Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Paticik Turnuvasi #1

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

abi 4-5 gün geçti haydin hala hiç oynamayanlar var

fifa turnuvasına katılıp da 2 kişiden fark yiyip bi daha oynamayanlar vardı puan durumunu allak bullak ederlerdi hiç hoş değil

Mesela biz hiç oynayamadık Quel-Thul (Riverwind) ile. Şartlarımız uyuşamadı bir türlü. Quel, gece çalışan biriymiş. Gece 2 de haftaiçi ben cukka yatakta oluyorum. Benim akşam evde olduğum saatler (7-12) de ona uymuyor :)

Bakalım bu gece erken gelebilirse yapıcaz maçlarımızı, bu gece de yapamazsak zaten ben kendimi feragat ediyorum turnuvadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

selamlar!

gokhan#2940 2 - 1 mertusta#2335
güzel maç oldu, ben ne yazık ki ilk turdan gg. xD

evet ilk turdan maç yapamayanlar için son gün çarşamba demiştik.
çarşambaya kadar ilk tur için response alamayanlar, hükmen kazanmış olacaklar.
gentlemen code tabii ki :)

güzel maç oldu ^^ alacağımı hiç düşünmüyordum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Mesela biz hiç oynayamadık Quel-Thul (Riverwind) ile. Şartlarımız uyuşamadı bir türlü. Quel, gece çalışan biriymiş. Gece 2 de haftaiçi ben cukka yatakta oluyorum. Benim akşam evde olduğum saatler (7-12) de ona uymuyor :)

Bakalım bu gece erken gelebilirse yapıcaz maçlarımızı, bu gece de yapamazsak zaten ben kendimi feragat ediyorum turnuvadan.

Biz maalesef karşılaşamadık, zamanlar hiç uyuşmadı. Beni eleyebilirsiniz turnuvadan. Beklemesin boşuna turnuva.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

bundan sonraki lig usulü olsun ya. böylece belirlenen gün ve saatte maç yapmayanlar hükmen mağlup sayılır. daha eğlenceli olur.

daha eğlenceli olur? X günü benim işim çıktı diye mağlup sayılıcam, bu da eğlence mi olacak bana sdfudashfua

benim rakibim 1 haftadır girmemiş hearthstone'a bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Birde herkes 1 pack parasi katilim ucreti versin, 1-2-3 e dagitalim.

güzel fikir.

bu arada ne turnuva yaparsak yapalım ace alır çok net ya. adamda olmayan kart yok. 3 tane eksiksiz decki var adamın :D

2 kişi aynı account ile grind'layınca sapık gibi kart sahibi olmuşlar :D

benim 1 tek warrior'ım full, mage yapayım dedim pyro yok, paladin'de aldor-justice yok, shaman'da lightning storm yok, priest'te shadow madness yok, druid'de starfall-keeper yok vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır lütfen abi lig olayı çok kötü oluyor

geçen fifa turnuvalarından biliyorum net bir kaç kişi çıkıyor 3 maç yenilip bi daha oynamıyor sonra 3 kişi fazladan galibiyet almış oluyor geri kalan bilmemkaç kişiye haksızlık oluyor. ya da 5 maç yenilip 2 maç kazanıyor bi daha girmiyor vs.

turnuvada en azından herkes kendi bacağından asılıyor. deadline a kadar girmedi mi, hükmen mağlup olsun.

ha ama losers bracket olsun lütfen bi dahakine, ilk turda overpowered rakibine yenilen biri sonunculukla kalmasın, 2. lik şansı falan olsun en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...