-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Çıkıomuş..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 kötü adam kim?ve kim oynuyo batman rolünde felan??[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bilmem..Ama şunu biliorum konusu batmanin nasıl batman olduğunu felan anlatcakmış..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Lutfen eskı topıclerı bı araştıralım..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 cok guzelde batmanin nasil batman oldugunu sanirim filmlerden birinde anlatmisti zaten ayrintisina inilecek birsey degil diye hatirliyorum gibi neyse[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 çocukluk felansa bayar adamı yaws..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya ben baydım artık batmanden ya çok çocuksu gelıo:P
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ya Batman çocuksu değilde filmlerini hep çocuksu yaptılar şimdiye kadar. Spider-Man gibi iyi işleyemediler olayı. Bakalım 4.sü nasıl olcak[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
behran Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 1. ve 2. iyiydide bu joel schu. batırdı baya[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Batman gerçekte çocuksuluktan en uzak çizgi romandır. Öyle Superman falan gibi önüne geleni döven bi halk kahramanı değildir Batman, tamamen psikolojik olayı vardır, psikolojiyle oynar. Ama filmlerde hep çocuk filmi gibi oldu.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ilk iki filmi tim burton'ın elinden çıkmıştır ve hiç de çocuksu filan değildir, çocukken seyrettiğiniz için unuttunuz herhalde.. :) gayet karanlık ve kara mizahla yapılmış filmlerdir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ilk 2 güzel zaten. ya o forever falan neydi öle !! eögh cizgifilmide cok salamdır yaw konuşulmuştu bunlar aslında eski topiclerde.[signature][hline]my world my reality
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 batman iyilerin kotğsğ bir adam..Oyle orumcek gibi acıma duygusu falan yok;direk temizler suçlu gördüğü adamı.. İlk film harici bence fos..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 abe dıorum ya fılmler bayık ya :=)hele robınle bı sahnelerı wardı aman yarabbım
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Ruby_DraGon, 13 Aralık 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Lutfen eskı topıclerı bı araştıralım.. hö? önceden açıldımı bu konu..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 abe açılmayan bi kızlık soyadlar kaldı:P
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 İlk iki film süperdi,ondan sonrakilerde ilk iki filmin yönetmeninin başka devam filmi cekmek istememesinden sonra iyice çocuklaştı[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Anason Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 reklamindan pek anlasilmasada ben batmani oyniyacak aktoru hulk u oyniyan eric bena gibi gordum,soyadinida yanlis yazdim buyuk olasilik
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 en son 3 kişi olmuşlardı. Her filmde bi kişi katılıyo aralarına :) Şimdi bide robinin oğlu olurmuş 4lerler o zaman :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Creel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 batman ve robin ve shelie ve blabla ve blabla ve bla bla ehh uzun bi film ismi olcak o zaman :P batman ve yakın dostlari filanda olabilir yada baatman ve amazing friendss iyh[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?"
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Offff http://forum.paticik.com/view.php?id=83949[signature][hline]This Cat Scratches Free.
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 nicole kidman olsun[signature][hline]orochi
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Penguen war mıymış? yoksa izlemem ona gore..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla --- --- --- --- --- --- $imdi Oyun SunucuLarına WebHosting Sponsorlugu... --- --- --- --- --- --- KJ.
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Penguen falan yok. Batman 1'den bile öncesi bu. 2-3-4'teki kostüm yok. Çok daha ilkel bir kostüm. Eğer beklediğim gibi olursa 1 ve 2 yi silemese de diğerlerini siler.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar