Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lectre said: noyan bana yemek yap hangi sebzeleri seversin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sende kalsın noyan o kadar ithal etmişsin taa japonyadan ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ayıp ediyorsun ama ben seni düşünüp ithal etmiştim dicem neyse salla onu bunuda .. hani bir an gelir hayatında günlük hayatta olmadığı kadar üzgün hissedebilirsin kendini aynı anda bir çok ters şey olunca ve seni tek rahatlatabilecek şey ağlamak olur ama istesende ağlayamazsın.. öyle zamanlarda onu arıyorum ve bana o kadar kötü şeyler söylüyor ki o zaman rahatlıkla ağlayabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Vingthor said: Sparkcaster said: Noyzura said: neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim.. have fun and enjoy.. elinden geleni ardına koyma, korkacak hiçbirşeyimiz yok. spark senin orci fotorafların elime geçti. http://download.ultradownloads.com.br/wallpaper/118037_Papel-de-Parede-Textura-de-bambu_1600x1200.jpg Bütün evin neşesi kaçtı. Güneş vinegar stroke'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 SeaGle said: Bide herhangi bi üyenin mankenlik yapan ex ini bulursan yardır, da zor. Gwindon Şevki birazcık daha ünlü olsun da bekliyorum classy kadınlarla takılmaya başlamasını. Bir tek ondan umutluyum şimdilik.. Hadi be şevki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: SeaGle said: Bide herhangi bi üyenin mankenlik yapan ex ini bulursan yardır, da zor. Gwindon Şevki birazcık daha ünlü olsun da bekliyorum classy kadınlarla takılmaya başlamasını. Bir tek ondan umutluyum şimdilik.. Hadi be şevki.. Bu topicde gwindonun masaustu resminden cikmisti ilk. Oyle bisey olursa tam revenge olur. Ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şevki benim kankam şevkiye giden yol kankasına yavşamaktan geçer unutmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tek şevki bilirim o da kumrucu şevki bu saatte ne gider leş gibi bir kumru şöyle kat kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yoo, direk kendine gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Somon said: şevki benim kankam şevkiye giden yol kankasına yavşamaktan geçer unutmayın ;) Şevkiyle kanka olduk birlikte arkadaşlarımın ajanslarına bile gittik. tek bir isteğim var şevkinin daha ünlü olması çünkü ben dostlarını destekleyerek birlikte yükselmeyi tercih eden biriyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 noyan tam bir barış insanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 öyleyim ama buradaki cahil köylüler hala taş atıyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: Kaliko said: Noyzura said: public forum diye çirkinliğin sınırlarını zorlamıza gerek yok.. tam tarot seansından çıktım manam azalmışken bu kadar gereksiz yorumu görmek kafamı attırabiliyor. sonuçta mükkemmel olmak ya da melek olmak zorunda değilim . kafam attığında bende sınırlarımı zorlama özgürlüğüne sahibim. En nihayetinde sınırlarını kaldırmış bir deliyim ve benimde insanlar üzerinde dışarıya çaktırmadığım zevklerim olabilir... sonuçta dünya gezegeni burası ve isteyen herkes istediğini yapabiliyor.. Hocam o degil de sen bu enerji yaymayla falan hayvanlari sakinlestirebiliyor musun? Onlarda ise yariyor mu? bütün köpekler kankam, en soğuk kediler bile kucağımda.. kadınlar .. mmm yes ;D Bana da anlat. Azgin bir erkek kopek var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Dworgian said: abi adamın sevgilisiydi o kız bir ara ama edit: bir sn kızdan bunu duymuşluğumuz yok tabii de. öyle kabul ettik hepimiz Ben buralarda görüyordum kendilerini. Yani o zamanlar pınar muşhur diildi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sadece ben benzetiyor olamam ya. benzemiyo mu ya http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Frog-Wallpaper-frogs-7018056-1280-800.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: bingildak said: kızın özelini anlatırken ilgi toplarken kral, kızın ilgi toplamak için public resimlere yorum yapıldı mı mağdur. bir noyan klasiği daha. git gud kızın özeli mi ? benim özelim olm hayatınızda kaçınız hayatınızın aşkı tarafından polise tutuklatıldınız ;D ? dünyanın en saçma hikayesi yahu tabikide anlatıcam sonuçta hikayenin kahramanı benim. evet öyle olduğuna inandığını biliyorum. sonuçta senin hikayen ama başka kimse yok hikayede sadece sen ve senin özellerin... ohhh wait! neyse takıl genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 noyzura yoksa hayallerinde yarattığın kız sırf pınar hanım kızımıza benziyor diye yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi göstererek kızcağızı zan altında bırakıyor olmayasın? profesyonel bir yardım alman gerek dostum. durumunu hiç iyi görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: Exodus <3 Dworgian Süper bir ikili oldunuz.. birbirinize şanş tanıyın ama en azından başarısız laf çarpmalarınızı duygusal hayatım üzerinden yapmazsanız belki ileride daha iyi anlaşmaya başlayabiliriz. Ne o kız hakkında, ne de duygusal hayatın hakkında yorum yaptım. Ben sadece tırnakların konusunda bir espri yaptım. Bana ne senin duygusal hayatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: neyse farkettim ki patide diğer patilerin sevgilileri hakkında atıp tutmak serbestmiş.. önceden bilmiyorsunuz diye neyse demiştim. Şimdi bazı gerçeklerle yüzleştim.. have fun and enjoy.. Beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama sen halka mal olmuş birisin. Mahkemeler bile, halka mal olmuş kişilerin mahremiyetinin biz sıradan insanlara göre daha şeffaf olduğunu söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şevkiden bi bok olmaz şu kizda bi meshur olsada kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi şevki isimden kaybediyor. şevki diye ünlü mü olur ya? en kısa zamanda isim değiştirmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şive yapamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 80'ler ve 90'lar rock müziği ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 halka mal olmuş falan fişman ama noyan olmasa forumda şu konu açılmıcaktı bariz, gıcıklık yapmak için yapıyor bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar