Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 High res farki sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 hi-res için 6gb vram yazıyor settings'te. 4gb vram ile deneyen oldu mu =) boşa indirmeyeyim ağlayacaksa =) edit: steam sayfasındaki review'lar gerek yok çatır çatır çalışıyo 4gb'de demişler. indireyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 su stealht i toggle lamanin bir yolu yok mu yahu? parmaklarim kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 g15 tusunu macrolayarak hallettim. god save the progammable keyboards! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 oyunda her görev aynı ya. combat iyi olsa da çok sıkıcı oluyo bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Namessar said: g15 tusunu macrolayarak hallettim. god save the progammable keyboards! Controller'la oynasana abi, ne kasiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 indirimden aldım ok güzelmiş lan niye sölemionuz. Baya götürür beni bu oyun çok sevdim assasin creed batman karışımı güzel bişi olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Steam'de 75 TL diyor, indirim nerede? Bi de ben bunu bi ara korsan denemistim, konsol portu oldugu icin kontrollere alısamayıp silmistim. Ama herkes cok guzel dedigi icin tekrar sans verice.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ps4 de oynayıp bitirdim, çok iyiydi bence. Devamı gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Steamde indirimdeydi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gecen hafta 30 lıraydı yalnız 42 gig alet :/ baya guzelmıs 75tl de eder yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Ben korsan CDciden daha ucuza aldım steamden. 25 liraya düşmüştü 7 liralıkta kart sattım 18 liraya geldi oyun. Oyun zevkli. Patata stres atmalık oyun tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 http://www.g2play.net/category/10156/middle-earth-shadow-of-mordor-premium-edition-steam-key/ 10 dolar. goty ile ayni bu. season pass ile beraber yani. edit : aldim simdi goty direk indiriyor steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bunu alıcam ya da winter sale beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 konsol oyunu bu pcye almayın boşuna :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 konsolda daha keyifli ama pc'de de oynatıyor kendinis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sırf orc keseyim de stres atayım diye alıyorsanız alın ama story beklemeyin. her görev git şunu kes'ten ibaret. tekrarın dibine vurmuşlar. ama gameplay çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yahu nası bekleyemeyın gayet guzel oyun assasins creed + batman oyun iyi yanlarını alıp koymuslar ıste aynı potaya. ben cok sevdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hikayesinin içi dolu değil anlamında demiş ki doğru da demiş, aksiyon oyunu pata küte dövüyosun random etkiler var falan eğlenceli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 32 liraya goty almıştım bende steamden ama gtx675m ile yetemedim resmen o yunzden refund ettimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bingildak said: konsolda daha keyifli ama pc'de de oynatıyor kendinis neden daha keyifli konsolda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gameplayden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 PC'de kontroller baya acayipti, alışamamıştım klavye ve fare ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gameplay de ne fark ediyor ki bingildak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 controller için yapılmış oyun, laid back exp sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar