Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hea mal mal. neyse uyandım ben zaten uyuyordum, 2 tane vizem var yarın meh. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Lectre said: işte tek bir şansım olsa bana böyle 1 yıl verseler listeden seçsem seçsem koysam senin gibileri yaksam. zippo bile atmam yakarken bak o derece, kibrit yeterli. bir yüzyıl geç doğmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 2 tane vizen varken paticikte ne işin var olm manyak mısın yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ne bilim ya çalışıyorum bir yandan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Biyik said: Lectre said: işte tek bir şansım olsa bana böyle 1 yıl verseler listeden seçsem seçsem koysam senin gibileri yaksam. zippo bile atmam yakarken bak o derece, kibrit yeterli. bir yüzyıl geç doğmuşsun. abicim git komününüzün ağasına de ki beni çok pis silkelediler bana counter argüman verin de, öğren, sonra tekrar gel. devralın şunu yatıyorum ben. allahın yüzsüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 buraların en büyüğü o bir başka bıyık bıyık çok yaşa hadi bıyık gece buralarda counter attack yapmalıyız sabaha +5 kişi daha toplayabiliriz önderliginde; atatürk hatalı arkadaşlar bıyık öndere katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 komünümün ağası he mi. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abiler demek istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 adam topigin içine etmis ama istedigi olmus ülke genelinde pasif agresif sabotaj çalismalari vardi kimi gizli kimi alenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bıyık'ın trollerinin sebebi bu haberin butthurt'ü :) http://gundem.milliyet.com.tr/anitkabir-i-1-milyon-kisi-ziyaret/gundem/detay/1790326/default.htm Anıtkabir'i 1 milyon kişi ziyaret etti Genelkurmay Başkanlığı, 10 Kasım 2013 günü Anıtkabir'i bir milyon 89 bin 615 kişinin ziyaret ettiğini açıkladı. Geçen senenin iki katı, adam başı 50 TL'de verilmedi kimseye ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 akitin mansetini okuyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 fenn said: akitin mansetini okuyan var mı? yok, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Lectre said: Biyik said: Lectre said: işte tek bir şansım olsa bana böyle 1 yıl verseler listeden seçsem seçsem koysam senin gibileri yaksam. zippo bile atmam yakarken bak o derece, kibrit yeterli. bir yüzyıl geç doğmuşsun. abicim git komününüzün ağasına de ki beni çok pis silkelediler bana counter argüman verin de, öğren, sonra tekrar gel. devralın şunu yatıyorum ben. allahın yüzsüzü. biyik'i görünce niyeyse eski nijeryalı oyuncu ade akinbiyi geliyor aklıma. championship manager'ı cok oynamanın zararları ^^ http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/00112/SNS2162A_112048a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bıyık helal lan vs all atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yeter ya hala banlanmadı şu biyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 JestersTear said: yeter ya hala banlanmadı şu biyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Dt0exlYJ3bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 JestersTear said: yeter ya hala banlanmadı şu biyik niye banlansın ki? hakaret eden sizsiniz adama. adamın sizden tek farkı, sizden farklı bir görüşü olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 banlanmadığı gibi sıraya dizip tokatladı adeta valla helal olsun o kadar küfürü ben kaldıramazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 atatürk şu yazdığınız şeyleri görse utanır heralde. bunlar mı beni savunanlar diye. bazen badembıyıklardan falan bile daha bağnaz olduğunuzu düşünüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Türk adını Türkiye'den almaz, Türkiye adını Türk'ten alır. Warhero said: Adam harbi troll, 17 sayfa iyi trollemiş helal olsun. Biyik said: yav said: Anadolu Cumhuriyeti diye kursaymış rahmetli ülkeyi, nasıl olurdu acep. bu hürriyet'in buyurduğu: bu benim istediğim: "Türkiye Türklerindir" = Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsız bir ülkedir, başka bir devletin boyunduruğu altında değildir maksatlı bir slogan Bu lafı bile yanlış anlıyorsun, çarpıtmaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 JestersTear said: fenn said: akitin mansetini okuyan var mı? yok, nedir? http://haber.gazetevatan.com/Haber/582914/1/Gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 moriarty said: atatürk şu yazdığınız şeyleri görse utanır heralde. bunlar mı beni savunanlar diye. bazen badembıyıklardan falan bile daha bağnaz olduğunuzu düşünüyorum ya. la münir seni kâle alan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 atatürk sözde egosu balon bi diktatör olduğu için utanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar