roket adam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Osteo-odonto-keratoprosthesis Hayatımda bu kadar garip bir tedavi daha görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 dilimle oynaya oynaya bozarım ki ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 nerden rastladın abi bu sayfaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 quora'da yapılması en zor olan medikal operasyonlar hangileri diye bi soru sormuş birisi, orada yazmış başka bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 roket sitende de vardı, gittim kaydoldum şu quora'ya, bildiğin anket sitesi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 vöee meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tıklamayın, google görseller https://www.google.ae/search?q=Osteo-odonto-keratoprosthesis&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=anSEUqPrEYGttAahjIDgDg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=838 insan vucudu inanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 vay arkadaş ya nerden ne akıllarına gelmiş te yapmışlar böyle bişeyi :S doktorları da anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 benim duyduğum en garip tedavi, ağır antibiyotiklerden sonra insanın götünde, barsağında bakteri kalmıyor diye insana tedaviden önce alınan kendi bokunu yedirmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bana en garip gelen tedavi şekli göz tümörü tedavisi için sağlıklı dokuları korumak amacıyla göze metal plaka takılması. Plaka gözün arka tarafına takılıyor =F Hayal edin =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu tedavinin/operasyonun adı ne oluyor tam olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 linke tiklattin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Daha öncede duymuştum dişten göz yapmayı ama cidden garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: linke tiklattin mi? tıkladım da orada yazan şeyse boşver aklımda kalmaz o kadar uzun şey.ben daha böyle tek kelimelik şeyler bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 neden gözden. onu pek anlamadım. yalnız 10 senelik functional survival rate falan baya iyi yani. kör kalmaktansa karınca göz diye dalga geçilmek pahasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Pamukta fasülye yetiştiren neslin bir üyesi olarak tam algılayamıyorum ben bu işi ya. Göbekte fln da kopmuş parmakları büyütüyorlar. Hatta ibraam tatlısesin kafatası kemiklerini göbeğinde tamir ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 benzer doku falan filan, gerekli kosullari saglayan yerde buyutuyolar, damarliyolar yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hücreler zevkleniğğ yeni den oluşii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sdagfsafSFSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: benzer doku falan filan, gerekli kosullari saglayan yerde buyutuyolar, damarliyolar yenisini. Peki kaynamıyor mu acaba dokular birbirine. Ya da kaynıyor ama ayırıyorlar mı acaba? Şükrü reyiz aydınlat bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 GONDARCENGIZ said: hücreler zevkleniğğ yeni den oluşii hele hele mi zevkleniiğ yoksa normal mi zevkleniğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 a) hele hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 herkes isini yapiyo abi, karismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 düşünsene parmaklar göbeğe kaynıyo göbekten kol falan çıkıyo abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Jaegerjaquez said: düşünsene parmaklar göbeğe kaynıyo göbekten kol falan çıkıyo abow http://galeri8.uludagsozluk.com/437/dusunemedi_524737.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar