dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 I am on fire X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Gokhan neredesin gokhan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 adam TWya ondan hemen çeyrek final.. oh ne güzel memleket. asdfasdf ucunbiri bu ayarlamalar karşılığında ne sözler verildi sana söyle??? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kendi bölümlerinden birinde küfür hakkı verdim atladı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bu aksam online olurum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Oglen 14-17 arasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 totemic said: adam TWya ondan hemen çeyrek final.. oh ne güzel memleket. asdfasdf ucunbiri bu ayarlamalar karşılığında ne sözler verildi sana söyle??? asdf hahaha yahu ona ayarlayana kadar kendime ayarlardım; ilk turdan elendim hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 çok fena win streakteyim benim rakip belli olsun bak hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yok mu maç yapan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Yapıyoruz bi birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 doruk buralardamısın? atalım maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 atalım bir kaç gün hep oyunda bekledim göremedim seni bi sefer de mesaj attım çıktın atarız bu akşam olmadı yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 tamamdır. ya bende iki gündür offline gözüküyosun. mesaj kutun da dolmuş. girersin diye bekledim bende. neyse akşam atarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 dreagloth said: Yapıyoruz bi birazdan. Zmain - dreagloth 2 - 0 zmain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 hani aramızda kalacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 M, O ve Q gruplarının çarşambaya kadar vakti var. ilk yarı finalist Zmain oldu http://challonge.com/y2grmv2n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sabonis 2 - 0 smartgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 0 - 2 borlach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 borlaç ekledim panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 sabonis 2 - 1 quixef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 oo sabo sıradan geçiriyor, büyük finalde şöyle azcık challenge olacak rakip istiyordum iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Liebe said: oo sabo sıradan geçiriyor, büyük finalde şöyle azcık challenge olacak rakip istiyordum iyi iyi daha 1 tur geçmişsin, bu ne güven yahu :D benim decklerin hepsinde 3-6 arası kritik kartın eksikliği var. işe yarar legendary'm yok falan filan. o yüzden iddialı değilim. ama ortalamanın üzerinde 2 tane deckim var. ace var bizim taraftan finale çıkması muhtemel kişi. hem iyi oynuyor hem deckleri full artı full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ayrıca çok da ballı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hahah geyik yapıyorum ya bende de öyle allı pullu hiç kart yok tek düze oynuyorum öyle şansa mansa işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sabonis said: Liebe said: oo sabo sıradan geçiriyor, büyük finalde şöyle azcık challenge olacak rakip istiyordum iyi iyi daha 1 tur geçmişsin, bu ne güven yahu :D benim decklerin hepsinde 3-6 arası kritik kartın eksikliği var. işe yarar legendary'm yok falan filan. o yüzden iddialı değilim. ama ortalamanın üzerinde 2 tane deckim var. ace var bizim taraftan finale çıkması muhtemel kişi. hem iyi oynuyor hem deckleri full artı full. Lan kız arkadaşın var. Öğretmiyon sana farm yapsın diye. Sonra laf yapıyon "ace de kartlar var." cukcuk. Ayrıetten full falan da diil. Tinkmaster harici işe yarar legendary yok. Ayrıetten ballıyım hepsi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar