bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 arkadaşlar ufacık bir yardıma ihtiyacım var, tayca bilen herhangi biri var mı acaba forumda? tek bir telefon görüşmesi yapacak, skype görüşme tutarını ben karşılaycağım. zaten dakikası 20 cent mi ne, 1 dk falan sürer maksimum, 5€ yatırırım teşekkür amaçlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 birileri at resmi koymadan geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 atça biliyorum. İİİİİİHİHİHİHİ ama atça at çocuklarımla nasıl konuşulur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fak mi sor 5$ only derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 vay arkadaş bende sevindim bilen biri var diye mesaj gelince asdasd pis troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 arkadaşımın eşi taylandlı ama sinirliyim sana son muhabbetten beri sfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Saki Faki Fayv Dallaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fak mi sör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Liebe said: arkadaşımın eşi taylandlı ama sinirliyim sana son muhabbetten beri sfsdsf yok zaten arkadaşın eşinden rica edecek bir şey değil forum ortamından biri gerek skype'dan izah edebileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ผมมีเพศสัมพันธ์ไต้หวัน. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 öyle deyince ahlaksız bir şey zannetmeyin hehe devlet işletmesinde olan bir golf sahasına rezervasyon geçecez, 2013 yılında hala 1 kelime ingilizce bilmiyorlar email'a yanıt vermelerini isteyeceğiz o kadar yani, en kötü tayca mail yazacaz budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: vay arkadaş bende sevindim bilen biri var diye mesaj gelince asdasd pis troller deli kişnerim bıngıldeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: öyle deyince ahlaksız bir şey zannetmeyin hehe devlet işletmesinde olan bir golf sahasına rezervasyon geçecez, 2013 yılında hala 1 kelime ingilizce bilmiyorlar email'a yanıt vermelerini isteyeceğiz o kadar yani, en kötü tayca mail yazacaz budur. Tayland'da golf oynayacaksınız öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben değil, müşteri oynayacak. royal hua hin sahası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi neden tayland'da golf oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 muay thai biliyorum ama sanırım işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 please sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 neden oynamasın adam -10 derece isveçte oturmaktansa sahilde denize girip 5 yıldızlı otelde en güzel muameleyi görüp sevdiği sporu dünya kalitesindeki tesislerde oynama şansı buluyor ayrıca son derece ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oynamayıversin birgünde golf ölür mü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tailanda gidip gelen bir arkadas var ona sordum simdi ingilzice bilen tailandlı bul diye, bakıcak bulursa sen bana metini atarsın ingilizce oda cevirir. ama skype telefon vs. ço kzor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi yazılı metinde kabulumdur çok sıkıştım elimden bir şey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bekliorum bakalım solicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Fin said: fak mi sor 5$ only derim ahahahhahahahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Godaman aktiviteleri vol.2482738734 Uçağa gidecek 2472984723 liraya acımadan, jet-lagi bilmemkaç saat uçuşu düşünmeden taylanda GOLF oynamak için gitmek. Çünkü dünyanın diğer sıcak iklimi olan ve muhtemelen çok daha civilized yerlerinde golf topu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Vingthor said: atça biliyorum. İİİİİİHİHİHİHİ ama atça at çocuklarımla nasıl konuşulur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar