sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Aceace said: Ekledim eaglewing'i bekliyom. Alalalala. Amma laf yaptınız he :) Yenilcem işte ben de bir gün. Her fani pati gibi... bana yenilsene o zaman :D sana özel deck yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sağ gösterip sol vurcam ben de sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://challonge.com/y2grmv2n T grubu bitince yarı final maçları kalıyor geriye. Yarı final ve final maçlarını kaydedebilirseniz güzel olur, hatta twitch üzerinden stream ayarlayabilirsek daha da güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 He ya. Ustooo. Maçınızı yapmayın hemen. Bizi bekleyin emi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 okee twitch olaylarını anlatırsın bana madem yayınlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ulan yalan ettiniz turnuvayı he. 1 maç yapamadınız yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yeni turnuva istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 peh lig usulü olsa daha güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ace ne zaman online olursun yapalım şu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 saat 11e kadar yapmazlarsa ikisi de elensin. şampiyonluk için bi şansımız olur belki sfsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Eaglewingg said: ace ne zaman online olursun yapalım şu maçı 5-6 arası yokum. ama onun haricinde butun akşam burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 elendiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ace 2-0 Eaglewing Yannız... Sabo benim bütün decklerimi biliyo. Impne'lerle yendim yendim yenemezsem alır beni sabo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://challonge.com/y2grmv2n yarı final maçlarındayız; maçları kaydedebilirseniz iyi olur veya stream twitch üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Aceace said: Ace 2-0 Eaglewing Yannız... Sabo benim bütün decklerimi biliyo. Impne'lerle yendim yendim yenemezsem alır beni sabo. sen benimkileri bilmion sanki shadufhasduhf allam ya. hayatımda böle ağlak görmedim :D full artı full decklerin var lan senin. biz 1 epic 3 rare'ı olan decklerle oynuyoruz anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 laheyyo! de haydin yapin maclarinizi galibi tebrik edip yenisine baslayalim; terimizi soguttunuz yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 hee harbiden zmain müsaitse yapalım maçımızı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 twitch isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ne turnuvaymış arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ancak geldim liebe, yapalım kurtulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ace'e dedim yapalım diye, arena yapıyordu yok yapmam bikaç gün sonra yaparız dedi kaçtı. bence ben finaldeyim! yoksa zaten garanti yenilicem tek çıkış yolum bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 İyi yol yaptın sen de ha, yenilirsen yenilirsin lan sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 şşş çaktırma. ace'in özelden ağlayışlarının karşılığını kamuya açık alanda veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 2-0 dövdüm zmaini. ağzımı kırdı zmain geyik yapıyorum. 2-0 GG :D tebrikler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Liebe said: 2-0 dövdüm zmaini. ağzımı kırdı zmain geyik yapıyorum. 2-0 GG :D tebrikler ! Sağol :) Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar