Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 CS de bi kere olmuştu bu olay cafede 2 oyuncunun birbirini karşılıklı vurması eski sürümlerden birinde. Baya tartışma çıkmıştı, elemanların bi tanesi ' ne var yani aynanda ateş etsek birimiz ölünce digeri immune mu olacak mermiye, o da ölecek sonuçta' gibi buna benzer birşey demişti. Mantıklı demiş bence. Sonuçta oyunda bullet velocity ve bullet drop fiziksel motora işlenmiş, 700-900 arasında RPM sıkarken aynı anda ölüm olması doğal. Double kill olduğu zaman hatayı kendimde buluyorum oyunda değil, daha hızlı veya iyi aimle vursaydım bana mermi atma şansını rakibe vermemiş olurdum. Bu olayın saçma bulunması bana saçma geliyor, oyuna bunu koymuşlar sonuçta, bug degil birşey degil QQ yapan da eline yapsın bi zahmet tamam DICE perfect bir oyun sunmadı hala buglar devam ediyor, fakat becerilemeyip de DICE ALLAH BELANIVERSIN QQ demek komik olmaya başladı bi yerden sonra. Major bug olursa, UCAV gibi, mortar gibi abuse edilen, adamlar direk olaya el koyup düzeltiyorlar.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 o kill trade olayını ben seviyorum şahsen. csdeki mantık tamamen dandik ötesi.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ahah ulan onu bile sikayet mi ediyosunuz.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ölünce havadaki RPG falan silinmese oyun mantıklı diyeceğim de işin aslı öyle değil.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 o benim de dikkatimi cekti, iste o duzeltilsin.
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dual wield takılmamın bi yolu var mı
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 arcane said: ölünce havadaki RPG falan silinmese oyun mantıklı diyeceğim de işin aslı öyle değil. bazukayı sıkıp ölünce harbi fizik baştan yazılıyo. madde vardan yok oluyo sdfds
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 öldün hadi siktirol git diyo kısacası oyun
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ya bişi sorcam şunun meali nedir? atıyo durmadanSPIND only neymiş ak
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 arcane said: ölünce havadaki RPG falan silinmese oyun mantıklı diyeceğim de işin aslı öyle değil. evet buna diyecek bişey yok, millet rambo gibi tank indirmesin diye yapmışlarsa kafam girsin böyle mantıga
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi adamlar oyunu bozduıkca bozuyo. demin bi girdim, heryer flicker ediyo. SLI da sorun cıkmış amk. çözüm falan hak getire
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi şu Threatty ya çok iyi oynuyor ya da karşısındaki adamlar çok cacık;
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 adam çok iyi. karşıdakiler de cacık tabii ki. ama o ilk vidyo staged değilse bırakıyorum ben bu oyunu sdfsd. yapım kalitesinden belli zaten o kadar uğraşan figüran da bulur. kafası kırmızı yanan hedefleri vurmak nedir. delikanlı gibi hardcore oynasın sdf. harbiden şu oyunu normalde oynamak için uber casual olmak lazım böyle kolofdan casual yemin ediyorum.
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 haklısın arcane de hardcore da çok harala gürele ya. herkes haritanın dört köşesine dağılıyor, çalı içinde soteye yatıp kill kasıyor. kimse takım işi oynamıyor o yüzden softcore tercihimdir
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Aynen hardcore kagit uzerinde daha guzel dursada pratikte malesef camperlar yuzunden genelde kotu oluyor. Snipercilar ve camperlar her turlu sever tabi. Bu arada softcore aslinda daha taktiksel spotingten sikayetcilerde susturucunun varligini ogrensin bi zahmet
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyunlardaki squad olayı tam bir love-hate ilişkisi. squadlar olmasa spawn olup yürüyüp birleşmek inanılmaz bayıcı olucak, ama 1 tane adamın mitozz mitozz diye bölünerek BEŞ olması da çok sinir bozucu oluyor. project reality'deki metodu beğeniyordum ben, sniper'ınki gibi spawn point atıyorsun bir yere, ama ses çıkarıyor bayağı yani yanına adam gelirse bulmaması pek mümkün değil, o yüzden leş gibi "lan bu adamların spawn pointi nerde" diye aranıp durmuyorsun, sadece açık havaya ve pointlerden uzağa atılıyordu, sadece spawn pointe spawn olunuyordu. Böle olunca mitozz diye bina içinde çoğalamıyordu insanlar, bi squad'ı vurunca vurduğun yerden mantıklı bir mesafede spawn oluyorlardı
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 nerden premyum alcaz indirimli ya.
df Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 haftaya yılbaşı indirimleri başlar her yerde. bu saatten sonra hiç oyun alınmaz beklenir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Squad falan hikaye ya, adam yanıma biniyor tanka, patlayacaz inip repair etmiyor, anca helilere makineliyle salça olup yerimizi belli ediyor goduumun veletleri, dertleri patlasında ben alayım tankı sanırım.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyunda beni en kanser eden şey kesinlikle gunner'a binip, arkasında durduğum diğer tanklara tow/sabot kalmamışken makinalı ile sürekli sıkanlar, kafayı yiyorum resmen, bu kadar delirtebilen bişey yok herhalde bu kadar hızlı, damardan nefret vermişler gibi oluyorum böyle. hayır abi, görüyorum evet, önümüzde tank var, evet, ateş etmiyorum, evet spotlayan da benim sen değilsin.
Öne çıkan mesajlar