Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AXE Ferahlatıcı Şampuan Mentollü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kullanan var mı bunu ?
son zamanlarda bunu kullanmaya başlamıştım
ama aşırı saçlarım dökülüyor baya baya dökülüyor acaba bu şampuan yüzünden dolayı mı yoksa harbi saçları kaybediyor muyuz lan!
Mesaj tarihi:
Llama said:

böyle dökülme yok

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1273668_10151910688220428_1418095749_o.jpg

Kardeş uyurken kemoterapi yapmışlar sana.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

e saçın dökülüyosa kullanma abi
problem solved

işte ondan mı ki acep
şimdi bıraktım artık başka şeyle yıkadım bakalım eski haline dönecek mi
Mesaj tarihi:
Somon said:

saçkıran bu

abi kafada delik falan yok
hani saç kıran olsa boşluklar olur
hani berbere sordum adam hiç açılma yok diyor saçında
Mesaj tarihi:
valla ben çekiyom saç kıram kortizon kullanıyorum ama saçkıran başlangıcı gibi sert tellerden kopmuş dipten kırılmamış yani dipten gelmiş gibi
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

fotodaki dökülme gibiyse hep qq

son 3 4 yıkamadır böyle
ondan öncesinde hiç şikayetim yoktu
işte şampuandan şüpheleniyorum ondan sordum kullanan var mı diye
Mesaj tarihi:
sampuanlar o kadar etliemez bence abi ya, sadece döküleceği varsa onun zamanını daha geriye çekebilir. anam dermatalog ve liseden beri 10+ yıldır bazı yerleri seyrek kafamın o yüzden hep bi korku ve araştırma isteği var sdf. ama ne olursa olsun bırak ama onu kulanmayı
Mesaj tarihi:
oha bu kıllar kafanın farklı bölgelerinden mi döküldü yoksa bir bölgeden mi? Eğer bir bölgeyse çok fena sebamed'in falan saç dökülmesini engelleyici şampuanları var bence de biran önce şampuanını değiştir.
Mesaj tarihi:
Litminov said:

oha bu kıllar kafanın farklı bölgelerinden mi döküldü yoksa bir bölgeden mi? Eğer bir bölgeyse çok fena sebamed'in falan saç dökülmesini engelleyici şampuanları var bence de biran önce şampuanını değiştir.

farklı ya bir yerinden değil
bir yeri olsa işte saç kıran derim de öyle küçüklü büyüklü yıkadım mı
saçları topluyorum ortaya çıkan saç bu
Mesaj tarihi:
olur o kadar o zaman. benden 5-6 senedir dökülenleri görsen ağlardın. ama hala daha açılma yok. günde 100 tele kadar normal. hepsini topladıysan dökülenlerin normal yani.
  • Yeni Oluştur...