Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğerki teyzeme küfretmeseydiniz bir kaç kere ölürdüm dediğiniz gibi. ama teyzemi karıştırdığınız için gerçekten o an sizlerden nefret ettim ve hiç ölmek istemedim.
Mesaj tarihi:
@kermit gerçekten resmini eklediğim sunucudan mı bahsediyorsun? sunucu tek bir admin tarafından yönetiliyor(o da ortada yok) ve açıldığı günden bu yana istatistiklere baktığımızda oynayan kişi sayısı üçü geçmemiş ve günlerdir oyuncu uğramıyor. açılalı iki hafta olmadı daha (:P)

şöyle bir şey var BFTR kısaltmasını kullanan sunuculardan biriyle karıştırmış olabilirsin. Bu tag bizim ama onunda üstüne yatılmış. Her neyse çokta önemli değil, yayına "Battlefield Turkiye" olarak devam ediyoruz. özetlemek gerekirse sana ve insan olan herkese o muhabbeti yapacak kişiliklere sahip değiliz. buna kalıbımı, adamlığımı basarım ben. Ama yinede soruşturacağım :) :)-D
Mesaj tarihi:
şu commander oynamayı anneye anlatır gibi anlatsanıza bi.

mesela squad promote ne işe yarıyor. bu evacuate olayı nasıl kullanılıyor mesela.

uav taraması tam ne yapıyor.

diğerlerini biliyorum.

tamam açıklaması varmış buldum sdfs
Mesaj tarihi:

Naval iyi de haritalar biraz ufak, 64lukler yerine 48likleri tavsiye ediyorum hem CQL hem CA icin. Enemy carrier'a giris acildiktan sonra flight deck'e scout chopperla rape extreme baya eglenceli oluyor.

Takim halinde infantry oynamak isteyenler icin oldukca ideal NS haritalari, arac kullanmak biraz bayginlik getirebiliyor. Javelin/Stinger/IGLA oldukca yogun. Botlara thermal camo tavsiye ediyorum, javelin sayisi cok fazlaysa IR Smoke da kullanilabilir. Haritaya gore 30mm/Burst cannon arasi switch yapabilirsiniz.

Gunship feci buffli, NS haritalarinda katliam yapabiliyorsunuz gunship'i kullanarak, bildigin CoD'daki AC130 gibi bisi 3.koltuk (25mm). En son tek run'da 11-12 kill aldim kendimden utandim.

Butun minigunlar hem infantry hem air hem transport araclarina karsi oldukca buffli, cok yanasmayin ve faydalanmaya bakin. Soyle bir his yaratiyor artik:
Scout chopper'da bile minigun oynamaya basladim (en guclu minigunlar scout chopperda), takimin jetleri havada kalamiyorsa gelen jete soyle bi dokunun yok oluveriyor. MAA haritanin kosesinde yatiyorsa ve dakkada bir 2 adet chopper tepenizde bitiyorsa siddetle tavsiye ediyorum (Ayni sekilde engineer olup stinger alirsaniz biraz seat switching extreme ile 650m yukselikten heatseeker atmaya calisan diger helileri de tedavulden seri sekilde kaldirirsiniz). Bunun harici 25mm cannonlar gene infantry, LAV, tanklara karsi en etkili silah mass murder yapmak isteyenler icin. 1 mag scout/attack chopperlara 91 gibi bir dmg vuruyor sanirsam. Ayni sekilde botlarin arkasindan da 3 kill cikartiyor.

Minigun buffi transport chopper'i da oldukca efektif bi silah haline getirdi, 5 kisilik squadla indirect fire/combat medic/mechanic jav/igla kombosuyla cok organize oynanirsa oldukca efektif olunabilir.

Bunlar harici SCAR-H/ACE21-23-52/ACW-R/AWS/SRR-61 favori silahlar, siddetle tavsiye edilir.

Mesaj tarihi:
şu oyunda hardcore/casual ayrımı olmamalı ya kesinlikle. tek oyun tarzı olmalı. mesela spot olayı casual da hayvani boyutlarda. böyle bir savaş atmosferinde ne adam gibi gizlenerek oynayabiliyorsun ne bir şey. daha baseden çıkarken turuncu turuncusun. nerde ne var bilerek gidiyorsun hep. strateji taktik bi yerde patates oluyor 64 kişilik bir ortamda.

tamam genel kitleye hitap etmek ve bebeleri ağlatmamak için böyle yapıyorlar ama bence oyun standart olarak spotsuz mapsiz falan olmalı. damage olayını yine dengelersin de bence oyun nerden ne geleceğini bilmeden daha keyifli. spot işin recon yapsın işte bi tek. rakibi görmeyelim. adama dmg verdiğimizi görmemek de standart olsa keşke.
Mesaj tarihi:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=h01KoB4-U7k&edit=vd?feature=oembed" width="459">

Transport heli esintileri

3D spot'un kapali oldugu core serverlar mevcut red, onlara bi bak istersen
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...