applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 e ilk el daha net ama cıkmadı, 1 kişi itiraz etmedi. o neden yoruma acık degil acıkla. madem sarı kart uzmanısın forumun bilgilendir bizi. yoruma acık olan olmayan kısım ne
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 iy izleyemedim, golü gördüm gerçi hemen bakıpta ofsaytta almeida, net bir şekilde yani. Sahada 6 hakem var, nasıl kaçırıyorlar Almeida'i orada inanılmaz. İnanılmaz kötü, rezalet, ayıp her şey bir arada... BJK ofsayt golü attı da ondan sonra da kıyıldı. İkinci yarı Olcay'a çıkan kart kolpa ötesi aklımdakilerden, keza çıkmayan kartlar çoktu. Cleyton'un normalde 75 civarlarında çoktan kırmızıyı almış olması gerekiyordu ama sarı zor çıktı. Motta'nın atılması da inanılmaz saçmalık, kol açık tamam ama kart çıkartılmaz orada ayıp yani. Bilinçli kesme yok, vücut dengesiz zaten bla bla oldu geçti... Hakemler inanılmaz kötüydü. Bu sene her maçta bu tip şikayetler çıkıyor. Özellikle mi bu kdar rezalet yönetiliyor maçlar cidden merak ediyorum. Art niyet olsa bu kadar kötü yönetilemez maçlar taraf fark etmeksizin. Her maç, her maç yeter lan artık... Böyle gol atmakta, gol yemekte koyar adama... Ayıp...
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 aa bak olcayın sarıyı unuttm sdsfs o sarı kart için de açıklama bekliyorum, burak gibi öldü sandım kaleciyi izleyince
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ha birde Bilic geldiğinden beri ilk defa maça ciddi anlamda müdahale etti, oyuna hükmetmeyi başardı. Necip'in oyuna koyulup sağa yakın ve zaman zaman kanatta oynaması harika bir hamleydi. Frei düzgün zamanda girdi, keza Eneramo yavaş yavaş hazırlanıyor. Eneramo girdikten sonra Beşiktaş top tutmaya başladı, Necip orta saha direncini arttırdı vs. vs. Bugün sahanın en iyilerinden biri de Olcay'dı. Halen eskisi gibi değil ama son 4-5 maçına nazarna harika bir performans gösterdi. Belki yine hatalı pasları vs. oldu ama hem savunma da hemde hücumda görünmez kahramandı resmen. Bütün orta sahanın toplamı kadar top kesip takımı atağa çıkardı. Oğuzhan'da 2 maçtır çok formsuz. Sezon açılışı ve Akhisar'daki dönüşünden eser yok. Oğuzhan olmayınca ve sorunlarda olunca Fernandes zaten diplerde yüzüyor. İkisi olmayınca acı çekiyoruz resmen... Takım halen kötü, 3-0 yanıltmasın. Ama son haftalara nazaran gayette derli toplu Kayseri vardı karşımızda da ve bu yüzden biraz mutlu olmakta fayda var. Ama çıkıpta bu Kayseri'yi yendik diye benzer şekilde Kasımpaşa, Sivas karşısına çıkarsak tokatlayıp geçerler. Toplanmamız şart...
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 maçı izlemedim ama kesin kayseri kazanmıştır
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 aynen, ben söyleyince beşiktaşlı arkadaslarım kızıyor bana, almeida hater hepsi :/
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bize taklacı degil golcu lazım abi
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 almeidayla karşılaştırılamaz ya, onun iyi kötü bi stili var bazen boş kaleye kaçırsa da, bu ise düz taklacı zenci
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ulan takla postlarını görmeden yazdıydım adsf
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fadsf aynen eneramo halen kötü de çok iyi top saklıyor. Tutma değil, saklama. Direkt ilk yarısı çok iyi geçen maçın son 30 dakikasında oyuna alınacak oyuncu tipi, onun sayesinde bu maçta resmen tutunabildik. Necip'le birlikte gelene kadar Kayseri ablukaya almıştı bizi... Birde Motta'ya asist yaptı ama bildiğin istemeden, saçma sapan bir şekilde gerçekleşti. Maçtaki en kötü pas olabilir o pas asdfsdf Yanındaki adama pas veremedi, AMA SAKLADI. Fiziken toplansın daha iyi olur. Şu haliyle bile iş görür. Ama Almeida'ı kesmesi imkansız. Birde bugün Almeida sezondaki en iyi ve istekli oyununu oynuyordu. Çıkarken bile niye çıkarılıyorum diye hırslıydı. Sözleşmedeki pürüzler halledilmiş galiba sdfdsa
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben dedim abi twitterda falan bunu göremeyen hakem kör olmuş diye, böyle sacmalık olmaz, 2-3 hafta mac vermesinler adama
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Gene beşiktaşın hakkı yenmiş okuduğum kadarı ile. Bence takım toplu bi hamam yapsın derim
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 3-0 yendiğimiz maçta bile hakkımız yenio hak yene yene bitmedi bi lan akiiki
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 buyutcek bisi yok. bjk yine 3. olur. bilic bu kadroyla kume dusmemek basaridir der. kovarlar. yerine yenisi gelir... stad yapilana kadar bu dongu tekrarlanir. sonra belki bisiler olursa olur.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ilk 10 dakika mükemmel top oynamışız. gerisi çöp. top tutma rezalet. oyuna hakim olamamışız, rakibin yetersizliğinden bize kalmış. acayip kötü oynamışız. geçen haftadan da kötü. ondan önceki haftadan da kötü. almeida'yı beğendim, bu maç ekstra verimle oynadı. tolga ve motta da iyiydiler. ama takım genel olarak, her açıdan kötüydü. olcay parlıyormuş gibi olmuş ama pozisyon yaratma konusunda bir ilerleme yok. o yüzden bu golü ve asisti forma girdi olarak kabul etmiyorum. biri lütfen kerim frei'a pas tuşunu göstersin. eneramo hala patato bence. ayrıca oyun esnasında dobi gibi yuvarlanan adamın golden sonra taklalar atabilmesi sdafsdfsd neler oluyor ya. ilk gol ofsayt. veli'nin el ile oynayıp aldığı sarı ayıp be ayıp. motta'nın golünü hangi akla uyarak kaleciye yazdılar anlamadım. top direkten dönüyor, adamın sırtına mı ne çarpıyor. arkasında gözü mü var? arkasına poposunu mu uzatmış? neden abi biri açıklasın bana. motta'nın ikinci sarı doğru. suratı korumakla falan alakası yok. sarı kartlar genel olarak doğru zaten hatta eksiği bile vardır. çok çirkeflik döndü. bunun üzerine kayseri'ye gelince, bok gibi oynamalarının yanı sıra başta sefa olmak üzere inanılmaz pis bir takım. umarım lig düşerler.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ah be su maca gideyim diyordum he okuldan otobis de kaldiriyolardi peh
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 oldun said: Birikmiş haklarımızı kullandık Öyle diyelim. Ama objektif bi şekilde, ofside gol hariç yine hakkımız yendi, ceza sahası çevresinde verilmeyen o kadar faul var ki.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben macı izleyemedim kısa özeti izleyebildim anca hakem kötüymüs bayaa heralde
Öne çıkan mesajlar