Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone Paticik Turnuvasi #1

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

sabonis said:

Liebe said:

oo sabo sıradan geçiriyor, büyük finalde şöyle azcık challenge olacak rakip istiyordum iyi iyi

daha 1 tur geçmişsin, bu ne güven yahu :D

benim decklerin hepsinde 3-6 arası kritik kartın eksikliği var. işe yarar legendary'm yok falan filan. o yüzden iddialı değilim. ama ortalamanın üzerinde 2 tane deckim var.

ace var bizim taraftan finale çıkması muhtemel kişi. hem iyi oynuyor hem deckleri full artı full.

Lan kız arkadaşın var. Öğretmiyon sana farm yapsın diye. Sonra laf yapıyon "ace de kartlar var." cukcuk.

Ayrıetten full falan da diil. Tinkmaster harici işe yarar legendary yok.

Ayrıetten ballıyım hepsi bu :D

oyun çıktıktan sonra bile bütün dünyada tinkmaster'ı craft'layan tek kişi olucan biliyorsun di mi? :D :D

olm ben sadede bakarım, full artı full deck'lerin yok mu hiç bir rare veya epic'i eksik olmayan. var. bitti :D

e iyi de oynuyon, haliyle favorisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Dworgian said:

Zmain i tutuyorum bari şampiyona yenilmiş olayım

evet evet

O deilde 2 haftadır pazar aksamı dışarı çıkmayıp MLG turnuvasına katılıyorum 2 dir ilk turda eleniyorum.....

İlk hafta 2-1 yenildiğim adam finalde gerçi, aynı model züğürt tesellisi bekliyorum şampiyon olsun diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Virtue-L said:

Dworgian said:

Dworgian said:

Zmain i tutuyorum bari şampiyona yenilmiş olayım

evet evet

O deilde 2 haftadır pazar aksamı dışarı çıkmayıp MLG turnuvasına katılıyorum 2 dir ilk turda eleniyorum.....

İlk hafta 2-1 yenildiğim adam finalde gerçi, aynı model züğürt tesellisi bekliyorum şampiyon olsun diye :D

heheheh. tabii abi o durumda "adam şampiyon oldu olm tabii ki benden iyi" diyebilirim en azından
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...