barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben izmirliyim bu konuda geçen kimseyi tanımıyorum. allah benim belamı verecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: Karea said: hikaye biter ben olmeye gidiyorum /... Kardeş hikayeye devam et... Avukat ordum var hepsini sana ücretsiz atarım... Ayrıca sağlam yerlerde tanıdıklarımda var rahat ol. Ha bana kalırsa Karea Virali o 2. account olay gerçek sanılsın diye... über troll yapılıyor... Neyse önemli değil gerçek veya değil arkandayım devam... O zaman mert ve objektif olup, karşı tarafın almaya çalıştığı nickleri de onaylasaydın da söz hakkı doğsaydı onlara. Noldu Karea'nın panpası da sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hikaye özet alabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 oha. neler donmus serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ah serhat ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 vivavale said: oha. neler donmus serhat ya harbi Çağatay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 aquila said: Vingthor said: sipeyskeyk said: Uzun saçlı aras mı lan acaba ahahahah hikayeyi okumadım ama kötü bir şey yapmıyordur umarım. benle ne alakası var lan istanbulluyum ben istanbula geldiginde goruselim. ya seni gidiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Lucina said: Editor said: Karea said: hikaye biter ben olmeye gidiyorum /... Kardeş hikayeye devam et... Avukat ordum var hepsini sana ücretsiz atarım... Ayrıca sağlam yerlerde tanıdıklarımda var rahat ol. Ha bana kalırsa Karea Virali o 2. account olay gerçek sanılsın diye... über troll yapılıyor... Neyse önemli değil gerçek veya değil arkandayım devam... O zaman mert ve objektif olup, karşı tarafın almaya çalıştığı nickleri de onaylasaydın da söz hakkı doğsaydı onlara. Noldu Karea'nın panpası da sen misin? Sen kimsin nerden damladın ? Olay neden bana döndü şimdi ? bi-girls iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Onun sade nicki editör jdjdkfmf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yo sen horozlandın da ben de sordum; soruya soruyla cevap vermek de ayrı bi bi'lik. neden sevdiğin belli zahar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 adın editor ya, yetkili sandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Arkandayız dedik adama kime horozlandım ? Sende ağlamasaydın yok mert gibi söyle filan... Editör üz ya burasıda dergi... onayları ben veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tombik dedikleri belediye başkanı çocuğuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tiLi said: adın editor ya, yetkili sandı araya ne giriosun şimdi ? eve çağırıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: Arkandayız dedik adama kime horozlandım ? Sende ağlamasaydın yok mert gibi söyle filan... Editör üz ya burasıda dergi... onayları ben veriyorum... Yanlış anlamışım, kusura bakma, eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Np herzaman beklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: Np herzaman beklerim... Guniz ne diyor bunlar yamuk mu yapıyorlar panpa? daalın lan daalın toplanmayın burda hadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ayrıca hiç atar yapmayın, kızlı erkekli biraları fontip yaparsanız olacağı bu, ne dedi büyük usta: men dakka duka duk kıka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 "Tatar Ramazan" said: Editor said: Np herzaman beklerim... Guniz ne diyor bunlar yamuk mu yapıyorlar panpa? daalın lan daalın toplanmayın burda hadin Gül gibi seksli ihtiraslı hikaye piç oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sen daha iyisini yazarsın hacı boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Zaten benim ofisteki eleman Karea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ee yarım kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hardcoru kapat da standart yap olm şu serverı, standart Conquest yap biraz atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 YAaaaa offf gene dram kaçmış olay ne şimdi özet atın plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar