Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 11. Hafta | Kayserispor - Beşiktaş | 09.11.13 | 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bariz sarı kartta o ikincisi. Çarpma olması için beklemediğin anda gelmesi lazım, elin o kadar açık zıplayamazsın. O zaman kale önünde de zıpla golü kes var mı öyle şey.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

1. golde almeida ayağını 1 metre geriye uzatarak atıyo pası, olcay, almeida'nın önünde değil.
TOPA GORE ALINIR YER OHA. OHA HERIF OFSAYTI BILMIYOR aushfuahsduahsf
soyle quotelayım da degistirirsin falan.
Mesaj tarihi:
hayır buraya gelip bu kadar aglıyorsun sarı kart diye, madem cok bildiğini saniyorsun.

kayseride atılmayan 3 tane adamın kartlarını anlat bize

oguzhana direk giren adama cıkmayan kartı, frei'yi 2 kere indiren farklı adamın kartlarını anlat da inanalım bindigine.

burda sırtı dönük adama tartısmalı bir kararda cıkan kartı eleştirme.

bu kartı veren hakem de olur vermeyen de.

yapılan faullerde cıkmayan kartlar net art niyet.

hadi güle güle.

hah resim de gelmiş, buna faul vermedi, verse net sarı, 2 dk sonra verdiği faulde sarısı olan adama da cıkmadı.

neyse sen biliosun sarı kart olayını zaten neden anlatıosam lel
Mesaj tarihi:
baska biseyin sarı kart olup verilmemesi. sarı kart olan pozisyonun sarı kart oalrak verilmesine engel degilki?

o sarı kart oburleri de sarı kartsa sarı karttır. dikkat etmedim o faullere. son kerim frei in ki sarı kart olabilirdi.

ama biri %100 sarı kart.
Mesaj tarihi:
ben engel demedim zaten.

3-4 tane %100 cıkmayan sarı var, ve adamların sarısı var diye cıkmadı.

mottanın sarısı bence %100 degil, ona sarısı olmasa da sarı kart vermeyecek bir ton hakem var %50-60 sarı o pozisyon. yoruma acık yani.

yoruma acık olmayan pozisyonlarda cıkmayan kartlar sorun
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

1. golde almeida ayağını 1 metre geriye uzatarak atıyo pası, olcay, almeida'nın önünde değil.

AHHAHAAHAHHAAHHAAHAHHAHAAHHA

bu yüzden diyorum bunlarla bişey tartışmayın diye. adam oyunun kurallarından habersiz.

ayağı çizgide pampa taç
  • Yeni Oluştur...