Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Wild Pyromancer'ın efekti, spell atıldıktan sonra (yani spell efektinden sonra) ortaya çıkıyormuş, bunu yeni öğrendim. Yani mesela Pyromancer'ın var, Blizzard attın, önce freezeliyor sonra damage veriyor. Bunu keşfim de dün Wild Pyromancer + Equality denerken oldu; full board clear. Muhtemelen biliniyordur da, bilmeyenler öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ilk combardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Çok güçlüymüş o halde. 2 Pyromancer, 2 equality, 2 consecration'la inanılmaz bi aoe gücü oluyor Paladin'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 1 pyro 2 cons 2 equ 2 wamwamwam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 questi nasil repick yapıcam ? quest log'a giriyorum herhangi ''X'' vs birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 said: There is an issue that may sometimes prevent a player from cancelling a quest, or when cancelling a quest, not replacing the cancelled quest with a replacement. The ability to cancel quests has been temporarily disabled while we continue to investigate this issue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bloodknight argent squire combosuna bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 biraz önce mage ile elimde 5 tane fireball oldu mage legendary sayesinde.. yavaş yavaş öldürdüm karşımdakini.. delirmiştir heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 <3 antonidas. çok eğlenceli bi kart ya, karşıda disable falan da yoksa direkt tecavüz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 cenabetlik: adam 2 kere force of nature ve uzerine all minions +2 attı.. rank 20de ne işi var 2 force of naturelu adamın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Force of nature iyi bir kart değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://i.imgur.com/7fblmhq.png bu ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 open betaya geçti, millet abanınca login serverlar kitlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Tüm serverlarına kafam... 2 defa arenada dc oldum, 1 kere ekran pembeleşti dmg/hp ler kayboldu, demin ranked oynarken yine dc oldum. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paladinin teki 24 heal mi ne attı kendine bir oyunda.Bu ne lan kaç kere kesecez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 varsa şekliniz ko arenaya beklerizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bugün quest gelmemiş bana. Hayırdır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Quest olayı ile ilgili olarak bi sıkıntı var abi gelmemiş diyip kapatmayın 1-2 maç atınca geliyor ama questi değiştirmek isteyip içimde patlatmışlığım var gelmedi geri meri bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Aceace said: Force of nature iyi bir kart değil aslında.epiç sonucta, 2 kere çıkması baya dusuk ihtimal r20de takılan bi adam miktarında mac yapmsı birisi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben rank 18 im, benle karşılaşsan oyunu bırakırsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hoş gerçi seq gibi yardırıp 1000xbooster alan insanlar da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ben r25im mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 R13'üm. Bugün internet geldiyse yardırırım stream açıp. Şimdi çok eleman vardır kartısz packsiz dayak yemeye hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 EU open betaya açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bir soru sorucam arena'da hangi class'la oynuyorsunuz ? Mümkünse eğer ben mage alıyorum çünkü (içinde et var) en iyisi o oldugunu düşünüyorum arena için ama rogue oynamadım oynuyamıyorum onu bilmem iyimi kötümü... Sizce ? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar