Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kim lan sahabisi mi??

ok saolun..

edit1: ahaha karşısındaki adamın 30hpsi var iki hamlede maçı alıyor super lan.. asdaaffd

edit2: ama murlock decke karşı çaresiz tüm faniler gibi... adafasdsd
Mesaj tarihi:
adam armorla oyunda tutuyor kendini turn 8-9 a kadar. 3 kartı var zaten üçünden ikisi geldi mi gg.. 25 / 7 kalmıştı iki turnde aldı rogue 25ten...

ahahaha 30'dan paladin aldı aynı şekilde tek turnde... adafasdsdf
Mesaj tarihi:
bu yüzden ranked oynamak istemiyorum elimde 1 tane boktan legendary hariç kart yok arena en temizi, şunlara bak sarı sarı kimin yarı kartlar havada uçuşuyor
Mesaj tarihi:

klasik paylasilan priest deckleri disinda bir tane shadow priest yapmaya calisiyorum,ranked de su anda 5 win-1 lose deck , yorum/katki/elestiri cok isime yarar :

mesela hoarderlardan birini atip thalnosu koysammi diye dusunuyorum
rag ile oynuyordum ama sevemedim bir turlu ragi, hogger atip onu korumak daha guzel oluyor hard removali olmayanlara

Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Abi 2 gün önce kayıt olan adama key geliyor, 3 ay önce kayıt yaptım hala gelmedi.
mailadresiyle kayıtra gectiklerinden beri hesabım var, bütün blizz oyunları var ama key yok.
Mesaj tarihi:
abi o legendaryler nasıl geliyor size ya?? para harcıyor musunuz?? eğer harcıyorsanız bende harcıcam.. millet oynarken kazanırken ben para verirsem kendimi enayi gibi hissederim.. asdf
Mesaj tarihi:
totemic said:

tek turnde oyun aldı falan diyoruz ama öncesinde kendini çok güzel oyunda tutuyor. aynı kartlar bizde olsa kesin bir yerden patlak veririz..

warriorla baya kolay ki 8-9 manaya kadar dayanmak. armor alıyorsun deli gibi. bir de armorsmith falan at ortaya oradan da armor gelsin.
Mesaj tarihi:
totemic said:

abi o legendaryler nasıl geliyor size ya?? para harcıyor musunuz?? eğer harcıyorsanız bende harcıcam.. millet oynarken kazanırken ben para verirsem kendimi enayi gibi hissederim.. asdf

açtığım ilk packten leeroy çıkmıştı. sonraki 3 packi 1er rare ile geçtim ama :/
Mesaj tarihi:
rank17 de stucklandım geçemiyorum. Lock denedim biraz, sonra mage e döndüm.
Arena Rank (19-18-17) class gelme oranı(benim oyunlar için)
1-Mage
2-Priest (card steal iyi iş yapıyor)(MC işe yaramıyor)
3-Warlock

4-Paladin
5-Shaman (overload, overload)
6-Hunter

7-Warrior (2 kere geldi)
8-Rogue (1 kere geldi)
9-Druid (hiç gelmedi)
Mesaj tarihi:
rank 15 oldum. (Mage)
Son 20 oyunda gelen classlar
1-Priest(4)
2-Shaman(4) (overload kartları çok sağlam, yakaladımı kaçamıyon)
3-Warlock(3)
4-Paladin(3)
5-Mage(2)
6-Druid(2) (Hep son anlarda kurtardılar)
7-Warrior(1)
8-Hunter(1)
Mesaj tarihi:
Gaboo said:

mage için legend ne önerirsiniz ? 1600 daha oldu, frost mage bu arada

Elinde neler var? Ragnaros ya da su 6 mana isteyp 4/4 yaratik koyam ve her el 2/2 tank spawn eden candir
Edit: windrunner de olur, karsidan minion calan ama onu daha counter move olarak dusun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...