Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayca Bilen Aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ufacık bir yardıma ihtiyacım var, tayca bilen herhangi biri var mı acaba forumda? tek bir telefon görüşmesi yapacak, skype görüşme tutarını ben karşılaycağım. zaten dakikası 20 cent mi ne, 1 dk falan sürer maksimum, 5€ yatırırım teşekkür amaçlı olarak.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

arkadaşımın eşi taylandlı ama sinirliyim sana son muhabbetten beri sfsdsf

yok zaten arkadaşın eşinden rica edecek bir şey değil

forum ortamından biri gerek skype'dan izah edebileceğim
Mesaj tarihi:
öyle deyince ahlaksız bir şey zannetmeyin hehe

devlet işletmesinde olan bir golf sahasına rezervasyon geçecez, 2013 yılında hala 1 kelime ingilizce bilmiyorlar email'a yanıt vermelerini isteyeceğiz o kadar yani, en kötü tayca mail yazacaz budur.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

öyle deyince ahlaksız bir şey zannetmeyin hehe

devlet işletmesinde olan bir golf sahasına rezervasyon geçecez, 2013 yılında hala 1 kelime ingilizce bilmiyorlar email'a yanıt vermelerini isteyeceğiz o kadar yani, en kötü tayca mail yazacaz budur.

Tayland'da golf oynayacaksınız öyle mi?
Mesaj tarihi:
neden oynamasın adam -10 derece isveçte oturmaktansa sahilde denize girip 5 yıldızlı otelde en güzel muameleyi görüp sevdiği sporu dünya kalitesindeki tesislerde oynama şansı buluyor ayrıca son derece ucuz?
Mesaj tarihi:
tailanda gidip gelen bir arkadas var ona sordum simdi ingilzice bilen tailandlı bul diye, bakıcak bulursa sen bana metini atarsın ingilizce oda cevirir. ama skype telefon vs. ço kzor.
Mesaj tarihi:
Godaman aktiviteleri vol.2482738734

Uçağa gidecek 2472984723 liraya acımadan, jet-lagi bilmemkaç saat uçuşu düşünmeden taylanda GOLF oynamak için gitmek. Çünkü dünyanın diğer sıcak iklimi olan ve muhtemelen çok daha civilized yerlerinde golf topu yok.
  • Yeni Oluştur...