Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'ya taşınıyorum.

KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Gençler,

40 yaşına merdiven dayamış birisi olarak hayatımla ilgili radikal bir karar alıp, memuriyete başvurup, kazanıp, eczanemi kapatıp Ankara'ya taşınıyorum.

Gelecek hafta işe başlayacağım. Eşimin tayin işleri bitene kadar da Ankara'da yalnız olacağım. İşin kötü tarafı bu yaşta hem memuriyete alışmaya çalışıp hem de hiç bilmediğim Ankara'da yaşamaya çalışacağım. Kızlarımdan ayrı kalmakta cabası.

Sonuç olarak Ankara'da beni tek bırakmayın. Arayın, sorun. Akşamları beni gezdirin...
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Oluyor. KOnu acariz iste, toplariz birkac kisi.

bu cumartesi o zaman.
itiraz istemiyorum. arkadaş da gelsin hem.

işte pati böyle birşey dostlar...

dertlerin paylaşıldığı, hemen anında insanların yardımlaştığı, birbirinin yarasına merhem olduğu bir yer...

gerçek arkadaşlıkların, sıcak dostlukların kök saldığı turuncu çatı...

patihh...
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Trafigi daha iyi, havasi da daha iyi.

Seviyorum ben Ankara'yi, hangi sehirde yasamak istersin derseler Ankara'da devam derim yani.

Cok sikilirsan buradan bir mesaj at, gidip icelim bir yerde toplanip.

Çok çok teşekkürler...

Erzincan'dan geliyorum Ankara'ya. Liseyi ve üniversiteyi İstanbul 'da okudum. Her halükarda Ankara Erzincan'dan iyidir. :)

Şu son 3-5 sene maddi, manevi sıkıntılı geçti benim için. Babamı, abimi kaybettim. Kimsem kalmadı Erzincan'da bir annem. Ticaretten de baydım. Çocuklar büyüyor. Şehirden çıkmak için son fırsatımdı. İşte yaş biraz ileri olduğu için gerginim azıcık.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi eczanecilik ayrı bir şey eczane alıp, satma işi o. Ben eczacıyım. İlaç alıp, satıyorduk :D

Fena iş değil de hem son dönemde tadı kaçtı. Hemde genel olarak ticaret sıkıntılı. Ayrıca işyerimi kapatıp taşınmak için bahane lazımdı bana.

Yaşında ne var derken bunca sene kendi işimi yaptı şimdi memur olacağım. Her sabah traş olmak bile gerer beni bir süre :)

Güzel taraşı atandığım kuruma eczacı kadrosundan girim, bilişim dairede çalışacağım. Anladığım 2 işi aynı anda yapma fırsatı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...