Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sıfır kart almıyım yanı hiç bi şekilde? bunumu diyosun ben sıfır arabaya binmiyecekmiyim hiç? abi sonucta şirkete fatura edicem, hanı bütce mütce ama garantisiz mal aldıramam adamlara. 7970 alsam izin verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 6xx serisi kartları sıfır almayın, f/p açısından 7xx serisinin gerisinde hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sirkete faturaysa işler değişir. kdv yi düşüyosun sonuçta. istersen 780 al yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 garanti olarak ben gelirim istersen çok güven veren bir sıfatım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 şirket diyince dreamworks değil abi, gömdüm 2k diyemem öle gidip. alıyorum 7970 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 30-40 derecede çalışıyor cüce kartım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 jonq said: Şöyle bir not düşmek istedim. Sistemi teknobiyotikten topladın sanırım. Sapphire 7870 GHZ i gözüne kestirdiğine göre onun yerine Asus Radeon R9 270X Direct CU II TOP 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran aslında daha iyi olur. Performans olarak aynı ama fiyat olarak da daha uygun hemde yeni seri almış olursun. ( Dx11.2 , mantle api vs ) 2. olarakta seçtiğin kasada Aerocool VP-750 güç kaynağı kullanılıyor. Öncelikle 80+ bir PSU değil. Kombine 600w güç sağlıyor. Hani işini görürmü görür ama Kasanda 750watt PSU var diye düşünme. mantle r7 r9 ve 7*** serisine geliyor. yani r7'nin o konuda avantajı yok. performans/fiyat olarak fark varsa bilemem tabi pek araştırmadım. sadece mantle için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sıfır GTX770 ler fiyat 800-900 arası 680den daha iyi performansları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 7970 aldım ama guc kaynağı nın cıkısı yok... bana bide guc kaynağı onerebilismiziniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 nasıl çıkış yok. 12 pin molex 6 pin dondurucu al. ya da 8 pin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Thermaltake Litepower, bir üstünü alabilirsin eğer işini görmezse 600 W. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/cooler-master-rs-400-psap-j3-rs-400-elite-power-400w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=53661 bu var abı bunun kabloyla 2x8pin yapabilcemmi? 2x6>8pin yaptım ikincisini nerden sey edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 400W yetmez abi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bencede iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 TT ne abi, cak bi tane 600-700 wlik seasonic. Bilgisayar kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 şuna ne diyosunuz? kasa ve psu yok (iki saattir kasa begenemedim tavsiyeye ihtiyacım var), fiyatı biraz daha dusurmem gerek. ekran kartı konusunda emin degilim. ayrıca anakartı da degerlendirir misiniz? diger baslıkta armut pis agzıma dus yapmısım biraz. beklentim yeni cıkan oyunları sorunsuz oynayabilmek. top notch derdinde degilim ama ucundan kıyısından high-end olabiliyosa iyi olur. anakart icin suphem 2xgpu konusu. yapmak istesem destekliyor mu? bir de ekran kartını nasıl tercih edeyim. sadece oyun oynanacak ve oc yapmayacagım. nvidia takıntım yok. crossfire radeon da dusunulebilir ama performanslarını bilmiyorum tabi, bu konuda destek bekliyorum. ha bir de ssd'yi random sectim, bilerek yapılmıs bir secim degil. http://i.imgur.com/Mm9aURH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 @toggie Makine bence basli basina sacma olmus. socket 1155 alip uzerine haswell den pahali islemci takiyorsun. Budget sistem demissin diger konuda, yakindan dahi gecmiyor bu. Diger sorunun cevabini bulmak da kolay, su linkten http://www.asrock.com/mb/compare.asp?SelectedModel=Z87+Extreme4&SelectedModel=Z77+Pro3&SelectedModel=Z87M+Pro4&SelectedModel=Z87+Pro3 hang board un neyi destekledigini karsilastirmali olarak gorebilirsin. Daha once birine verdigim bi link, iclerinden bi tanesini senin sordugun olarak degistirdim sadece. Sonra boyle bi makinede multi gpu setuplari dusunmek mantikli degil , en basta board icin yapilan masrafi goz onune alinca hele hic mantikli degil. Ben olsam 1150 socketle haswell e cikarim, sonraki upgrade ler icin onum acilir, yapayim veya yapmayayim o ayri. kisaca z77 yerine z87 veya h87 ye cik, hangisini butcene uyduruyorsan. Ben genelde asrock dan z87 oneriyorum. pro3,pro4,extreme3,extreme4 sirasiyla onerilerim. islemci olarak i5 4650 alinir, fiyat performans devi. ekran kartini da beklentilerine gore alirsin, artik gtx770 mi olur, 7890 yeter mi dersin bilemiyorum. sticky konuda cok cok benzer butcelerle cok cok benzer istekler dusunulerek yapilmis 4 sayfa kadar bilgisayar var. Asagi yukari optimum pattern gorulebiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 z77 ile z87 arasında hemen hemen hiçbir fark yok. i3570k hala kral işlemci. ama yapmışken 4650k altına z87xtreme 3 at fena olmaz. yani bütçene göre tabi. bana kalsa xtreme 9 al, 3-sli yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Esh said: z77 ile z87 arasında hemen hemen hiçbir fark yok. i3570k hala kral işlemci. ama yapmışken 4650k altına z87xtreme 3 at fena olmaz. yani bütçene göre tabi. bana kalsa xtreme 9 al, 3-sli yap. Performans farklarini goz ardi edelim desekte cok mantiksiz abi, ayni fiyata bir onceki nesil islemciyi eski soketle aliyorsun. Hadi bisey degistireyim desen boncuk boncuk etrafa bakarsin. Gozyasiyla forum okursun. 4650, 4670, 4670k ile asrock h87 fatality gibi bisey alinsa verdigin para 30-40 lira azalirken, %15 gibi bi performans kazanci geliyor. Ulkede eskilerin fiyati dusse mantikli da, 3570 hala daha giris fiyatinda sayikliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 tesekkurler. islemci/chipset konusunda hangisi yeni hangisi eski nesil kafamı kurcaladı baya. 1155 daha yeni diye dusunmustum nedense. pahalı oldugu icin muhtemelen. su sekilde duzenledim. http://i.imgur.com/qnPRFnh.png 3k'yı bulacak yine her turlu. gpu olmadan inventus'tan siparis vericem. montajı onlar yapsın istedigimden orada olmayan bir islemci secemiyorum. dolayısı ile ancak 4670 secebildim. 4650 vatan, sanalmarketim, teknobiyotik vs. bulamadım. cok fiyat farkı var mı bu ikisi arasında? degmez ise farklı bir yerden alıp kendim monte etmeyi deniyim ama elimde kalmasın sdfg. anakartı x4 sectim, nvidia/ati multi gpu daha sonradan belki yapmak isterim, fanteziye kacarım diye. onum acık olsun, dedigin gibi. kasa ve psu konusunda var mı tavsiye, paraya kıyıp corsair 500r alayım mı odeon'a yaptıgınız sistem gibi? psu icin seasonic denmis gerci ama inventus'ta yok yine emenike. son olarak sectigim ssd ve bellek is yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 760 seasonic gold kullanıyorum canavar gibi psu. tavsiye ederim işi biliyo seasonic. edit: 7970 ghz'ye oc ve 2500k 4.5 ghz oc ile kullanıyorum. sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 4,5 için hangi soğutucu kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 çok iyi bir şey değil ama iş görüyo. akasa x4. ortalama 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar