Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kim olursa olsun birinin intihar etme ihtimaline duyarsız kalıp daha da kötüsü şaka yapabilen herkesin bir yakını intihara kalkışsın en yakın zamanda.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 duyarlı olupta beddua etmekte iyiymiş ahah
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ne intiharı ya korktu avukatları falan duyunca sıvıştı işte, okuyordur zaten forumu sdf
Lucina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 "Tatar Ramazan" said: ne intiharı ya korktu avukatları falan duyunca sıvıştı işte, okuyordur zaten forumu sdf aynen. olay budur.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kimse ölmesin. intihar etmek kadar saçma sapan bir şey varsa o da...neyse buraya yazmayayım,mevzu başka yerlere gitmesin. haber alırsanız yazın.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Showhabere çıkar mıyız acep cidden ettiyse
Nako Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Karea ve intihar... http://2.bp.blogspot.com/-i2yux6_GBMI/UXnSpPpCmJI/AAAAAAAALKU/ifYhHMRsFzA/s320/post-18723-Eddie-Murphy-dafuq-gif-Bg9F.gif
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 "Tatar Ramazan" said: Showhabere çıkar mıyız acep cidden ettiyse avukat ne avukatı tatar?mevzu ne?
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Feamer said: editör ne yaptın bulabildin mi gerçek olduğunu bilsem hemen arayim BTnetteki arkadaşımı...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 KuddusiMavra said: "Tatar Ramazan" said: Showhabere çıkar mıyız acep cidden ettiyse avukat ne avukatı tatar?mevzu ne? mevzu çok karışık abi, olaylar olaylar, aşk intiras ve entrika!!
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 üstü kapalı kalacak olayı böyle wall of kezbanla bildiğin yaydılar şunu adliyede takip etsen zaten "tombik" falan diye çağrılınca kimin ne oldugu belli olacak derken izmir'den haberleri aldım kim kimmiş öğrendim beter olun hepiniz.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 KuddusiMavra said: "Tatar Ramazan" said: Showhabere çıkar mıyız acep cidden ettiyse avukat ne avukatı tatar?mevzu ne? http://forum.paticik.com/read.php?15,7285809,page=7#msg-7292530 şu mesajla başladı herşey bak
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Hayatınızın Trollünü yiyiorsunuz birde tv ye çıksa bu aslkfjasklfsa Tüm türkiye torllense off ne süper olur
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben bi yere kadar okudum. aslında hikayede enteresan bişi olmamıştı henüz. olay ,hikaye gerçek kardaş dava açacaz diye gelen eleman hikayenin bi numarası yok
Lucina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ortak arkadaşa ulaşılmış, arkadaş evine doğru yola çıkmış. Bilgi aldıkça yine bilgilendiririm. Elbette kimse ölmesin. Hele böyle hikayeler uğruna.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konu ne? Fıstıkçı kim? Avukat ne? Biri açabilir mi biraz?
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Söylim mithatçım bu Lucina bebiş kızlardan da hoşlanıyormuş ama erkeklerlede çıkarmış... hertürlü sexe açık yani... Luciana Fistikçı kızın kız kardeşi anlayacağın fıstıkçı kızda bi-sexual ama oda bizim karea ile takılıomuşş gerçi ben halen karea nın da kız olduğunu düşünüyorum ama erkek gibi takılıo filan... neye... Bunlar geziyorlar filan dolaşıyorlar dışarlarda eğleniyorlar şişmanlar var mühendisler var sahroşlarvar ... fıstıkçı kızı 1 saatte götüren eleman var.. sonra gruba geri dönüyorlar... Daha sonra bunlar her olayın sonunda aynı eve gidip sevişiyorlar işte... Hikayede hep beklediğimiz nokta fıstıkçı kızın kız kardeşi nezaman bunlara katılıcağı noktasıydı ama oraya gelemeden bitti :( Bence bu luciana karea ile öbüz kız arkadaşı ile 3lü takıldılar o yüzden olaylar coştu o yüzden ablasını savunmaya geldi buraya çünkü duyacağından korktu... yada hepbirlikte 4 lü olmuş olabilir devamını dinleyemedik hikayenin.... işte hikayeyi kesmenin kötü noktaları bunlar!
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ee burada intihar edecek ne var ? Avukat neresinde?
Öne çıkan mesajlar