Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yaşanmış ya ama rüyada mı gerçekte mi o belli değil diyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 malum karalama defteri ya edebi bi yanım olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sonunda meğersem rüyaymış dersen döverler ama burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ya tamam yaşanmış de tüm hikjaye bitince hayaldi dersin duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hikayeyi bi dinleyin ama ohhooooo sonra bağlarım ben sonunu bi şekil bakıcaz artık ilk karalamam idare edin acemiyim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fistan said: ben de yazıcam ama daha zamanı var böyle sayfa sayfa sayfa sayfa mı? 'adam var. kızı görüyor beğeniyor. gitti öptü valla. dilli' bu kadarı bile zor çıkar tatlım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 insanlari sasirtmisligim cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yatmadan önceydi evimdeydi ve saatlerdir konuşuyorduk ama birbirimizi bir daha nasıl bulacağımızı dahi bilmiyorduk telefonunu istedim sonra da çağrı attım arkasından çat diye fotosunu çekmeye çalıştım ama farkedip yüzünü kaçırmıştı aa yapma ama adetimdir diye zorla poz verdirttim köpeğini kucağına alıp karenin büyük bölümüne gelicek şekilde poz verdi evet artık aradığında fotoğrafı çıkıyordu telefon numarası da vardı ama ama o haylaz köpecik ekranın yarısını kaplıyordu hiç yoktan iyidir diyerek telefonu ortadan kaybettim artık istediğim zaman onu arayabilecektim ..... bu arada büyük köpeğimden ürktüğünden mi yoksa onu çok sevdiğinden mi bilmiyorum ama habire biraların yanında aldığımız fıstıkları köpeğime masa altından verip onu besliyordu lafı fıstıklara getirdiğimde en sevdiğiiii! olduğunu öğrendim ve ona fıstıkçı kız dedim hihihih diye gülerek karşılık verdi elimde sararan yarısı bitmiş sarma tütünüme bakarak , sende sigaracı çocuk dedi ve hikaye böyle başladı fıstıkçı kız ve sigaracı çocuğun hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi erotizm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yok abi o kısımları anlatmıycam sen çık hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hiç uyumamıştık sarıldık sarıldık sarıldık üşüdü bi ara klimayı kapatıp daha sıkı sarıldım temmuz sıcağı vardı dışarda biz pike altında birbirimize sarılmıştık ve o üşüyordu uyuyamıyorduk ne kadar kaldık orda bilmiyorum birden bir abla olarak fırladı yataktan ve kardeşim dedi şaşırmıştım, içerde salonda dedim nerdeyse koşarak çıktı bende peşinden saat öğlene geliyordu belki abla şevkatiyle kardeşini kaldırıp hadi canım birazcık uyu diyerek içeri klimalı odaya götürüp yatırdı salonda kalakalmıştım öylece ki kardeşini yatırdıktan sonra yanıma geldi uyanmıştı bir sigara yaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Gösterip gösterip vermemek :p iş yerinde nöbetteyim sabah 5 e kdr okurum panpa araya biraz heyecan kat bişey yap ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 napacağımı bilemeyen ben elime kumandayı alıp zap yaptım o sıra borsa da biraz param vardı ufak tefek bişeyler gözüm takıldı alttan bant gidiyordu bu arada mesleğini sormak geçti aklımdan yatırım danışmanıyım dedi ahaaa dedim içimden, çalıştığım yerden çıkmıştı biraz daha geyiğin, ve yakınlaşmamızın ardından biraz da aramızdaki elektriğe güvenerek o berbat espriyi patlattım biraz birikmişim var nereye yatirayım altına mı ? evet altın her gün tavan yapıyordu ama benim günüm değildi lan salak herif dedim içimden esprinin sırası mı salak salak yüzüme bakıyordu sonra içerden kızkardeşini uyandırıp beni orada yapayanlız bırakıp gitti devam edecek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kız salakmış vermicekse niye geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 "sadece sürtünmek" için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 şişşş ayıp oluyo ama beyler sevdik de yazıyoruz hakaret yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yorumlarda abarmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abarmayalım ? kabarmayalım ? abanmayalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bu kızların anası babası yok mu cık cık cuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kiz degil abi o, şahap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ahahah atarlanmış bi de ayıp oluyor diye, yazma o zaman olm, sallama bi hikaye için insanları kırdığına değmez. Fıstıkçı kız ne lan sşdkljfsşklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abv böyle hikaye mi yazılır lan senin yüzünden sabah 9 da komşunun goldenını çaldım şimdi marketten bira alıp sahile gidiyorum gece hikayelerimi bekleyin. not: pendikte ikamet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Yaprak seven kelebek de yazmiyodu ne zamandir. Boslukta okuyucak biseyler cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar