tiLi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 su an 48 gunluk. Solucanli sicti doktu kurtlarini ama karni hala sis. hala paraziti var muhtemelen. dun gece 5. ogununu yemedi. dokunmadi mamaya. gece yarisi hafif ishal sicti. sonra gazetelerden birinde kucuk kan gordum. sabahki kakasi suydu. ishal oldu. 2 saate veterinere goturcem. http://i.imgur.com/LDGm5E8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 tipini sevdimin ya umarım önemli bir şey değildir, yavrularda genelde oluyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yazık ya çok tatlı it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Çok tatlı maşallah, ana-babayı gördün mü sahiplenmeden önce. Sen yine de 4. aydan itibaren düzenli röntgen çektir kalça çıkığı problemi çok oluyo bu ırklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 geçmiş olsun, harbi tatlı it oğlu it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 geçmiş olsun hocam maşallahı var çok güzel bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Hatta kalça çıkığı olacak gibi oturuşuna bakılırsa sanki. Kesin o konuya da dikkat et. Gerçi düzgün bir veteriner bu ırklarda kalça çıkığı konusunda dikkatli oluyorlar. Çok tatlı bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 teşekkür ediyoruz iltifatlar için. bu geceyi veteriner gözetiminde geçircek. ishalinin durumuna göre bu süre uzayabilir. umarım kanlı ishal olmaz ya. bence normal ishal oldu geçecek. adını da ağzı kahve koktuğu ve sütlü kahve renginde olduğu için latte koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 geçmiş olsun çok şeker eşşoleşşeğin piçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kalça çıkığından anlayanlar için annesinin resimleri var ama? anlaşılır mı? anne http://i.imgur.com/VxQNOhS.jpg http://i.imgur.com/9yC7wbt.jpg http://i.imgur.com/VKUaOgp.jpg http://i.imgur.com/eOGAv9L.jpg http://i.imgur.com/eCbzbG7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bi gece veterinerde kaldıktan sonra iyileşmiş olarak geri aldık. bişeyciği kalmamış. biraz kızdı galiba bize bıraktık diye. sürekli ısırarak oynuyo delik deşik oldum. izin vermiyorum hayır diyorum vazgeçmiyo hayvan bu da bonus http://i.imgur.com/mFlFAkQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Sanki o da yan oturuyo gibi abi yani olabilir. Bir röntgen çektirip doktorun bakmasında fayda var. Bebek yaşta tedavi uygulanabiliyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Zegna ya sor, gerekirse ciftligine gotur. Muhye koyundeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi böyle hayvanım olsa derdim tasam kalmaz ya. tam bir PUŞT ogli PUŞT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aşılarını olsun, gideriz tabi çağırırsa. abi evde yalnız bırakamıyorum. bıraksam mı artık spora falan gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 rontgen falan abartmayin abi zaten genetik bi olay ve ilacla falan tedavisi cok da mumkun degil , operasyon la duzeltebiliyorlar genelde , dunyalari harcarsiniz biraz da veterinerlerin tavuk yolma numaralarindan biridir yani bu rontgen ivir zivir 6 ay - 1 sene dolmadan da anlasilmaz kolay kolay eger cok ileri degilse bi de oturustan falan degil yuruyusunden, kosmasindan belli olur kalca cikigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yanliz kalma egitimi var, ve ise yario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Tesbiti için daha erken ama ilaçla tedavi çok erken tespit edilirse nispeten edilebiliyor diye biliyorum. Sen bilirsin nihayetinde bir bilen baksın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 tedavi dedikleri vitamin ve mineral takviyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu aralar sık sık veterinere gidiyoruz sorarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 GONDARCENGIZ said: yazık ya çok tatlı it Osirix said: geçmiş olsun, harbi tatlı it oğlu it Anelor said: geçmiş olsun çok şeker eşşoleşşeğin piçi. Rasmon said: abi böyle hayvanım olsa derdim tasam kalmaz ya. tam bir PUŞT ogli PUŞT Next level ne? hasta mısınız olm siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 nesi var adamlar sevgilerini ifade etmişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kalca cikigini bilmek lazim once basitce anlatmak gerekirse kemikler arasindaki kikirdak dokunun gelisememesi zamanla azalmasi ve ilerleyen safhalarda kemiklerin aradaki kikirdak olmamasindan dolayi birbirine surtunmesi sonucu kemiklerde kalici hasara sebep vermesi ufak yavruyken kemik gelisimi daha tamamlanmamisken takviye besinlerle bu kikirdak doku gelisimini tetiklemektir , kullanilar ilac tedavisi diye gecen sey vitamin ve mineral takviyesi yani besin takviyesidir, yani oyle aspirin yada antibiyotik gibi ILAC verilmez tedavide, takviye besin verilir kesin olmamakla beraber tedavisi de eger kemikler cok fazla zarar gormediyse operasyonla o kemiklerin arasina protez kikirdak koyulmasidir , eger kemikler asinmis hastalik ilerlemisse operasyon da kar etmez veteriner arkadas varsa daha detayli bilgi verebilir yada varsa yanlislarimi duzeltebilir benim sahsi fikrim erken tani tabii ki onemli , ama operasyon disinda da kesin tedavisi yok, ilac tedavisi de para tuzagi eger zaten duzgun beslerseniz , fazla kilolu olmasina izin vermezseniz ilerlemesini bir nebze engellersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sürekli dışarda koşturacağımızdan ve ben kendi beslenmesine dikkat eden biri olarak köpeğinkine de dikkat edeceğimden sorun yaşamama ihtimalimiz var o zaman. takviye dediğin de glukosamin mi acaba? alıveririz glukosamin ve balık yağı. hayvan ilgisiz kalmıycak zaten hep veterinerle iletişim halindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 JestersTear said: GONDARCENGIZ said: yazık ya çok tatlı it Osirix said: geçmiş olsun, harbi tatlı it oğlu it Anelor said: geçmiş olsun çok şeker eşşoleşşeğin piçi. Rasmon said: abi böyle hayvanım olsa derdim tasam kalmaz ya. tam bir PUŞT ogli PUŞT Next level ne? hasta mısınız olm siz? ben de itleri it diye severim. hatta fiziksel sevgiyi de parçalıycakmış gibi veriyorum dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar