barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 biri adım adım tuto yazsa ya bitcoin ve litecoing için. Ben de daha bakmadım nasıl yapılıyor diye. Birkaç defa anlatıldı buralarda ama her gelen soracak. Üşenmeyen varsa bir tuto yazsın da direk ona link verelim soranlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bitcoinin geri sayfalarında yazdık abi elli kere nasıl alınıp satılacak diye detaylıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 btc-e'den başka nereler var? niye herkes orası için yırtınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ltc-btc cevrimi yapan en populer exchangelerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi hala yatmamış para böyle iş olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Başka bir site bulmak lazım heralde. Her seferinde böyle olacaksa ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 PTC forumlarına döndürdünüz siteyi arkadaş. yok param yatmamış, yok paramı alıp siteyi kapatıp kaçtılar. hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sana mı sorcaz keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 evet sonund aldım LTClerimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kac tane stacklediniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Şuan bende 52 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 az var bende ya o kadar yok fakirstyle takılıyorum. 9-5 arası oynarsa böyle bu hafta al sat al sat yapıcam hep btcede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 8,7'e sell order girdim. Geri 6 civarına düştüğünde alıp stack artıracam, bakalım olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 9'dan verdim ben orderı bakalım. millet laf etmiş bide threadlere ulan 4chandeki begging threadler olsa daha mı hoşunuza gider lordum ltc plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 AHAH trollboxdan cok seker bir comment ahahha "going to buy me some ltc and come back in 2 years. Get Bill Gates level rich mofo." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Nereden alıyorsunuz bende alıp köşeye koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 8,30 GOOGOGOGOG 8,7 de satarım Düşünce alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 8.3'ün üstüne çıkmadı ha gayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Harbiden ya! Duydular heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 arkadaşlar bılgısı olan bırı yardımcı olursa bende bıraz alamak ıstıyorum pek bılgım yok . nasıl alınır ne yapmak lazım hesapta para olması yeterlımı yoksa sadece kredı kartıyoalamı alınıyor Rıca etsem ozelden yada bırısı yardımcı olursa telefonda edebılırım makbule geçer teşekurker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 https://bitcointalk.org/index.php?PHPSESSID=qbcvf2sv2p08svrm30pbrtupt2&board=133.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 orda btc war ben litecoin alıcam nasıl olucak bır yardım edersenız makbule g eçer saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şunun için şimdi çok kısa bir tuto hazırlayabilir mi biri nasıl alıyoruz, btc-e den nasıl çeviriyoruz v.b? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Hazırlayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 niye ya hazırlasın biri sevap point ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar