Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 alex + charge yalan olduğuna göre gold alexi yaksam mı acaba? belki 1-2 epic basarım. eksikleri tamamlarım kıyamıyorum da bi yandan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ya çok hayvani decki olan heriflerle eşleştirip duruyo delirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Alex hala baya iyi kart iki yonlu oldugu icin ama gold oldugu icin feda edilebilir. Yerine yoksa bi slyva ya da black knight olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 booster alıyo musunuz yoksa boostersızda görürür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 dreagloth said: Alex hala baya iyi kart iki yonlu oldugu icin ama gold oldugu icin feda edilebilir. Yerine yoksa bi slyva ya da black knight olur. iyi oldu bunu dediğin bi sylv basasım vardı onsuz deck yapmıyo adamlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 matchmaking deli etti eşşek gibi destesi olan adamlarla beni niye eşleştiriyo bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 daha basicleri tamamlamadan girdiysen zorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Anelor said: bu arenaya girince yada first purchase de gelen skilli nasıl claim etcez arenaya girdimdi ben bi kere ama gelmedi bişey gercek para harcadiysan (tutari onemli degil) beta legendary gelmistir. first purchase tan kastin o ise. iki adet decki gercek para ile satin alman, ya da arenaya gercek para ile girmen lazim. olay arenaya giris ile ilgili degil aslinda. para harcamak ile ilgili. ileri seviye deckler icin pek iyi bir kart degidir ancak yeni baslayan icin laizm olan legendaryler gelene kadar guzelce kullanilabilir. yeni deck yaparsan icine atabilirsin. collection da yatiyordur. baska bir sey kastediyorsan onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Anelor said: matchmaking deli etti eşşek gibi destesi olan adamlarla beni niye eşleştiriyo bu ya ranked ve casual MM farkli hesaplaniyor. ranked de resetten bu yana millet uzayip gittigi icin su anda casual da daha sacma sapan adamlar geliyor bana. ayrica level 10 a kadar cikip basic kartlarini tamamla. bunu istersen gercek mac ile yap istersen AI ile, ama ben AI oneririm. sonra 20/20 basic olduktan sonra sifirdan guzel bir deste tasarla. internette basic kart desteleri var onerilen, ve baya is yapanlar var. onlara da bakabilirsin. sonra gercek oyuncu maclarina basla. yoksa agzini burnunu kirarlar surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 evet dediğin gibi ranked da daha bi eli yüzü düzgün herifler geliyor. demek istediğim şey arenaya girince kart gelmiyor mu idi ama yanlış okumuşum booster veya arena purchase da geliyormuş. bu arada yeni oyuncu guide'ı gibi bişey yok mu sağda solda napmak lazım sınırlı kartlarla nasıl deckler kurmak lazım başlangıç için en uygun class nedir falan gibi. mage'den başkasıyla başaramıyorum gerçi şuan mage'de güzel bi control deck yaptım kanser ediyorum eheh ancak diğer classlarla hiçbi combo falan kuramıyorum hiç adam akıllı kartım yok. bide tek bi classa mı abanmk lazım ben hepsinde 20 basic cardı açıyım falan die çok mu zaman kaybediyorum ki bide yenemiyorum doğru düzgün o dandik kartlarla çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.twitch.tv/inyourmind_# Kungen'in deck'i ile raking atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 questi değiştireyim dedim hepten sildi ya oof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bastım işte çarpıya. eskisi gitti yenisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Aynen bana da oldu aynısı. Known bug diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ya progress çok yavaş ama illa para harcatıcaklar dün 18 saat falan oynayınca helali hoş olsun diye 9€'luk packten aldım ama resmen hiçbi boka yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 baştan hata yapmışız biz NA'da oynamak lazım. daha lvl 10 olmadan lockla (hiç pack açmadan) rank 19 18 oldum... asdf eu ıcın harcadıgım paralara yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Rank 20ye kadar faceroll zaten, asıl rakipler 15ten sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yok valla EU'da legendler epicler havada uçusuyor.. NA'da kendi tauntlu minionuna silence atan adam var ben çok sevdim valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kartlar EU'da mı kalıyor peki bizim NA'ya geçince 0'dan mı başlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bugün 40'lık pack açtım sonunda aldırdılar 3 legendary çıktı. Rare epic'leri saymıyorum bile. Kungen'in rush deck'ini yaptım rank 13 oldum 2 saatten kısa bir sürede. Kurtuldum mkdumun rank 24'ünden. Her maçta en az 4 legend basıyorlardı hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Anelor said: kartlar EU'da mı kalıyor peki bizim NA'ya geçince 0'dan mı başlıyoruz Account sıfırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 vay anasını fena para basmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 benim anamadığım bu kungen falan nasıl topluyor bu kartları hem EU hem NA falan oynuyor herif fakirim diye ağlıyor streamde nasıl oluyor anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 siz gömünce dayanamadım ben de gömdüm 7lik packe. deathwing çıktı. herhangi bi decke yedirebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar