Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem upgrade tavsiyesi i7

Litminov

Öne çıkan mesajlar

i7 2600k işlemci, 8 gb ram, zotac 770gtx amp ekran kartı bir de ssd harddisk var. test amacıyla crysis 3 denedim. helikopterli sahnede gözle görülür bir kasılma, fps düşmesi oluyor. ben son ayarlarda, yüksek donanım isteyen sahnelerde bile akıcı bir şekilde oynanmasını istiyorum en yüksek ayarlarda. Bunun için de sanırım işlemci düşük kalıyor. i7 4930k almayı düşünüyorum. siz ne önerirsiniz upgrade için?
Sosyal ağlarda paylaş

bu sorun işlemciyle çözülmez mi yani? tamamen ekran kartıyla alakalıysa 770 crossfire yapınca sorun hallolur mu? oyunda normal oynayışta ekran kartı kullanımı %60 oluyor. bomba patlayınca vs fps bayağı düşüyor. iki tane 770 takarsam sorun çözülür mü yoksa başka ekran kartlarına bakayım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Fps dusmesi oldugundan emin misin?
Stutter falan gibi cpu ile alakali bir hata olabilir, stutter fix var windows 7'de core ayarlarini degistirdigin..

Crysis patchli mi, butun patchlerini yap.
Ekran kartinin da en son driverinj indir.

Oyundan kaynakli da olabilir, bence software kaynakli sorunun olmadigindan emin ol once.

İslemcin ekran karti ram ssd hersey ok cunku?

Hani islemci veya ekran kartini default voltagelarda overclock da deneyebilirsin ekstra ses bile yapmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...