Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şeyi anlamadım, niye bir PC oyununda bu kadar çok console element var? Engineerin ilk anti tankı tamamen point and shoot, hiç bir yetenek istememesi için özellikle uğraşmışlar, belli yani konsolcular vuramıyor hiç bir halt, böyle şeyler ekliyorlar.
Mesaj tarihi:
ilk çıkan roket normalde tanka karşı tek artısı fire&forget olması onun dışında 15 hasar vuruyor tank (main battle, ifv'lar daha fazla hasar yiyor tabii) 3. açılan roket rus-rpg'si tanka anal vurdum mu 65 çakıyon + disable oluyor
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

ilk çıkan roket normalde tanka karşı tek artısı fire&forget olması onun dışında 15 hasar vuruyor tank (main battle, ifv'lar daha fazla hasar yiyor tabii) 3. açılan roket rus-rpg'si tanka anal vurdum mu 65 çakıyon + disable oluyor

E ama 2 enginerden 5 saniyede 4 tane yedinmi gidiyor tank bir anda, atması fazla kolay görmeden atıyorsun gidip buluyor.
Javelin bile kitlendikten sonra bunun kadar sorunsuz gidip bulmuyor inan. Bence bi fix gelmesi lazım bu ilk lawlara
Mesaj tarihi:
100 ticket olayını şaka olsun diye mi yapmış bunlar. cs'de fln bırak maçı bi round bundan daha uzun sürüyor ya. 3 dk oyun 5 dk loading. iyi düşünmüşler.
Mesaj tarihi:
Esh said:

L96 yı açmak için 18 sniper kill 1 shotgun 1 dmr 1 c4 kill lazımmış.

sniper ok de digerleri neden ki lan sdf

of tdm'de yaparım diodum, sunucular 100 ticket olmuş.

20 bilet kesemeden maç bitiyo.

teşekkürler EA
Mesaj tarihi:
200 ticket sunucu buldum bi tane

20 sniper kill yaptım, 1 dmr kill yaptım tam c4 ile shotgun alayım diyodum ki...

henuz shotgun açılmamış hiç support oynamadığım için.

emenike.
Mesaj tarihi:
bi server'a girdim, güzel güzel oynarken hackerın teki girdi.
respawn olur olmaz ölüyoduk falan. 2-3 dk içinde adamda 70+ kill oldu neyse respawn olmayı bıraktık biz voteban ile cebelleşirken admin geldi bunu şutladı.
en az 5-6 kişi bunu reportladık battlelog'dan.
reportlarken bi şey dikkatimi çekti, adam lvl28'di ve skill'i 200 civarıydı. herhalde hacki yeni buldu dedim.
neyse aradan 2 saat geçti biraz önce baktım, tabi skill haliyle 500+ olmuş ama adam nick değiştirmiş.
tabi biz profili reportluyoruz nicki değil ama nick değiştirince(ve buna ek olarak bizim bilmediğimiz başka tricklerle) izlerini kaybettirmiş falan mı oluyor anlamadım.
eğer öyleyse fuck this gay earth.

edit: derken adamın nicki bi daha değişti lel.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...