elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 şubatta askere gideyim dedim, yarın işlemleri halletmek için izin aldım. hangi şubeye gideyim bilemedim... ev ayazağada aklıma gelen yerler 1. halıcıoğlu 2. davutpaşa 3. bakırköy 4. yalova kendi şubem bakırköy hala açık mı işlem yapıyor mu? en bildiğim yer halıcıoğlu acaba çok kalabalık olur mu davutpaşa daha mı boş olur yalovaya gidiş çok kolay ama eksik bir evrak çıkarsa baş ağrısı olur geri dönmek. bide bu tecil bozma işlemleri için ne evrak lazım. askerlik konuları biraz fazla oldu ama idare edin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bakirkoy yabanci sube gungoren civari bir yere tasindi. halicioglunda halledersin isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 populasyonun az olduğu yerlere bak. ben izmir için konuşuyorum, tecil işlerini selçukta halletmiştim 2 sene önce. bu sene taşınmış. bu sefer çeşmeye gidicem. şehir içindeki yerlerde kalabalıktan parmağını uzatamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 2 defa halıcıoğluna gittim, pek sıkıntı olmadı; tavsiye ederim yol ters değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ben Antalya için konuşayım bu hafta özellikle baya kalabalık olacak. Şubat celbi için son başvuru çünkü. Ben bir tek Aralıkta yedek subay mülakatı için gideceğim. Kısa dönem çıkarsa da Şubat ın başlarında gideceğim. Gördüğüm kadarıyla herkes sabahtan gidiyor sıra olmaması için. Bence sende sabahtan git. Belgelerini filan hazırla. Şuradan bakabilirsin ne için ne lazım filan http://www.asal.msb.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu sabah gittim halıcıoğluna. okuldan tecil görünüyormuş okulun bağlı olduğum şubeye yazı yazması falan gerekiyormuş. yarın okula gidip(sakarya) bağlı bulunduğum şubeye(kocaeli) elden götüreceğim yazıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 of ben de yarın sabahtan gidicem halıcıoğluna. leventten nasıl gidiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 geç kalmışım ama adet yerini bulsun. "ben mi gideyim arkadaşlar?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yıl 2013 hala askere gidenler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 O diil de gittim haliciogluna danismaya uniden sonra iki sene tecil ettirmistim onun suresi bitti subatta askere gidicem dedim aralikta transkriptle gel dediler. Bosuna mi gittim yani ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kendi görüşüm: tecilin bittiyse zaten mevcut celpte gidiyor görünüyorsundur. aralıkta sevke hazırlık işlemleri var onun için çağırmışlardır. bende halıcıoğlu içerisinde halledemedim okulun tecili bozmak için bağlı bulunduğum başkanlığa dilekçe yazması gerekiyormuş. sakaryaya gittim okuldan yazıyı aldım sonra kocaeliye gittim dilekçeyi işlettirdim. böylece şubatta askerim bir terslik çıkmazsa, banada aralıkta tekrar git şubeye dediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bugün ben de aynı olayı hallettim. tecilliydi üniversiteden tecil bozma kağıdını aldım, şubeye götürdüm. fakat ilginçtir, işlemi yapan adam adın yoklamada olacak artık zaten senin tekrar 1-31 aralık arasında gelmen gerekiyor şubatta gitmek için dedi. neden dedim tam bir açıklama yapamadı, istersen bir gişede işlemini yapanlarla konuş dedi. kalabalıktı hiç uğraşmadım sabah tekrar gidicem... bu 1-31 aralık muhabbetiyle ilgili fikri olan var mı? aklıma gelen tek şey mülakat. başka birşey değil. ama ne muayene oldum ne birşey yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 "3. ŞUBAT 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERDEN, 01-31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAK ÜZERE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIKLARINA VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİNE MÜRACAAT EDENLER İLE SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMADIĞINDAN BAKAYA OLARAK ARANANLARDAN ASKERLİK ŞUBE BAŞKANLIKLARI VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİ TARAFINDAN 01 EKİM 2013 İLE 31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİ YAPILAN YÜKÜMLÜLER ŞUBAT 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE SINIFLANDIRILACAKTIR." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 elesso said: "3. ŞUBAT 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERDEN, 01-31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMAK ÜZERE ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIKLARINA VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİNE MÜRACAAT EDENLER İLE SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİNİ YAPTIRMADIĞINDAN BAKAYA OLARAK ARANANLARDAN ASKERLİK ŞUBE BAŞKANLIKLARI VEYA YURT DIŞI TEMSİLCİLİKLERİ TARAFINDAN 01 EKİM 2013 İLE 31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA SEVK ÖNCESİ HAZIRLIK İŞLEMLERİ YAPILAN YÜKÜMLÜLER ŞUBAT 2014 YEDEK SUBAY CELBİNDE SEVKE SINIFLANDIRILACAKTIR." said: anında yedek subaya yazdıkları anlamına mı geliyor bu=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 benim kütük tokattaydı aradım orayı dedim böyle böyle oldu verdim tc kimlik noyu kontrol etti dedi tamam aralıkta bi ara git sorun yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Şimdi arkadaşlar başvurumuzu yaptık. Aralık ayı içerisinde her hangi bir gün mülakata gideceğiz. Hatırladığım kadarıyla diplomanın aslı ve transkriptin aslı ve 3 tane fotokopisi gerekiyor belge ile birlikte. Yedek subay mülakatına gireceğiz. Eğer askeriyenin ihtiyacı olan bir adamsanız 12 ay yaptırıyorlar askerliği maaş da veriyorlar. Öncelik onların ihtiyacı bizim tercihimiz değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 said: anında yedek subaya yazdıkları anlamına mı geliyor bu=S lisans mezunu herkes yedek subay adayı olrak geçiyor askeriyede. er olacaksan da bu işlmelerden geçiyosun rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sınav kalkmadı mı ya. şaka maka 3 sene olmuş gideli yuh bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sınav değil Şu sayfadaki işlemleri yaptırmak adına gidiliyor 1-31 aralık arası http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/44_Sevk_Oncesi_Hazirlik_Islemleri.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 az once acikladilar net olarak askerlik subesinde zaten^^ aralikta tekrar gidicez pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ne dediler tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ya şu dil sınavı işimize yararmı ki aralıktan önce hemen bi toefl falan çakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 of halıcıoğlu ya. nefret ediyorum oradan. ben gittiğimde girişte bahçe dışında tutup sırayla alınıyordu insanlar 3er 5er. ve yabancı şubelerden gelenlerle, kayıtlı olanlar aynı sıradan giriyordu. o zamanlar benim kütük eminönünde, eminönünde toplasan 10 kişi çıkmaz kütükte o dönem askere gidecek, giricem işimi halledip çıkacağım. ama yoook koymuşlar barzo bi askeri geçirmeyeceksin kimseyi demişler adam ölümüne savunuyordu kapıyı asfdsdf. içeri girmem tüm gün sürüp içerde aynen bu tecil muhabbeti yüzünden geri postalanmam bir olmuştu. ne küfür ne küfür. halen aynımı bilmiyorum da en son yolun karşısındaki binada (daha ziyade klube) de işlemleri yapıyorlar artık sanırım. belki hızlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 elesso said: ne dediler tam olarak? tecil ettirirken girdigim muayenenin simdilik gecerli sayilacagini, aralik ayi icinde tekrar geldigimde istersem tekrar muayeneye girebilecegimi ve gelirken transkript getirmem gerektigini soylediler. dun de tecil bozarken gerekli yoklama yapilmis sayilmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar