Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 digital vibrance 70 e getirin. alin size sweetfx
marksman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 liberal said: karavana hanginiz lan? benim
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ya rush falan girin de geleyim her gün bakıyorum cq
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 cq baya boş infantry için o yüzden rush bi de oblit
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ben paso conquest oynuyorum. çok sıkıldım gerçi araçlardan fln ama olsun
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ben sweetfx 64bit exe'de çalışmıyor diye biliyorum. yeni versiyon destekliyor mu 64bit'i?
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Valla yil oldu ben sorunsuz kullaniyorum 64-bit'te :)
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v21m_p7d2A4
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Sweetfx denilen şey kurulmadan önce her oyunun renkleri soluk kalır zaten bu mantığa göre. Bence normal hali gayet iyi. Soluk renkli oyun görmemişsiniz.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Alakasi yok. BF3'te de vardi ayni sey BF4'te de var. Direk mavi/sari tint'li gibi oyun bariz sekilde.
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 "Gayet iyi" yerine "rahatsız etmeyen" kullansam daha iyi olurmuş. Şu ana kadar oynadığım oyunlar içerisinde en iyi renk paleti Battlefield'da demedim. Sweetfx ile doğallığı çok bozuluyor BANA GÖRE. Nasıl istiyorsanız öyle oynayın tabii.
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bayadır insurgency oynuodum sadece. bi bf4 akayım dedim çok karmaşık geldi ahah
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bf4 de yeni yeni maplere alıştım da kendime geldim. ama hala hardcore da nereden öldüğümü bilemeyince deliriyorum. (ama inatla hardcore oynuyorum ehskdh) ayrıca o rorsch mk-1 allahtan yerden alınıyor öyle stabil olarak inventory de olan bir şey değil. bayağı railgun lan.
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Rush cidden çok rezil bf4te. Rush oynamak içim Bad Company 2 oynuyorum, haritalar rush için tasarlanmış gibi. Cq dışında Obliteration, Carrier Assault (özellikle bu çok zevkli) birde Chain Link favori modelarım. Kara haritalarında da Carrier Assault benzeri bir mod olsa sırf onu oynardım sanırım.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 BF4 Rush kotu ya, pek sallamamislar bomba dizaynlarini bu sefer sdfsdfs.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi conquest. hardcore. yat bir yere. piçik piçik diye saydır susturucuyla sşldsaşldka ya da al lmg bipodla kurul köşeye, gelene geçene recoilsiz saydır. arkana da mortar koy. mis gibi. tam benlik. ama full infantry no vehicle server olsa şu açık arazi maplerde. bi bulsam. adamla 600mt mesafeden tank vs sniper kapışması hiç eğlenceli değil mesela
Öne çıkan mesajlar