Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen. çıkınca bi etrafına bakıp neredeyim derken ölebiliyorsun. çatışma olmayan yerden çıkayım dersen de bi saat koşturman gerekiyo.
Mesaj tarihi:
kalabalık olduğu için çaban boşa gidebiliyor. çok fazla faktör var ve çoğunun üzerinde bir kontrolün olmuyor. ama o iletişim ve takım oyunu çabası başlı başına keyif.

squad, sizinle gurur duyuyorum.

http://nimg.sulekha.com/sports/original700/2008-8-13-3-47-58-819bf2dbfe7144ceaf93eba0e3828f5c-819bf2dbfe7144ceaf93eba0e3828f5c-2.jpg
Mesaj tarihi:
bu son patchten sonra operation locker oynayamıyorum resmen.
giriyorum oyuna bazen girer girmez, bazende oyunun ortasında tam spawn olurken oyun göçüyor. sound loop değil bu direk siyah ekran. arka taraftada b, hata çıkıyor işte bf4ü kapat falan diye.
siege of şangay'dan sonra çöken maplere bu mapte girdi. sırayla sıçıp batırsınlar mümkünse
Mesaj tarihi:
Off cs go takintin ne ya sliph 3-4 tip silahla kücücük maplerde hep ayni tarz infantry don dolas koseden flash at headshot tamam. Bf4 daha competitive diye agro da yaratayim sana, hit registery sorunu sanki cs de olmuyor mu serverina gore bundan 3 ay once video paylasiyordun. Bf4 gayet ve cok cok daha komplike competitive oynanabilir ama kişisel kill peşinde koşma çabasi basariya giden yol olmadigindan ve kazanmak icin sadece mouse aimi 2 ay kasip oynanmadigindan cs ciler başaramiyor. Harita okuma squad a uyma uzun mesafede tank shelli olsun sniper bullet drop hesabi olsun becerikli olma biton şey var. He turnuvalarda bile bazen oyun cokuyor ona diycek bisey yok ama bf4'te iyi olmakla cs go da iyi olmak arasinda parametre olarak 100 kat fark var. No offance
Mesaj tarihi:
bf4 bu kadar random içerik ile nah competitive olur
ECM çalışmaz, crosshair kaybolur, freelook kapanır, netcode çalışmaz, mermiler insanların içinden geçer, one hit kill olur, 1 metreden düşer KIA yersin, koşarken çat diye takılır kalırsın, sprint atamazsın yürürsün nade'den kaçarken, mermiler çitten geçer, ya da geçmez bilemezsin, flare deploy etmez.

MMO anasını satayım zar atıyoruz resmen crit vurdu mu bug oluyor.
Inconsistent ötesi herşey.
Mesaj tarihi:
ahaha ben anlamıyorum ki biri çıkıyor tanklar yüzünden infantry oynanmıyor diyor biri diyor tankklar inf e karşı güçsüz. böyle gördüğün anda inf indirmek istiyorsan hardcore u dene orda gerçekten sıktığın anda inf yatıyor hem dmg yüksek hem inf can çarpanı az genelde. Ama softcore da bile tanklar zulüm yani nereye girip nereye girmemen gerektiğini bildiğinde ayrıca 5 kere law la ateş ederse 1 engineer anca yatırıyor 1v1.
Mesaj tarihi:
hayır sorun şu
inf tankı patlatamıyor
tank inf öldüremiyor, çünkü oyun TEAMWORK OH YEAH modunda, herşey weakling.

Takımın gerizekalı ise karşıda tank varsa o tank ölmüyor.
Tankındaki gunner ve diğer tanklar gerizekalı ise hiç bir şey yapamıyorsun armorlarla, rarara diye 3-4 tane roket geliyor gg.
Mesaj tarihi:
Eskiden tanklar gördü mü öldürürdü, ama sayıları azdı, sonra genius developerlar "HMM İNSANLAR TANK OYNAMAK İSTİYOR AMA TANKI BULMAK ZOR OLUYOR, O ZAMAN SAYILARINI ARTTIRIP, GÜÇLERİNİ AZALTALIM!" diye mükemmel bir çözüm getiriyor, her yer tank, hepsi boş.
Heli'ler de aynı şekilde, heliye koşardık lan heliye binelim de gunner olalım diye, şimdi o heliler spawn pointte yatıyor.
Mesaj tarihi:
Onda biraz haklısın da ben açıkçası tankların god mode gezmesini ya da aynı anda 1 shot yatmasını istemezdim tercih meselesi. Öyle hayvan gibi tank spawnı falanda yok (sayıca ya da zaman olarak server fast spawn açmadıysa) silk road conquest large hariç. bide yeni maplerden 1 inde daha fazla tank vardı.

Yani değiklikleri bazen insanlar yadırgıyor bilmiyorum ama bence şuan ki tankın durumu güzel olmuş. Scoreboardlarda en yüksek K/D oranlarına sahip adamlar ki 48 k/d oranına sahip adam var en yüksek killeri hep tankla yapmış ve ölmemiş.

Senin dediğin gibi olsaydı tanklar skill istemeden god mode dolaşsaydı bir espirisi olmaz dı bence. Tank durması gereken yeri iyi biliyor ve aimi iyiyse ağlatıyor.

He dediğin gibi squadın veya teamin tam bir numuneyse de tankı ignore et yani capliyceğin yeri koşarak git caple tank her yere giremiyor ya da C4 le hani uzun zaman tank bir bölgede kaldı ve ızdırap olduysa. Ayrıca RPG 2 vuruşta arkadan yatırıyor tankı ilk vuruşta immoblize yapıyor.
Mesaj tarihi:
Eskiden olduu için mi bilmiyorum ama bc2 ve bf3 tank balance'ını daha keyifli buluyordum ben, tank sevdiğimden de olabilir tabi.

Ha, bf4'ün tankı naval warfare yalnız, o attack boat'lara bindim mi inmiyorum.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Tankındaki gunner ve diğer tanklar gerizekalı ise hiç bir şey yapamıyorsun armorlarla, rarara diye 3-4 tane roket geliyor gg.

Şu çok doğru, gunner gidiyor anasının örekesindeki tanka, heliye sıkıyor yerini belli ediyor en baştan, süpriz imkanın sıfırlanıyor.

Üstüne gözünün önündeki engineri vuramıyor, ulan marklıyom ben HMG sıkıyom yine vuramıyor mallar, üstüne tamir falan hak getire zaten, tamir eden gunner 50de 1 falan denk geliyor.
Çabuk patlasın da ben alayım tankı derdinde galiba bebeler.
Mesaj tarihi:
oyunlardaki "YA TEAMWORK YA HİÇ" dayatması hiç keyifli değil yalnız, lan sosyal olmak istediğimde zaten, evden dışarı çıkıyorum, insan görmek istemediğimde oynuyorum oyun genelde asdf.
1-2 arkadaşla oynayınca kesiyordu bişeyler yapabiliyodun da, şimdi git gide artıyo gereken arkadaş miktarı resmen.
Geberin introvertler diye.
Mesaj tarihi:
softcore mu oynuyorsunuz nedir bu gözyaşları. hardcore'da çatır çatır tanklar da patlıyor veya tanklar infantryi öldürüyor. oynamak istiyorsanız hardcore oynayacaksınız. Attack Chopper nasıl basede yatıyor ayrıca. Kaç kişilik, nasıl cins serverlara giriyorsunuz ben anlamadım. Boş kalan attack chopper görmedim daha basede. Scout Heli desen zaten çok iyi olmuş. Cannon aldığın gibi akıyorsun. Kesinlikle oyundaki en etkili araç. Cap yaparken veya defend ederken flagi ortamı temizlemek, tankları korumak derken oyunun gidişatını etkiliyor direk.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...