incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dworgian said: kızların bekaret kaybetme klasiğini bilmiyorsan anlamazsın abi abi aklimdan kiz hic gecmedi onu okurken bildigin bisiklet falan gecti 13 yasinda iken kiz havuz basincindan gitti demisti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 e işte türlü hikayeler ve biz erkekler bunun için sebep arıyoruz ama kafamız onlar gibi çalışmıo malesef. hani mesela ben o zaman bakire olmamasını yadırgamazdım. ama ayakta uyutmaya çalışınca pehee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nako said: senko said: senin adina sevindim. adam eski sevgili. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 geçmiş olsun kanka diyip ne zaman buluşuyoruza bağlamadıysan gg o ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/617/382/1d8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=n0g65PhO6qA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://www.ecasanalmarket.com/eca-tamamlayici-urunler/1885-eca-minimal-bas-birak-lavabo-eviye-sifonu-.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 öyle çok uzun uzadıya okumadım, çok fazla troll vardı. Shean için yazayım. ilk olarak denilen bazı şeyler doğru mesela fizban'ın dediği veya imam'ın dediği. bunları bir düşün sonra onları bir kenara koy. eğer gerçekten kız böyle bir şey yaşamışsa iki seçenek var : 1) kız çok hasar görmüştür yaşadığı şeyden dolayı çok uzun süreler belki de seninle birlikteyken asla bu traumayı atlatamaya bilir, ona sadece arkadaş olursun asla sana bir sevgini seviyesinde sıcaklık veremeyebilir. 2) zaman,ilgi ve sevgiyle onun çekingenliğini kırar, kötü anılarının yerine güzellerini koyar yaşadığı traumayı atlatırsın o noktada yeniden bir sevgili sahibi olma olasığını düşünür hale gelebilir ve sen her zaman onun gözünde inanılmaz değerli bir insan/sevgili olabilirsin. benimde tanıdığım biri vardı üniversite yıllarında. erkek arkadaşı yalnız yaşıyor ama kızda evin anahtarı var. baya 2 yıldır falan beraberdiler. neyse, kızın vizesi olduğu bir gün eleman hasta buna nazlanıyor gel bana bak falan diye. kız da diyor işte vizem var, bugün gelmem çok zor falan filan. saçma sapan tartışıyorlar. kızın şansına vize iptal ediliyor o gün, çorba yapıp elemanın evine gidiyor, uyuyordur diye kapıyı anahtarla açıp giriyor eleman eve hatun atmış çatır çatır silkiyor. bu elinde çorbayla inmeler yankılanan eve giriyor, yatak odası kapısında elinde çorba önünde pozisyon kasan sevgilisiyle kalıyor. bunu neden anlattım, bu olaydan sonra kız sanırım 3 yıl falan aseksüel kaldı. yeni erkek arkadaşlarıyla çok problem yaşadı, atlatamadı o traumayı. sonunda biriyle tanıştı eleman resmen unutturdu bütün yaşadıklarını çok sabırlı düzgün bir çocuktu. o kızın gözünde o adamın değerini sana anlatamam. atla kamyonun önüne dese adam kız düşünmeden atlardı. ilah gibi bakıyordu ona. tecavüz değil tabii ki de ama benim gördüğüm yukarıdaki tür 2 reaksiyon oluyor. bu macerada yer almak veya almamak sana kalmış. hayra gitsin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi kız nasıl bir kolpa sıktıysa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Cons said: http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/617/382/1d8.png AHAAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Karı neden kız olmadığı sorusuna böyle tecavüzümsü bir cevapla yaklaşmış. Böylelikle her önüne gelenle yatmadığını bir nebze göstermek için. Ve senin sürekli ona onla nasıl yatarsın dememen için. Geldi zorla hopurttu beni demiş. Hahah klişe lan bu artık. 17 yaşındayken bir kız arkadaşım vardı 16 yaşındaydı. Birlikte olacaktık, aklı sıra adet dönemine denk getirip kızlık kanı gösterme çabasına girdi. İnandım ama inandımda 2. gün yine istedim kanamam durmadı diyince çaktım köfteyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bingildak said: öyle çok uzun uzadıya okumadım, çok fazla troll vardı. Shean için yazayım. ilk olarak denilen bazı şeyler doğru mesela fizban'ın dediği veya imam'ın dediği. bunları bir düşün sonra onları bir kenara koy. eğer gerçekten kız böyle bir şey yaşamışsa iki seçenek var : 1) kız çok hasar görmüştür yaşadığı şeyden dolayı çok uzun süreler belki de seninle birlikteyken asla bu traumayı atlatamaya bilir, ona sadece arkadaş olursun asla sana bir sevgini seviyesinde sıcaklık veremeyebilir. 