Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sabo hadi yenil de gel bronz maçına sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yav istanbuldaydım. Ondan yapamadım. Daha doğrusu yapardım da maçı kaydedemezdim. Yapasım gelmedi. Şimdi kaydederiz yorumlarız hem. Sabo yarın akşam yapalım uyar mı? Pardon lan bugün akşam oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 uymayabilir ama kesin belli değil. Online olursam uyuyor demektir, yaparız. ben kayıtla ilgili hiçbişe bilmiom. diğer yarı final kaydetti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hypercam diye bir program indirdim 10 fps ile kaydetmeyi denedim yarım dakikada 100 mb oldu dosya kapadım ben de sfsds zaten kaydedilecek bir şey olmadı ya zmain çok güzel kontrol etti boardu ben de tam tersine oyun başı hep büyük kartları çektim hızlı hızlı bitti 2 maç da challenge olmadan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 sabonis said: uymayabilir ama kesin belli değil. Online olursam uyuyor demektir, yaparız. ben kayıtla ilgili hiçbişe bilmiom. diğer yarı final kaydetti mi? obs ile hallederiiz. Sen raaat oool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bi sonraki turnuva için bi de losers bracket yapalım kaybedenler oraya kaysın kaybedenlerden de bi birinci cıksın amac daha cok oyun atılsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 eee ne oldu sonuç? zmain mi kazandı? şampiyona mı yenildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 daha yarı final öteki maç oynanmadı, sabo ile aceace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kac hafta oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi gün süresi koyunda bitsin artık. lige başlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 aynen yeniden başlayında bende katılıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ucunbiri ni göreve davet edioruz, ben hiç denemedim aslında belki ben de yaparım ama iş güç zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 2 gündür ace'e ulaşmaya çalışıyorum çeşitli yollardan, yok adama ulaşılamıyor. mesaj da atmıştım forumdan, ona da cevap vermedi. çok net hükmen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 biri lig mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 valla gençler canımızda can aldınız yahu. cuma son diyelim, hala maçlar yapılmamış olursa yazı tura atıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 acete hafif bi yusuf görüyorum sfsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ace tırstı ya sldksaşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Key veren yok galiba.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Yaptık yaptık. 2-0 Ben aldım. Kaydettik hatta. İzleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 elimize aldık :D ilk maçı kazanmam lazımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Tebrikler Ace:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Evet Ace bu kadar korkacak bir şey yokmuş gördüğün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 2-3 haftaya kadar da final yapıldı mı tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://challonge.com/y2grmv2n selamlar! final macina geldik nihayet :) videolari bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar