Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek hayatta ultima dan kesitler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun acaip bişey geldi başıma paylaşıyım dedim şimdi sizinle.

Uzun zamandır bozuk para biriktiryorum kumbarada.Bulduğumu atıyorum içine.Aylar geçti bugun bi baktım bisürü olmuş bi saydım abooowww 47 milyon.
Hemen ayırdım bütünletmek için çıktım dışarıya 10 ar milyon yaptım hepsini toplam 50 milyona oldu 5 paket.
Montumun cebine attım acaip ağır geliyordu.
o ana aklıma ultimada en çok sevdiğim şey scroll yazıp magerlara satmaktı.O geldi.Aynen böyle macroya bırakınca çok yazıyordum sonra birikiyordu yürüyemiyorum satmaya giderken.

Aynen böle bişey oldu.Gittim hepsini ayrı bakkalarda bütünlettim.Yükten kurtuldum.Eve doğru yürümeye başladım.Bi hafiflik hissettim cebimde dolmuştu.Sanki scrollları vermişim para almışım gibin oldu.

Eve geldim.Kağıt paraları kumbaranın içine attım.
Sankim buda "bank" diyip paraları koymuşum gibi geldi.

Benmi kayışı iiicene kopardım.
Yoksa cidden bölemi oldu?

Ayrıca bozuk para biriktirmek çok eğlenceli hele bütünletmek daha bi eğlenceli...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
yokyok bendede oluyor bu:D ehüe

ben harbiden scroll satıyordum ama
okula kendi yaptıım scrolları satıyordum şahane
2milyonamı ne
howtosunu bilem yazmıştım

sonra geliyodum eve siftahı koyuyodum kasama:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
black sen co$mu$sun uo suzluk sana yaramamı$.hanı uo cok oynayıpta zil caldıgında anne gate calıyor demı$ ark.ım war ama snn gıbısı abartı =)[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
şöle bi dialog duydum ama ben hiç yaşamadım 4 yıl uo oynamama rağmen (bıraktım ya ne o öle uyuşturucu gibi zor bıraktım valla :) edit: uyuşturucu gibi derken kullanmadım yani örnek :P)

dialog--

uo oynayan çocuk-*actiondadır*
annesi-oğlum ben yatıyorum
uo oynayan çocuk-nerde yatıyon?

ilk görünce kopmuştum sonradan salakça geldi :P[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
..Knight Online..
..Firestorm the Mage..
..Xigenon 1..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]

[Bu mesaj rockncoke tarafından 18 Aralık 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah bende anlatıyım.. uo yu çok kaçırdığım zamandı.. bi arkadaşımda tepiştik güreştik vs.. sonra yanından geçerken "ulan war mode dan çıktımı bu?" diyesim geldi ve o an film kopmuş işte..[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Mesaj tarihi:
oh oh sabahlara kadar oynayıp da 2 saat uykuyla okula gittiğim olurdu da öğleden sora dışarı çıkınca gezmeye güzel bi kız görürdüm derdim yarı uykulu lan şuna bi tek tıklayım da adını öğreneyim.

sonra kitaplarımı çantama koymak ayrı bir dert sabah ilk kalktığım vakit artık iyice zombi şekilde "çantaya çift tıkla aç" kitapları sürükle bırak.

sonra dolmuşa binerdim 5 runebook yanyana okul hangisindeydi falan..

valla çok şey oluyodu resmen halüsinasyon hallerine giriyordum acayip oluyordu ama unuttum tabii ha ama şey vardı yine sabah okula giderken uyanmaya çalışıp kendime nightsight basıyordum bu sırada mage yeteneğim artıyordu ve bunlar gerçek snradan düşününce inanılması zor ama ciddiyim gerçek şeyler bunlar o an ciddi ciddi bu halde yaşıyorsunuz[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Halüs güzeldir, hatta insanın kendisine yakışanı giymesidir.

Tüm konsantrasyonunuzla oynadığınız bir oyunda süre bazında bu kadar abartıya kaçınca oluyor tabii böyle şeyler. Ama çantaya çift tıklayıp, kitapları sürükle-bırak yöntemi de özellikle hoşuma gitmedi değil :D[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Mesaj tarihi:
Zaten hayat ultima online demek değil midir? Mesela okulda adamı döversin, o da okulda dövdüğün için guard (müdür) zone olduğu için, çağırır müdür'ü(guardları) , müdürde gelir seni keser.. Hatta bi kaç kere yaparsan uzaklaştırma (kriminal) alırsın. Bi daha giremesin oraya felan.
Ha bu arada bide ultima online bence insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
Mesaj tarihi:
bu kadar uzun süre oynanırsa insanda baya bi etki bırakıyo demek ki.[signature][hline]forgive is nothing, without revenge, so be the vanquisher for; don't have to forgive, don't have to revenge.
Mesaj tarihi:
said:
rockncoke, 18 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
şöle bi dialog duydum ama ben hiç yaşamadım 4 yıl uo oynamama rağmen (bıraktım ya ne o öle uyuşturucu gibi zor bıraktım valla :) edit: uyuşturucu gibi derken kullanmadım yani örnek :P)

dialog--

uo oynayan çocuk-*actiondadır*
annesi-oğlum ben yatıyorum
uo oynayan çocuk-nerde yatıyon?

ilk görünce kopmuştum sonradan salakça geldi :P

ahaha buna yarıldım.[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 18 Aralık 2004 01:43 tarihinde demiş ki:
bende her sabah 112 ye bindgimde ulan bi yıldız rune bide recall atma yetimolsa ya diyorum

Aynen ben de arada düşünüyorum bunu... Gerçi UO değil de daha çok frp gibin. Hatta "acaba bi yeteneğim olsa mind read/control mü isterim improved invisiblity mi flying mi teleport without error mu" diye düşünmüşlüğüm vardır kaç kere hala karar veremedim :) Wish demeyin wish abartı kaçar :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • Yeni Oluştur...