Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 OLUM BU NEDİR AMK kusura bakmayın küfür edicem reportlayan reportlasın kıza geçen sene eski erkek arkadaşı tecavüz etmiş, dövmüş. hala ağlıyor kız içince. delirdim amk. bi de nasıl olduğunu anlatayım mı falan diyor. dedim sikicem kes bak kan banyosuna çeviricem etrafı adamı bulup. banyo deme lütfen falan. of bu ne olum? benim bu ibneyi bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dert ortağım ol demiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sakin oluyoruz olunmuş az aşağıda sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 O mesajı düzelt Konu ciddi ise çöpte ne işi var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 içirmiceksin böylelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 DRAMA BEGINS! http://30.media.tumblr.com/tumblr_liwgzdqFo41qbbcazo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 fenn said: O mesajı düzelt Konu ciddi ise çöpte ne işi var ! çünkü ilk başta baya eğlenceli gidiyordu. kızla süperdik. 1 haftayı geçtik kıza güven probleminin sebebini sordum. çıkan olaya bak. yoksa fenn şahsına birşey yok haberin olsun. sinirden patladım öyle. afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kız içerde ağlıyor diyor adam sonra gelip buraya yazıyor. Kusura bakma dostum, trollenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 O adamı öldürürsen, kız sonsuza dek senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 küheylan said: Kız içerde ağlıyor diyor adam sonra gelip buraya yazıyor. Kusura bakma dostum, trollenirsin. içeride? içince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Shean said: applev0dka said: kim bu arkadaş. bimden ılık süt alıp bir köşede sessizce içen degil dimi 3 senelik friendzoneden ezici red yiyen elemanım Llama said: gerçek mi ? gerçek lan! haaa hatırladım. helal la sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Claiborne said: küheylan said: Kız içerde ağlıyor diyor adam sonra gelip buraya yazıyor. Kusura bakma dostum, trollenirsin. içeride? içince. içirmiceksin benim gibilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 küheylan said: Kız içerde ağlıyor diyor adam sonra gelip buraya yazıyor. Kusura bakma dostum, trollenirsin. kız içeride ağlıyor ne lan? feysbuktan... yanlış yazmışımdır. evde içmiş yatmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kız dikkat çekmek istiyor veya göründüğü kadar bu olaydan etkilenmemiş. hatta hiç o olay yaşanmamış bile olabilir. öyle tecavüze uğradım anlatayım mı? diye erkek arkadaşa direk kızın sorması olası değil. drama queen dediklerinden bence kız arkadaşın. ci ci diyorum. ağzına sıçılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 rapesloth.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 anlatayım mı nası oldugunu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 shean niye her topiğinde bu kadar paniksin ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 önce sakin ol ve elindekini yavaşça bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 imamizer said: kız dikkat çekmek istiyor veya göründüğü kadar bu olaydan etkilenmemiş. hatta hiç o olay yaşanmamış bile olabilir. öyle tecavüze uğradım anlatayım mı? diye erkek arkadaşa direk kızın sorması olası değil. drama queen dediklerinden bence kız arkadaşın. ci ci diyorum. ağzına sıçılacak. yalan söylemek için hiç bi sebebi yok. zaten yeteri kadar ilgi görüyor. herşeyi yerinde olan bir ilişkiyi niye böyle bir yalanla hareketlendirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Liebe said: shean niye her topiğinde bu kadar paniksin ya ahahahah panik atak var lan şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Tebrikler kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kıza, güven sorunu olduğunu düşündüğün için, güven sorununun sebebini soruyorsun ve kız sana güvenip başından geçen olayı anlatıyor. wut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Shean said: OLUM BU NEDİR AMK kusura bakmayın küfür edicem reportlayan reportlasın kıza geçen sene eski erkek arkadaşı tecavüz etmiş, dövmüş. hala ağlıyor kız içince. delirdim amk. bi de nasıl olduğunu anlatayım mı falan diyor. dedim sikicem kes bak kan banyosuna çeviricem etrafı adamı bulup. banyo deme lütfen falan. of bu ne olum? benim bu ibneyi bulmam lazım. Bilader böylelerine prim tanımayacan, erkek adam bi halt ettiyse arkasında duracak. Şimdi hemen ara o çocuğu, 2 seçeneğin var de, ya bu kızı beyaz gelinliğiylen alacan ya da ben senin zanazingoyu kesip ağzına verecem de, yap bu dediğimi bak Allah razı olsun abi dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdv0i7SHEK1rqe4lgo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar