Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allaha emanet olun

Biyik

Öne çıkan mesajlar

sorun adamın dinle ilgili attığı mesajlar yada düşünceleri değil ki.en azından benim için öyle değil.adam bildiğin troll.hatta bi arkadaşımız çok güzel açıklamıştı

büyük ihtimal bu mesajdan sonrada gitme kararı almıştır :P

Asteroth said:

Biyik said:

trollük değil yaptığım,
neden bu kadar suriyelilere düşmanlık yapıyorsunuz?
yazık değil mi? birazcık misafir etsek buralarda onları.
adamların ülkesinde savaş devam ediyor.
orada ölüm veya zulüm var burada da yabancı düşmanlığı.

Troll'lük senin yaptığın. Senin için değil de, seni halen yazdıklarına cevap verecek kadar ciddiye alanlar için yazıyorum bu mesajı da.

Bir konuda uzun uzun tartıştık seninle, sırf neymişsin diye görmek için girdim o tartışmaya da. Cımbızla çekilebilecek detaylar üzerinden mesaj yazıp, ana fikre dokunmadan "karşı tez" üretiyorsun sadece aklınca. Kesinlikle kendine ait bir fikir koymuyorsun ortaya, sadece insanların söylediklerine "ters" olacak ve reaksiyon alabileceğin şeyler yazıyorsun. Elinden geldiğince demagoji yapıp, cevap veremeyecek hale gelince de direkt bırakıyorsun konuyu, geriye dönmeden.

O konudan sonra notunu vermiştim zaten, bu konuda düştüğün noktayı görünce de üzüldüm açıkçası. Resmen "biri reaksiyon göstersin, patlasın" diye kendini yırtıyorsun kaç sayfadır, geçeceksin o işi. Troll'ün harman olduğu yerdesin, unutma.

Dediğim gibi, oltaya gelmeyin arkadaşlar, bırakın kendi kendine takılsın arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz.

ok
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Adamın abartı bir troll olduğunu çözememişsin sen daha, farklı görüş falan değil bu direk userlara oynuyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

(tu)

bi de katıksız bir ateiste dinci akpci damgası yapıştırdınız gerçekten bravo sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...