2) zaman,ilgi ve sevgiyle onun çekingenliğini kırar, kötü anılarının yerine güzellerini koyar yaşadığı traumayı atlatırsın o noktada yeniden bir sevgili sahibi olma olasığını düşünür hale gelebilir ve sen her zaman onun gözünde inanılmaz değerli bir insan/sevgili olabilirsin. benimde tanıdığım biri vardı üniversite yıllarında. erkek arkadaşı yalnız yaşıyor ama kızda evin anahtarı var. baya 2 yıldır falan beraberdiler. neyse, kızın vizesi olduğu bir gün eleman hasta buna nazlanıyor gel bana bak falan diye. kız da diyor işte vizem var, bugün gelmem çok zor falan filan. saçma sapan tartışıyorlar. kızın şansına vize iptal ediliyor o gün, çorba yapıp elemanın evine gidiyor, uyuyordur diye kapıyı anahtarla açıp giriyor eleman eve hatun atmış çatır çatır silkiyor. bu elinde çorbayla inmeler yankılanan eve giriyor, yatak odası kapısında elinde çorba önünde pozisyon kasan sevgilisiyle kalıyor. bunu neden anlattım, bu olaydan sonra kız sanırım 3 yıl falan aseksüel kaldı. yeni erkek arkadaşlarıyla çok problem yaşadı, atlatamadı o traumayı. sonunda biriyle tanıştı eleman resmen unutturdu bütün yaşadıklarını çok sabırlı düzgün bir çocuktu. o kızın gözünde o adamın değerini sana anlatamam. atla kamyonun önüne dese adam kız düşünmeden atlardı. ilah gibi bakıyordu ona. tecavüz değil tabii ki de ama benim gördüğüm yukarıdaki tür 2 reaksiyon oluyor. bu macerada yer almak veya almamak sana kalmış. hayra gitsin sonu.ben ne demisim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Azmodai demiş pardon. Fizban değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Nako said: senko said: senin adina sevindim. adam eski sevgili. AHAHAHA lol bunu görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 benim eski sevgili de yeni erkek arkadaşına ''eski erkek arkadaşım yanlışlıkla parmağıyla bozdu'' demiş. asdf ulen çatur çutur silkişirken öyle demiyordu ama. bari zorla falan deseymiş. hayır bizim ki ince de değil ki parmak gibi hissetsin. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 totemic said: benim eski sevgili de yeni erkek arkadaşına ''eski erkek arkadaşım yanlışlıkla parmağıyla bozdu'' demiş. asdf ulen çatur çutur silkişirken öyle demiyordu ama. bari zorla falan deseymiş. hayır bizim ki ince de değil ki parmak gibi hissetsin. asdf ahusdhsahduashduashudhasd doğru söyle kaç kere parmakladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Sana göre kereste gibi kalın, başkasına göre parmak kadar ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şimdi boy tartışmayalım gençler. asdf olayın özü kızların yalan konusunda ne kadar usta oldukları. amerikan pastası filminde çok güzel bir söz vardı. ''kızların verdikleri sayıyı 3 ile çarpıcaksın, erkeklerin verdikleri sayıyı 3'e böleceksin'' diye olayın özü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Asteroth said: Sana göre kereste gibi kalın, başkasına göre parmak kadar ince. http://funny-pictures-blog.com/wp-content/uploads/2011/08/headshot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Nako said: senko said: senin adina sevindim. adam eski sevgili. AHAHAHA mayonez gargarası nasıl gidiyor ejder avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dragonlar yine karisti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ne olmuş lan burada böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hic ugrasma triplerle, akli basinda bi kiz olsa sana yansitmaz bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Hayat çok kısa, birbirinizi üzmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bisi dicem abi. kız nasıl kanadalı lan, bildigimiz türk kezbanı davranısları bi de kib, benden daha iyilerini hak ediyosun, bb. de uzaklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar