Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Crew

Eternal

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
oyuna başlar başlamaz ilk açılan görevi süre yetmediği için yapamazsanız, video ayarlarını bir alt seviyeye düşürün, sonra tekrar normale çekersiniz, o kısımda bi sıkıntı var.

bu arada oynamak için elinizi çabuk tutun yarın son günü betanın yanılmıyorsam :)

oyun fena değil gibi bu arada, bumblebee aldım geziyorum everybody facebook
Sosyal ağlarda paylaş

oyun harika olmuş müzikler görseller falan ama optimizasyon iyi yapılmamış sanırım ya da crossfire çalışmıyor henüz bilemedim süper mario ayarlarına düşürüp oynadım fakat yine de güzeldi herşey. görevler felan arkadaşlarla beraber oynama kolaylığı, open world haritanın hayvani olması boş boş gezinmek yerine yol üstünde abuk subuk olan ama ödüllü slalomdur carttır challengeları yapmak falan güzel bu oyun 30 euroyu hak eder bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Haritada gezmek çok eğlenceli olmmuş. Yapı olarak NFS: most wanted ve test drive unlimşted karışımı bir oyun. Yani insanların beklediği nfs bu oyun olacak gibi.

Grafik motoru bir garip, 1080p yapsamda sanki 720p gibiymiş gibi görünüyor nesneler. Adam gibi görünmesi için fullemek gerekiyor ayarları ama tabi o zaman yerlerde sürünüyor performans. Full'lemediğiniz zaman grafiksel olarak oyun çabuk bayabilir.
Ayrıca oyun 30fps'ye kitli geliyor, config dosyasıyla oynayıp 60 yapmak mümkün ama o zaman saçmalıklar bsş gösteriyor oyunda. Haritada bazı yerler özensiz gibi. Biraz daha detaylandırmaları gerek bence.

Ama genel olarak yapacak tonla şey sunacak gibi oyun. PS4'e alırım bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane araç vardı closed betada :D 3 tanesi muscle car 1 tanesi nissandı. muscle olanlar asla düz gitmiyor bi kere döndürdün mü hep sağ sol sağ sol kayıp gidiyorlar çok saçma ondan nissanı çaktım keyfime baktım. onun dışında vidyolardan falan anladığım kadarıyla araç çeşitliliği çok fazla. herhangi bi nfs oyunundan daha fazladır yani kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Modifikasyon olayı zengin gibi baya, ben uğraşmadım o kısımla. 1-2 görev yapıp ilk arabayı aldım, ilk modifiye kısmını açtım sonra USA'yı gezdim coast to coast yaparak.

Upgrade parçaları progression ile açılıyor. Hem ödül olarak kazanıyorsunuz, hem de satın alıyorsunuz. Görsel modifikasyon da zengin gibi. Eski NFS'ler gibiydi yani.

Birileri forumda "araba ve parça fiyatlarını yüksek tutun ki 5. günde hayvan gibi arabalarla gezen adamlar görmeyelim" diyorlardı. O problemi çözerlerse keyifli zaman geçirtir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Yarın PC için 4 gün sürecek beta tekrar başlıyormuş. Yine kaçıracağım, key gelmiş olsa vereyim diyecektim de Uplay hesabınızdan indirip oynayın diyor direkt.

Yalnız önceki betada Twitch'ten izlerken herkes, yalnızca görevlerde bir araya gelinmesinden, açık dünyada gezerken birbirlerini görememelerinden şikayet ediyordu. Belli bir seviyeden sonra falan mı açılıyor? Betaya katılanlar deneyim edebildi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...