Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sorun adamın dinle ilgili attığı mesajlar yada düşünceleri değil ki.en azından benim için öyle değil.adam bildiğin troll.hatta bi arkadaşımız çok güzel açıklamıştı büyük ihtimal bu mesajdan sonrada gitme kararı almıştır :P Asteroth said: Biyik said: trollük değil yaptığım, neden bu kadar suriyelilere düşmanlık yapıyorsunuz? yazık değil mi? birazcık misafir etsek buralarda onları. adamların ülkesinde savaş devam ediyor. orada ölüm veya zulüm var burada da yabancı düşmanlığı. Troll'lük senin yaptığın. Senin için değil de, seni halen yazdıklarına cevap verecek kadar ciddiye alanlar için yazıyorum bu mesajı da. Bir konuda uzun uzun tartıştık seninle, sırf neymişsin diye görmek için girdim o tartışmaya da. Cımbızla çekilebilecek detaylar üzerinden mesaj yazıp, ana fikre dokunmadan "karşı tez" üretiyorsun sadece aklınca. Kesinlikle kendine ait bir fikir koymuyorsun ortaya, sadece insanların söylediklerine "ters" olacak ve reaksiyon alabileceğin şeyler yazıyorsun. Elinden geldiğince demagoji yapıp, cevap veremeyecek hale gelince de direkt bırakıyorsun konuyu, geriye dönmeden. O konudan sonra notunu vermiştim zaten, bu konuda düştüğün noktayı görünce de üzüldüm açıkçası. Resmen "biri reaksiyon göstersin, patlasın" diye kendini yırtıyorsun kaç sayfadır, geçeceksin o işi. Troll'ün harman olduğu yerdesin, unutma. Dediğim gibi, oltaya gelmeyin arkadaşlar, bırakın kendi kendine takılsın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ninja bu kadar kolay pes etmezdi. bu başka birinin feyki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 28 şubat şakirti roleplay yapıyorsun sanırım da şimdi de mağdurum ben mağdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Adam pati tarihinin gördüğü en güzide en müstesna trollerinden biri. Ama nasıl olsa küfür yazmıyor attığı postlarda sorun yok provokeymiş, kasıtlı kargaşa çıkarmaymış falan bunların bi önemi yok. Bir adminimize selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 2 hafta içerisinde gelecek olası edit: Biyik geri dönecek ama küçük bir ricası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 neden gidiyor bıyık anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kurtulduğumuza hala inanamıyorum, essah mı gidiyomu essah deyin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu adamın görüşü neydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Başıma bir şey gelmeyecekse Biyik'in El İlah'ini sevmiyorum, daha önce geçmişte Biyik'in emanet olun diyerek referans verdiği El-İlah uğruna yapılan katliamları, akıtılan kanları, haksızlıkları sizlere şimdi bu başlık altında maddeler halinde irdeleyip, eleştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Esnaf said: bu adamın görüşü neydi ki senin görüşünün tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tiLi said: sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 emanet parasını nereye ödüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tiLi said: sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. Adamın abartı bir troll olduğunu çözememişsin sen daha, farklı görüş falan değil bu direk userlara oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Somon said: Esnaf said: bu adamın görüşü neydi ki senin görüşünün tersiadamın görüşü yok abi.herkezin görüşünün tersini düşünüyor.troll işte adam. 2-3 tane konuda attığı mesajlara bakarsan anlarsın.her konuda savunduğu şeyin tersini savunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tiLi said: sadece görüşleriniz aynı olmadığı için adama ağzınıza geleni söylediniz, sürekli kovmaya çalıştınız. açıkçası bu adam ve diğer farklı görüşlü insanlar olmayınca gündem ve konu dışı okuyasım gelmiyor. çok sıkıcı bir şekilde circlejerk yapmaya devam edersiniz. (tu) bi de katıksız bir ateiste dinci akpci damgası yapıştırdınız gerçekten bravo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 katiksiz troll. geri gelir 2 gune. ninja bitti bu basladi. her bos vaktinde forumda rp yapiyo adam. yine dayanamaz ya yeni char acar gelir, ya bununla geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 zaten biyik diye nick mi olur musteş varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ninjanın, ninjalık ile yazdıklarına inana varmıydıki, kaçırdım ben orasını? ek olarak, kendine bıyık lakabını takan kişinin, kendini burada sergileyiş biçiminde, gerçek hayatta da takılan kişiler ne yazık ki varlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Esnaf said: bu adamın görüşü neydi ki HDP'ye oy vericem diyordu, aşırı özgürlükçü rpsi yapıyordu, ama AKP söylemleri ile konuşuyordu. Ben o kadar çıkartabildim. Yine bekleriz bıyık sayende post kasyıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 summerfag gibi bi durum olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://inciswf.com/helehelehele.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Savunabileceğin fikirlerin ve ad hominem'den farklı bir tartışma yöntemin olduğunda yine bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ ███████████████████]. ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. ☻/︻╦╤─ /▌ / Biyik foruma geri dönersen şöyle bekliyorum seni haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar