Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 6.15te mesajı okudum hala uyuyamadım valla gitti uyku
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Derse giderken bakayim dedim sabah sabah voingthor kafami actin eyvallah
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 vingthor haklı. burada insanlar diğerlerine eğlence çıksın diye bi üye intiharın eşiğine gelip,bir diğerinin özel hayatı ifşa edilip sıkıntıya girmiyor. aramızdan 2 kişi üzgün, mutsuz, madur şu durumda. eğlence çıkarmak adına konuyu deşmenin, uzatmanın, farklı boyutlara taşımaya çalışmanın tarafların üstüne gitmenin ne kadar kötü olduğunu ben anlatmayım amk. koca adamlarsınız. biraz anlayışlı olun abi, vicdanlı olun. başkasına olmuyorsanız bile burada biz bize, birbirimize karşı olalım. başkalarının acılarından, mutsuzluklarından bu kadar keyif alan adamlar olduğunuza inanmak istemiyorum ben. bu kadar hıyar adamlar değilsiniz lan. olmayın.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 boşa çeneni yoruyosun imam, 30 kişi şuraya bişeyler yazdıysa minimum 25 tanesi troll, troll olmalarının nedeni de internet üzerinde olması, yani şu 30 kişilik topluluk bi arada bi evde bulunsa, şu muhabbette bi allahın kulu şu geyikleri yapamaz. Bu da bizi işte internetin en bok yanıyla yüzleştiriyo. Bence hala bu tip durumlar için yapılıcak en iyi şey kullanıcının farketmediği bir ban olmalı. O yazsın dursun ama kendinden baskası görmesin onun yazılarını.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 imamizer said: vingthor haklı. burada insanlar diğerlerine eğlence çıksın diye bi üye intiharın eşiğine gelip,bir diğerinin özel hayatı ifşa edilip sıkıntıya girmiyor. aramızdan 2 kişi üzgün, mutsuz, madur şu durumda. eğlence çıkarmak adına konuyu deşmenin, uzatmanın, farklı boyutlara taşımaya çalışmanın tarafların üstüne gitmenin ne kadar kötü olduğunu ben anlatmayım amk. koca adamlarsınız. biraz anlayışlı olun abi, vicdanlı olun. başkasına olmuyorsanız bile burada biz bize, birbirimize karşı olalım. başkalarının acılarından, mutsuzluklarından bu kadar keyif alan adamlar olduğunuza inanmak istemiyorum ben. bu kadar hıyar adamlar değilsiniz lan. olmayın. internette okudugun herseye inanmayacagini da ben ogretmeyeyim sana. sacmasapan bisey okuyup ne anlayısı gosterelim
Remus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gleoddyn said: Ahaha Zaman reklamı yapalım
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 umarım acı çekerek ölmüştür bahsi geçen kişi.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Vingthor said: aquila said: sen ne diyon ya. ciddi olduğum zaman şehvetle dudaklarımdan öpmek istemedin mi? hayır diyeceksin...ama cevabı biliyoruz... sdfsdfsdf of.
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 BabacumMostors said: şimdi.. sonuç olarak ne oldu? kizda yazanda forumu birakti.
Öne çıkan mesajlar