hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 amk hikaye iyi gidiyordu ya. şimdi flashforward yapıp o kötü durumlar ne onu göstermek lazım. walter white'ın otomatik tüfek alma sahnesi gibi. sonra geriye dönüo kareanın "ama bi sorun niye yaptım?" diyerek açtığı hikayeye kaldığı yerden devam etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Abi benim anlamadığım nokta bu cocuk kendini hikayesinde gayet cool gösteriyordu. Köpeği ile gezen, şapka altından kız kesen, kızların kendisini; kendi evine atıp seviştiği, vs vs Çocuğun coolluğu buraya kadarmış 'gidiyom ben yaaa, intihar edecem' http://www.youtube.com/watch?v=AXTCQqtZtLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Skyfire said: hepsi noyanın enerjisi yüzünden Duygular şelale ya... enerjiden herkes sapıtıyor... dedim alan etkisi vuruyorum tutkuyu diye dalga geçtiniz. eğer bu adam kontrolden çıkan arzularından ölürse yine de gülebilecek misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Noyzura said: Skyfire said: hepsi noyanın enerjisi yüzünden Duygular şelale ya... enerjiden herkes sapıtıyor... dedim alan etkisi vuruyorum tutkuyu diye dalga geçtiniz. eğer bu adam kontrolden çıkan arzularından ölürse yine de gülebilecek misiniz ? arzularından ölücekse mutlu ölücek hiç olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abii bu başlık neden hakettiği ilgiyi alamadı? kareanın üslubu çok dağınık, biraz daha spekülatif olabilse of.. paticik yıl sonu efsaneleri mi başlıyor yoksa yine?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 hakettiğinden fazlasını bile aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 2 topic var ondan millet bölünüyor intiharcılar ve sexciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Esh said: stoya alırım Cok ince ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya napıcanız intiharı Karea said: ...oracıkta ona sahip oldu. boris vian çevirisi gibi adam fdsafhgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ay dur eğlence; http://forum.paticik.com/read.php?62,7236974,7238062#msg-7238062 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vay anasını demek ki harbiden gerçekmiş lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Asteroth said: Ay dur eğlence; http://forum.paticik.com/read.php?62,7236974,7238062#msg-7238062 aaa hahaha ben lucina'yı kız sanmıştım o topicte meğer katışıksız amatör bir meriçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 couple of mounts lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Tam olaya hakim olamadık (genel ahali). Kafamız karışık. Şimdi burayı okuyalım mı? Entrika, heyecan had safhada mı? Çocuk intihar etti mi? Kim ne oldu? Taaa heartstone turnuvasından geldik buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 para cezası almış karea sanırım bir takım suçlardan burada yazılanlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 intahar etmemiş mi, ölmeye gidiyorum diye gittiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 oha mahkemeye vermişler yani? adam gayet anonim yazdığı halde, gelip çemkirenler kimliğini açığa çıkardığı halde..... adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Oha efsane başlık hortlamış. Heycanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 oha cok zevkliymis ya topik nasi kacirmisim adim fln da gecmis bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Abi bi baksana benim de adım geçmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 AHAHAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 efsane topak hortlayınca heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bunun devamını merak ediyordum ben ya. kız kokoydu dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar