Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 i7 2600k işlemci, 8 gb ram, zotac 770gtx amp ekran kartı bir de ssd harddisk var. test amacıyla crysis 3 denedim. helikopterli sahnede gözle görülür bir kasılma, fps düşmesi oluyor. ben son ayarlarda, yüksek donanım isteyen sahnelerde bile akıcı bir şekilde oynanmasını istiyorum en yüksek ayarlarda. Bunun için de sanırım işlemci düşük kalıyor. i7 4930k almayı düşünüyorum. siz ne önerirsiniz upgrade için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ikinci bir 770e ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ikinci 770 daha mı uygun olur? işlemci çok eski değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 o işlemci baba işlemci ısısı bile artmıyodur, ekran kartıyla alakalı o fps olayı ve ekran kartını biraz silip süpürmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya da daha güzel bi tavsiye: crysis gibi bi cocuk oyunu oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 crysis 3'ü benchmark olarak ele alıyorum. donanımı test etmek için yani.. bazı oyunlarda da yüksek ayarlarda fps düşmesi oluyor. bunun önüne geçmek için hangi parçayı upgrade etmem gerek derdim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 oyunlarda bazen sorunlu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 dostum işlemcinle alakası yok: bende Q9550 / MSI GTX 570 var, daha bottleneck görmedim. sende hiç olmaz, ikinci bir 770 çak yanına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Orası öyle de Crysis 3'te optimizasyon sorunu yoktur diye düşündüm ben. Çoğu donanımı bu oyunla test ediyorlar. Ekran kartını da daha yeni almıştım. crossfire yaparsam bu performans artışı crysis 3'te yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ssd felan yoksa ssd al bence para harcamak istiosan. varmış o zaman çak 770 en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ssd varmış , aslında sat kartı yeni amdlerden al bi tane 300 küsür bit hesabbııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bu sorun işlemciyle çözülmez mi yani? tamamen ekran kartıyla alakalıysa 770 crossfire yapınca sorun hallolur mu? oyunda normal oynayışta ekran kartı kullanımı %60 oluyor. bomba patlayınca vs fps bayağı düşüyor. iki tane 770 takarsam sorun çözülür mü yoksa başka ekran kartlarına bakayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 işlemciyle alakası yok direk ekran kartı, 2 tane takmak mantıklı tabi , ama satıp yeni kartlardanda alabilirsin sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fps dusmesi oldugundan emin misin? Stutter falan gibi cpu ile alakali bir hata olabilir, stutter fix var windows 7'de core ayarlarini degistirdigin.. Crysis patchli mi, butun patchlerini yap. Ekran kartinin da en son driverinj indir. Oyundan kaynakli da olabilir, bence software kaynakli sorunun olmadigindan emin ol once. İslemcin ekran karti ram ssd hersey ok cunku? Hani islemci veya ekran kartini default voltagelarda overclock da deneyebilirsin ekstra ses bile yapmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Öyle deneyeyim bir de onlara dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 GTX770 den bahsediyoruz ya o kart tek başına yetebilmesi lazım o oyun için. Bence senin sorunun yazılımsal. Başka bir oyunun benchmarkını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 işlemci ile alakası yok. ekran kartı. tüm sürücülerin ve oyun patchlerinin güncel olduğundan emin ol ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Bahsedilen kart 770 beyler. Sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 770 ile performans sorunu yaşıyorsan, roket bağlasan da bir şey yapamazsın ona, yazılımsal bir saçmalık var belirtildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 GTX770 ile crysis3 max 30-35 fps alırsın. GTX780 üstü veya SLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 GreenPeace77 said: GTX770 ile crysis3 max 30-35 fps alırsın. GTX780 üstü veya SLI lüt-fen gtx560 la 40 avarajdayım q8400 oc'ed 3.2 ghz 8 gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 arkadaşın yazdıklarını tekrar oku max ayarlarda hiç kasmasın istiyorum diye yazmış sence sendeki donanımla max ayarda fps ne olur bi düşün ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar