DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bana key maili gelmedi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 iniyor bende de. us de olmadı ama avrupa olan psn çalışıyor beta key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bana da gelmedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Nfsu ya benziyormus, bana neden gelmiyor bu beta key! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Kod teee 1 gun sonra geldi 16gblikta download var :P 2 gunumu yedi zaten ubisoftun yapacagi is bu kadar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bağlanabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oyun 16gb hepsini indirdin mi? 4gbdan sonra oyun aciliyor ama baglanti kurmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 5gb gibi bişi indirdi sanırım en azından öyle gösterdi, bir 3.5gb gibi bir dosya, bir tane de 2 gb a yakın 2 dosya vardı, güncellemeleri kontrol ettiriyorum bişi yok hiç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Arkaplanda download ediyor options tusu ile bilgisine bak oyunun orada gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ha evet 10gb indirmişim toplamda teşekkürler bilgi için <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 download bitti ama hala bağlanmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Dns'i Google dsn yap o sekilde girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Driveclub'ı refund edebilirsem buna sulanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Nat type 3 ise zaten baglanmiyormus en azindan nat type 2 olmasi gerekiyor port acarak. PS4 de dns ayari yapiliyor mu? Edit: Ethernet ile baglaninca otomatik yapmis manuelde cikiyormus dns. Edit2: DNS ile cozuluyor bende de tutukluk yapiyordu duzeldi 0_34 hatasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 DareJedi said: Nat type 3 ise zaten baglanmiyormus en azindan nat type 2 olmasi gerekiyor port acarak. PS4 de dns ayari yapiliyor mu? Edit: Ethernet ile baglaninca otomatik yapmis manuelde cikiyormus dns. Edit2: DNS ile cozuluyor bende de tutukluk yapiyordu duzeldi 0_34 hatasi (tu) Çözüldü, ubi supportta da yazdım zaten teşekkürler <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Ps4'de multiplayer'i nassil oluyor bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Az önce sipariş verdim. Oyun konsolda nasıl, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 review'ları bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oyun cok pahalı ya,114 lirayı haketmiyo pcde,betada oynamıştım açtım az izledim bide bitmiş halini 59 lira yapsalar iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Ben betada keyifli oynamistim ama araba yarisi sonucta cok birsey sunmadigi da bir gercek. DriveClub guzelim atmosferi ile bile patladi bunun da farkli olacagini pek sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 DriveClub'da hala disconnect oluyorum, inanılır gibi değil. The Crew'ın grafikler çamur bence, o bayıyor beni. Biraz daha düzgün bir grafik motoru ve iyi bir car handling dinamiği olsa must buy olurdu. Gerçi arabalar level atlayınca handling'de güzelleşiyor deniliyor. İncelemeleri görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bizim ulkemize has bir nat sorunu var bence port bile acmama ragmen halen ps kafasina gore nat type 3 diyebiliyor e o da cogu oyunda baglantiyi engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bişey sorcam babalar,bu crew pc de indirime girermi yılbaşında,ben baya almaya karar verdim,ubi indirim yapmarmı ne diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 indirim gelmiş. 34 lira mı ne steamde. değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 metacritic 71 demiş, bende hype yapmıştı ama sonra reviewlar kötüydü... gold olanı alınabilirmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar