Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

bu arenaya girince yada first purchase de gelen skilli nasıl claim etcez arenaya girdimdi ben bi kere ama gelmedi bişey

gercek para harcadiysan (tutari onemli degil) beta legendary gelmistir. first purchase tan kastin o ise. iki adet decki gercek para ile satin alman, ya da arenaya gercek para ile girmen lazim. olay arenaya giris ile ilgili degil aslinda. para harcamak ile ilgili.

ileri seviye deckler icin pek iyi bir kart degidir ancak yeni baslayan icin laizm olan legendaryler gelene kadar guzelce kullanilabilir.

yeni deck yaparsan icine atabilirsin. collection da yatiyordur.

baska bir sey kastediyorsan onu anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

matchmaking deli etti eşşek gibi destesi olan adamlarla beni niye eşleştiriyo bu ya

ranked ve casual MM farkli hesaplaniyor. ranked de resetten bu yana millet uzayip gittigi icin su anda casual da daha sacma sapan adamlar geliyor bana.

ayrica level 10 a kadar cikip basic kartlarini tamamla. bunu istersen gercek mac ile yap istersen AI ile, ama ben AI oneririm. sonra 20/20 basic olduktan sonra sifirdan guzel bir deste tasarla. internette basic kart desteleri var onerilen, ve baya is yapanlar var. onlara da bakabilirsin. sonra gercek oyuncu maclarina basla.

yoksa agzini burnunu kirarlar surekli.
Sosyal ağlarda paylaş

evet dediğin gibi ranked da daha bi eli yüzü düzgün herifler geliyor. demek istediğim şey arenaya girince kart gelmiyor mu idi ama yanlış okumuşum booster veya arena purchase da geliyormuş.

bu arada yeni oyuncu guide'ı gibi bişey yok mu sağda solda napmak lazım sınırlı kartlarla nasıl deckler kurmak lazım başlangıç için en uygun class nedir falan gibi. mage'den başkasıyla başaramıyorum gerçi şuan mage'de güzel bi control deck yaptım kanser ediyorum eheh ancak diğer classlarla hiçbi combo falan kuramıyorum hiç adam akıllı kartım yok.

bide tek bi classa mı abanmk lazım ben hepsinde 20 basic cardı açıyım falan die çok mu zaman kaybediyorum ki bide yenemiyorum doğru düzgün o dandik kartlarla çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...