Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kullanan var mı bunu ? son zamanlarda bunu kullanmaya başlamıştım ama aşırı saçlarım dökülüyor baya baya dökülüyor acaba bu şampuan yüzünden dolayı mı yoksa harbi saçları kaybediyor muyuz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bi kaç axe videosu koyulmuştur diye girdim topiee soğuk suyla uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kel oluon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 böyle dökülme yok https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1273668_10151910688220428_1418095749_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 amk lama 30 yasına geldin, kafanda fırca gibi sac var. hala diyosun kel olucam. bsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 saçkıran falan olma sen o dökülme dökülme değil .s.s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 doktora git bu ne boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 e saçın dökülüyosa kullanma abi problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Llama said: böyle dökülme yok https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1273668_10151910688220428_1418095749_o.jpg Kardeş uyurken kemoterapi yapmışlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 toggie said: doktora git bu ne boyle. diyoz ya olum işte çok gidiyor diye son 2 3 yıkamada böyle oluyor akyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Saeros said: e saçın dökülüyosa kullanma abi problem solved işte ondan mı ki acep şimdi bıraktım artık başka şeyle yıkadım bakalım eski haline dönecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kardeş parça parça yok oluyorsun, büyük ihtimalle 2 aya vücudundan geriye sadece 1 avuç toz kalacak, hayatını yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi şampuanının acil değiştir head shoulders falan al clear al pantene al axe neymiş ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 saçkıran bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Somon said: saçkıran bu abi kafada delik falan yok hani saç kıran olsa boşluklar olur hani berbere sordum adam hiç açılma yok diyor saçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 valla ben çekiyom saç kıram kortizon kullanıyorum ama saçkıran başlangıcı gibi sert tellerden kopmuş dipten kırılmamış yani dipten gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 welcome to the club http://www.baldguyz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fotodaki dökülme gibiyse hep qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bol bol fotoğraf çektir, çok özliceksin sonra .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Silphatos said: fotodaki dökülme gibiyse hep qq son 3 4 yıkamadır böyle ondan öncesinde hiç şikayetim yoktu işte şampuandan şüpheleniyorum ondan sordum kullanan var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sampuanlar o kadar etliemez bence abi ya, sadece döküleceği varsa onun zamanını daha geriye çekebilir. anam dermatalog ve liseden beri 10+ yıldır bazı yerleri seyrek kafamın o yüzden hep bi korku ve araştırma isteği var sdf. ama ne olursa olsun bırak ama onu kulanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oha bu kıllar kafanın farklı bölgelerinden mi döküldü yoksa bir bölgeden mi? Eğer bir bölgeyse çok fena sebamed'in falan saç dökülmesini engelleyici şampuanları var bence de biran önce şampuanını değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bioxcinin şampuanlar güzel öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Litminov said: oha bu kıllar kafanın farklı bölgelerinden mi döküldü yoksa bir bölgeden mi? Eğer bir bölgeyse çok fena sebamed'in falan saç dökülmesini engelleyici şampuanları var bence de biran önce şampuanını değiştir. farklı ya bir yerinden değil bir yeri olsa işte saç kıran derim de öyle küçüklü büyüklü yıkadım mı saçları topluyorum ortaya çıkan saç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 olur o kadar o zaman. benden 5-6 senedir dökülenleri görsen ağlardın. ama hala daha açılma yok. günde 100 tele kadar normal. hepsini topladıysan dökülenlerin normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar