KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 dreagloth said: Ankara baya kötü, trafiği berbat, şoförler berbat, havası berbat, gezilecek, gidilecek yer yok. Ha bide Erzincan Ankara`dan baya daha iyi. Ne iyisi ya. 3 sene ailemdekilerin hastalığıyla uğraştım. Küçük şehirde çile hastalık :S Ne bileyim İstanbul'a falan yakın. Kötü yorum yapıp keyfimi kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Erzincan`ı tamamen sağlıklı yaşam için üste koydum. Hastane vs. hizmetleri tabii ki büyük şehirler gibi olamaz ama hava temiz, çevresi dağ, bayır, orman, yeşil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Hiç erzincanda (ya da benzer isme sahip dandik küçük bi anadolu şehrinde) yaşadın mı dreagloth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Erzincan lı benim ailem axidice!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Iyy kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/how-about-no.gif hahaahah çok acımasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Dworgian said: ankaraya gelince aranacaklar diye liste çıkarayım da biri beni aspava ya götürsün Gelince ara da seni bi tenhada sıkıştırayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 erzincan iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 wastyrx said: Dworgian said: ankaraya gelince aranacaklar diye liste çıkarayım da biri beni aspava ya götürsün Gelince ara da seni bi tenhada sıkıştırayım :P kinci misin bilader :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bazen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ben olayı unuttum. taam ararım ama önce aspava. sonra helalleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Her zaman ö.m.dan dürtebilirsin çıkıp efkâr atmak istersen. Önce şöyle bir demlenip, sonra da devrezin muhteşem çorbasıyla da işi kapatırız. Hea, bu yazdıklarım diğer tüm patiler için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 cacodemon said: iş nedeniyle 2 haftadır ankaradayım. yaşamak isteyebileceğim son şehirlerden birisi. trafiği ve havası istanbul'dan daha kötü. Bir kaç kere gittim tiksinç bir yer. Deniz olmayan şehir mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Buradaki dürtükle çıkalım hadd diyen insanların yarısından çoğu hadd dendiğinde satışlardalar, şimdiden söyleyeyim hocam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Hadi lan. Asıl siz gelmiyosunuz buluşmalara. İZMİRLİ TOMATLAR KADAR OLAMAZDINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ankara da 100kere buluşmuşuzdur belki gelenler belli gelmeyenler hiç öm at fln demesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 izmirli tomatlar buluşa buluşa bi hal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 cuma akşamına kadar bana mesaj atan ilk kişi cumartesi günü bir randevu kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Bu arada ben de Ankara'ya taşınıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Deathblade said: edit: İstanbul vs Ankara'nın karşılaştırılması bile saçma ayrıca. Ankara ne lan? http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/b9/3d/92/b93d921787bbf98a9a40da552896da64.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 HER PATI ANKARAYI TADACAKTIR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 lan evleri bitirmeyin zaten uçmuş fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: cuma akşamına kadar bana mesaj atan ilk kişi cumartesi günü bir randevu kapar. Bi biranı içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bira mi ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 40 yaşından sonra memur olan için ankara mükemmel lan. belki bogota daha iyidir. ama yok lan ankara daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar