Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.g2a.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-global.html?reflink=bf4pre şurdan alayım dedim bir arkadaş ÖM den söyledi de burdan da önce oldu sonra mail geldi "We're sorry, but your payment for Order 100099033 has been rejected by our security system." parayı geri gönderdiler. öf

EDIT: şurda var ama ? http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-4-china-rising-expansion-pc-98380290
Mesaj tarihi:
sabah 4-5 saat böyle focused bir şekilde oynadım.

oyunun hit register'ı vasatın 1 tık üstünde.

o kadar saçma sapan şeyler oluyor ki. mesela ace 52 cqb ile 25 metrede 5 hit register ediyorum sadece gövdesi ve üzeri görünen bir target'a, ölüyorum baktığımda 24 kalmış adam. silahın damage'ı 45. bana doğru koşan ve benim yukarıdan ateş ettiğim target bu. ben hit olduğunu görüyorum crosshair üzerinde.

diğer bir örnek, yine aynı mapte. m16a4 ile tek mermi ile 45 metreden daha uzak mesafeden öldürebiliyor. koşuyorum, tık ediyor, pat diye yığılıyorsun yere. bakıyorsun m16a4. silahın damage'ı 30, multiplier'ı 2. ateş ettiği range'de zaten damage red.'a uğraması gerekiyor.

hani bunları da geçtim, ölen adamın öldükten sonra mermi sıçması inanılmaz efsanevi. vurduğum adam yere düşüyor, düştükten sonra DÜP diye ses geliyor ve damage alıyorum.

çok fazla oluyor böyle şeyler, hani kakara kikiri eğlencesine oynarken silklemiyorsun ama lan şöyle oturup focus 2 saat oynayım dediğinde adama cinnet geçirtiyor. ace cqb ile 6 hit register etmesi ve targetın ölmemesi diğer yandan 30 dmg'a sahip rifleların one shot çekmesi gerçekten hit register konusunda oyunun patatesliğini ortaya çıkartıyor. ya sen target'ı vurmadığın halde ses ve görüntü olarak oyun seni yanıltıyor ya da sen gerçekten vuruyorsun server register etmiyor falan falan.

şu 4-5 saatlik maratonda en az 20-25 kere rifle'a one shot kurbanı* oldum. bunların bazıları böyle 80-120 metre aralığından falan. iron sight hehe.

bakalım gelecek fixden sonra devam edecek mi bu mevzular.

ha bir de hax problemi var tabii, bakalım bu kalıpsızlara ne zaman address edecekler. oyunun release'den beri ciddi oranda artış var.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

sabah 4-5 saat böyle focused bir şekilde oynadım.

oyunun hit register'ı vasatın 1 tık üstünde.
.

benim oyun komple böle, 5ms ping var serverlara avrupada, sırf öldürdüğüm adamlar tarafından öldürülerek geçiyor oyun.

Tankın makinalısı ile 6-7 defa vurup öldüremediğim adamlar var ya.
Mesaj tarihi:
allah belasını versin böyle oyunun, şuan beni delirten şeyler bunlar:

IR scope aim yapınca IR çalışmıyor, şeffaf.
Warthog tv-guided, guide edilemiyor, launch ederken aligned değil kamera ile missile.
Tankların HMG crosshair ile aligned değil, ayrıca ateş edince gözükmüyorlar havada, go figure, boşluğa boşluk atıyorsun.
Aimbot var, öküz gibi wallhackciler görüyorum daha köşeyi dönmeden bi hilltop'da camp yaparken dönüp vuran haritanın öbür ucundan.
Netcode yalan, göz göre göre içinden geçiyor mermiler playerların damage vurmadan, özellikle pistol. 20 kill'den 1'i sıfır damage attığım için kaçıyor.
Düşük ping oynarsan köşe dönüp adam vurma gibi bir şansın yok çünkü karşı tarafın pingi senden daha yüksek olduğu için senin onu öldürdüğün adama gidene kadar seni ekranında vuruyor, o zaman ikiniz de ölüyorsunuz, küçük maplerde deathlerimin yarısı bu 1:1 ölümlerden oluşuyor, sürekli böyle.
Arkasını dönmeden, yanına bakmadan seni tarayan player modeller dolu oyun, anlamıyorsun birisi seni gördü mü görmedi mi, kıçı dönükken çat diye öldürüyor.
Team balance diye bir şey yok, ticketlar azaldı mı RQ çekiyor iyi oyuncular, sonrası downhill zaten.
Unbalanced oyunlar her zaman unbalanced kalıyor map değişse bile nasıl başarıyorlarsa.
Mapler bok gibi, yüksek haritalarda sırf rooftop camping, minimap bu yüzden hiç bir işe yaramıyor spotluyorlar adamı ama haritada gördüğün adamı bulma şansın yok, 500metre yukarıda olabilir, çok bozuyor oyunu bu.
IRNV ve thermal özellikler araçlardaki ne bok yiyor bilmiyorum bazen insanlar parlıyor, bazen parlamıyor, bazen tamamen görünmez oluyorlar vs nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. Ha görsen de farketmicek ki, ölmüyor insanlar araçlara, nerfli ötesi IFV ve Tank infantry'ye karşı.
Sürekli engineer oynamamak için bir neden yok oyunda.
Movement, movement bok gibi, sürekli olarak görünmeyen şeylere takılıyorsun hareket ederken, sürekli bişey seni durduruyor yapmak istediğin şeyden.
Destructable environment consistent değil, oyunda yüzlerce şey var indestructable, bayrak direği yıkılmıyor falan şaka gibi, yüzlerce duvar var nedensiz yere yıkılamayan, campfest oluyorlar haliyle bunlar.
Mesaj tarihi:
bu netcode olayı online fpsleri öldürdü resmen ya. amatör arQonun cıkardıgı kod üzerine milyon dolarlık firmalar bir kod cıkaramadılar şaşırıyorum cidden.
Mesaj tarihi:
yalnız enteresandır, ben bu oyunu sadece eğlenmek için aldım.
hani başka oyunlarda oturup ciddi oynamışlığım var ama ilk defa bi oyunda monitöre yumruğu geçirip kırma isteği geldi içimden. hem de birkaç kere.
Mesaj tarihi:
Chem çok güzel kusmuş aynen katılıyorum. Yani bunlar bir kenara ben bir de şunu anlamıyorum abi, şimdi BF kafasında bir oyun oynuyorsak Assault seçip heal mı spamlemek gerekiyor yüksek puanlar alabilmek için?

aggresive recon tribinde oynamak keyif veriyor, 30 adam vurduğum bir maçta HS bonusları, spawn beacon, sensor falan derken 4500-5500 puan falan geliyor bana. Recon oynuyorum, takıma da yararlı oynuyorum ama gel gör ilk beşe giremiyorum çoğu zaman maç sonları. Ego meselesi değil, insanın içini kemiriyor "neyi yanlış yapıyoruz emenike" diye.

Birinci olan adama bakıyorsun, adam 15-25 KD ile neredeyse 10k puan alıyor (genellikle domination oynuyorum) bunun olayı nedir, spawn sonrası squad ile birleşip belirli bir alanı mı tutmaktır makul olan?
Mesaj tarihi:
RedallHoor said:

Chem çok güzel kusmuş aynen katılıyorum. Yani bunlar bir kenara ben bir de şunu anlamıyorum abi, şimdi BF kafasında bir oyun oynuyorsak Assault seçip heal mı spamlemek gerekiyor yüksek puanlar alabilmek için?

aggresive recon tribinde oynamak keyif veriyor, 30 adam vurduğum bir maçta HS bonusları, spawn beacon, sensor falan derken 4500-5500 puan falan geliyor bana. Recon oynuyorum, takıma da yararlı oynuyorum ama gel gör ilk beşe giremiyorum çoğu zaman maç sonları. Ego meselesi değil, insanın içini kemiriyor "neyi yanlış yapıyoruz emenike" diye.

Birinci olan adama bakıyorsun, adam 15-25 KD ile neredeyse 10k puan alıyor (genellikle domination oynuyorum) bunun olayı nedir, spawn sonrası squad ile birleşip belirli bir alanı mı tutmaktır makul olan?

ben ne gördüm, bi serverdayız, adamlar çatışmaya girmiyor abi, jetskilerle, helilerle sadece capladığımız yerleri geri caplıyorlar, bazıları hatta sadece prone edip bekliyor pointin birinde, bulamıyorsun adamı, caplandıktan sora point hop geri alıyor sen uzaklaşır uzaklaşmaz, adamlarda "ulan şurayı caplıyorlar, gidiyim kafalarına vurayım olay çıksın" yok, "uzaklaşsınlar da geri caplasam" var.
Dedim, malsınız, böyle oyun mu oynanır, "oyunun amacı point caplamak" dedi adam.

Hayır abi, oyunun amacı karşındakini öldürmek, FPS shooter, garip şeylerle gelmeyin bana.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...