stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 HD6870 ile medium'da normal oynadım. High texture pack varmış birde ona hiç girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 grafik ayarlarından mesh quality azaltınca bayağı fps artıyor. oyun kolay diyenler için, kulelere teleportun altında zamanı ileri al tuşu var, basınca adamlar rütbe atlıyor zaman ilerlemiş oluyor. ayrıca daha sonra karakterleri öldürmeyip başka kaptanları tehtid mesajı yollama özelliği geliyor. (upgradelerden açıyorsunuz skilli) Bir kaptana böyle ölüm mesajı yolladığınızda 3-4 lvl birden atlıyor, etrafında adamlar çoğalıyor falan. Bu adamlardan epic run düşme ihtimali %40 oluyor. daha iyi item veriyor vs. bir kişiye birden fazla ölüm mesajı yollanıyor mu daha denemedim ama ona da bakıcam. Haritayı tamamlamadan diğerlerine pek geçmediğim için 10 küsür saat oldu %35 civarındayım ama %70 skiller açıldı. pek warchief de kalmadı bakalım neler olacak. Ara videoları çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Ben bunları yaptım kesin. Bu kadar taciz edilmemin başka sebebi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 1 ay önceden alıp oynama şansı elde edemedim oyunu ya, sadece bi merak edip 5 dk oynadım o 5 dk nın sonunda naptıysam artık orc sürüsü geçti üstümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 8. sayfadaki eleman hariç hepimiz baya kötüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Oyun cok iyi ya. Nemesis sistemine hasta oldum gercekten. Henuz baslardayim daha galiba, 4 warchief i yapicam. Ama ben bu oyunda platinum trophyye giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oyunu oynamadım ama nemesis sistemi ne hepiniz bahsetmişiniz merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 abi bi uruk beni karısı yaptı hahahaha olm ipine herşeye immune, poison vuruyor sürekli, dot öküz gibi daha kötüsü block notificationları göremiyorsun poisonlıyken, motor oldum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Nemesis system Nemesis system Talion and an Uruk nemesis A unique feature of Middle-earth: Shadow of Mordor is the Nemesis system. Every enemy players' face is a unique individual, differentiated by their personality, strengths and weaknesses. These enemies are shaped by their encounters with the player to create personal arch-enemies who are unique to every gameplay session. Players must out think each distinctively different enemy they encounter to infiltrate the ranks and dominate within the dynamic world that remembers and adapts to their actions and choices. Every enemy in the game has their own name, rank, and memory. These enemies will continue to do their own jobs and tasks even when they're off screen; the game progresses in real time even if you do not interfere, and as such an enemy you meet in one gameplay session may suddenly have achieved a higher rank the next time you meet him. If the player does not kill an enemy in an encounter, this enemy will remember the player and change their tactics and conversations based on the encounter. The enemy will also grow more powerful and learn new immunities. Killing them will also net the player more experience points Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 benim cpu 3.04, gtx 680 var ama oyun highda inanılmaz akıyor. en ufak fps drop yok. sanırım son 10 yılda çıkmış en iyi animasyonlara sahip oyun. yani fazla akıcı animasyonlar. gerçekten yaşatıyor oyunu sana. hiç böyle saçma sapan geçişler falan olmuyor, her salladığını hissediyor, her dokunduğunu fark ediyorsun. çok iyi. bazen bokunu çıkartıyorum 30v1 falan yapıyorum. kombat atıyorum 10 dk sürüyor. yaptığın şeyler aslında hep aynı ama 10 dk sürmesine rağmen sıkılmıyorsun çünkü animasyonlar, vuruş hissi ve akıcılık çok iyi. kombatı yaşatıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 abi o kart ucuz bi kart değil ki niye 'ama' dedin :D normali, olması gerekeni o değil mi yani :D ben mi yanlış biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 yoo ucuz değilde yeni bir seri değil ondan dedim highend abi zaten oyun, adamlar başından beri söylüyor, high endler arasında fıdıl kalıyor artık. cpu'dan dolayı ama dedim bu arada recommended altında çünkü 3.2 recommended yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ben i3 ile hiç girişmeyim o zamansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 laptopta high-ultrada oynuyorum ben.. 870m kart var. pc de de 560ti var high da oynuyorum sorunsuz. i5 islemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ultra'da 25 fps ile oynayıp rahatsız olmamak var, medium'da 60'ın altına indiği zaman irkilmek var. kişiden kişiye değişiyor bu olay. o yüzden "ben 6 senelik kartla oynuyorum gayet taş gibi" yorumu çoğu zaman geçersiz oluyor. ha bu yorumu yapan kişinin 60 fps'nin altına düştüğü zaman rahatsız olduğunu biliyorsanız, o zaman güvenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bunun bir arasi var abi .. herhalde surada iyi oynaniyor diyen cogu kisi 30-60 arasi bir oynanisi kastediyordur. ha tabii dedigin gibi 60 altini oynanamaz kabul eden var ise dogrusun. hep apple baslatti bunlari retina ile :D optimizasyon cok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oyun iyi güzelde fazla klay sanki fıtı fıtı hep dövüp duruyorsun adamlar vuramıyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Batmanlerden sonra combat Meh. Ama 7 alır, yoklukta gideri var. Optimizasyon vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Bende gtx 570 var. Low ayarlarda açıyor oyun normalde. Ben Medium yaptım 60 fps den aşağı düşmedi. Shadow dışında belki high olarak 30-40 arası oynayabilirim. Denemedim ama sistem tavsiyeleri biraz abartılmış gibi geldi bana. Daha düşük sistemlerle oynanabiliyor. Bu arada i5 3500k 8gb ram ve SSD var. Edit : Denedim şimdi. Low : 60fps Medium : 58fps High (Shadow Medium ) : 52 fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Memnuniyetsiz patiler sonunda bir oyunu ortalama bulabildi. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Kötü yorumda müzikleri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 oyun düşündüğümden iyi çıktı oynanır kategorisine sokuyorum oynayın fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 hayvan gibi oyun yap fov ayarı koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 bingildak said: benim cpu 3.04, gtx 680 var ama oyun highda inanılmaz akıyor. hehe bir zahmet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Oyun ikinci yarıdan sonra iyice açıldı. Adamlara dead threat atıyorum warchief 20lvl oluyo. Sonra yenip boyundurluğum altına alıyorum. Öküz gibi geziyorlar. Arada bilgi falan veriyorlar. Taktik gidince 20lvl adamı bile kolay yenebiliyorsun. 4-5 chief yanyana dolaşmaya başladı keyiflendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar