızlı ve bu kadar fazla content pushlamaya biraz ara verip daha ciddi QA yaparlar ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 bende cok crash oluyordu predictive'e gecince crash durdu. ama simdi elemanim bazen takiliyor ya da lagdaymis gibi 1-2 saniye oncesine geri donuyor haritada ama cok nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Çok fazla bug ve performans sıkıntısı var lakin legion jewellar şu oyuna gelmiş en yaratıcı/zevkli şeylerden biri olabilir. O kadar fazla kombinasyon varki resmen insanın 500 divine ile hepsini deneyisi geliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 2 seneyi filan geçmiştir ben poe oynamayalı. tekrar bi deneyeyim diyorum, shadow veya dueslit onerebileceginiz build ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Ed/Con Trickster oyna bu lig için yapılmış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Vaal Ice Nova Assasin Essence Drain Trickster 2HD Cyclone Slayer DW Bladestorm/Lacarate Gladiator Bu dördü bayağı iyi şu anda. Lige baştan başlayacak olsam ED başlardım yalnız. Öle öle 2 lvl falan kaybettim belki def.i oturtana kadar. Bir de melee item'ları ateş pahası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1995010 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2513885 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1819239 şu üç build arasında kaldım, hangisi daha keyiflidir/güçlüdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2019 3üde aynı ama bence dw oyna starforge falan pahalı, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar