lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bu arada o elektro şok etkisi bir arkadaş bug olmadığını iddaa etti, düşman commender'ı bir bölgeye emp drone çıkarttığında altında birileri varsa o efek çıkıyormuş. akşama bakıcam
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 emp drone ise iyiymiş. bizde random oluyor sanıyorduk. df said: dün yine ses gitti. acaba oynadığım server mi update edilmemişti yoksa sorunu çözdük fln demeleri yalan mı =) edit: bu arada sniper olayı rezil abi oyunda. mermi hedefe gidene kadar çay suyu koyuyorum. vursan da ölmüyor zaten 80-90 hp anca götürüyor. ilk sniper'den kurtulayım diye inat ettim 4-5 oyun kastım. k/d 0.2 fln anca oldu. açtım ikinciyi pek farkı yoktu onunda. cs'deki sniper'e alışmanın sancısı heralde bunlar. bf3 fln da oynamadığımdan çok yabancı geldi. hardcore oyna
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 k/d : 0.2yse sana kötü bi haberimiz var abi
df Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 iyi oynamasam da assault ile k/d 1 oluyor ya. ilk recon silahı hiç beceremedim ondan öle 0.2 fln gördüm.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 K/d 2.0 in altindakileri buraya alamiyoruz abi. Uzgunum
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Ilk recon silahiyla son recon silahi arasinda menzil ve bullet drop farki var. Ayrica ilk silah son silah gibi gok gurultusuyle ates etmiyo. Teknik kullanimda daha az farkedilme ihtimalin var
df Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 k/d peşinde koşup takımımızı satmıyoruz. bölgeyi savunmak için tankın önüne atlıyoruz =) sen kesin çalılara yatıp bekliyodursun =P
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Esh said: K/d 2.0 in altindakileri buraya alamiyoruz abi. Uzgunum gökhan dışında herkes terk etsin o zaman forumu :p
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bakmama gerek yok bebişim eski stalkerlardan kim kaldı. nickini söyle kd rate'ini söyleyeyim :p
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pati tayfasından sadece gökhan 2.0 üstünde o da tam bir leş yiyici adam ölmüyor. bildiğin ölmüyor. bazen 4 kere spawn oluyorum* adamda, 5. kerede hala orada oluyor beacon of hope gibi oynuyor şerefsizim. çok usturuplu planlı oynuyor. ben ya llah bismillah 3 kişiye battal gazi gibi giriyorum*
liberal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 dün gece bir obliteration oynadık inanılmazdı. yaklaşık 2 saat 2 takımda bi noktayı patlatmaya çalıştı ve sonunda aldık. şahaneydi. ayrıca bf oynayanlar team speak'e gelsin abi gayet iyi örgütleniyoruz sdf khazadum said: saygılar, bi sorunumu anlatmak istiyorum size. Battlefield'i ilk kurduğumda, Grafik ayarları kimisi High'ta kimisi Ultra'da, sabit 60 FPS ile oynayabiliyordum. Çok çok aksiyonlu sahnelerde en fazla 10 FPS düşüyordu. Noldu bilmiyorum, şu anda en ufak aksiyonda bile 30-20 arasına düşüyor ve beni kanser ediyor. Bütün ayarları low-off yaptığım halde yine aynı yine aynı. HD7870 var bende, 8GB Corsair'in soğutuculu belleği(1600 mhz), SSD disk, AMD FX6000 işlemci. Benc'te o kadar kötü değildi BF4 için donanımım. Dediğim gibi ilk kurduğumda hiçbir sorunum yoktu. Herhalde bu da AMD'nin ibişliğinden kaynaklı oldu bende. Şu beta driver kurayım dedim BF4 için çıkarttıkları. Catalyst Control panelini kurarken bi 20 dakika bekletti. Bende sorun var diye iptal ettim yüklemeyi. Ondan sonra oldu sanki böyle. Gerçi yakın bi zamanda format atmayı da düşünmüyor değilim ama bu AMD'nin son beta driverini kurabilen var mı? ya da bende niye kurulmuyor bu lanet şey? Yaklaşık 1 haftadır oyun zevkimin içine sıçıldı açıkcası. Ekran kartının driverini sildim tekrar yükledim stabil olanını, yine aynı. Format atmadan bi çözüm üretilebilir mi acaba? bende de 7870 var böyle sorunlar yok gibi. ccc beta'yı yükle sen ondandır büyük ihtimal.
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 r10 update ile ticket limit koymuşlar offical 100% ranked 200% olmuş en fazla http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1qm5l4/server_owner_warning_r10_ticket_count_on_official/
khazadum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 liberal said: dün gece bir obliteration oynadık inanılmazdı. yaklaşık 2 saat 2 takımda bi noktayı patlatmaya çalıştı ve sonunda aldık. şahaneydi. ayrıca bf oynayanlar team speak'e gelsin abi gayet iyi örgütleniyoruz sdf khazadum said: saygılar, bi sorunumu anlatmak istiyorum size. Battlefield'i ilk kurduğumda, Grafik ayarları kimisi High'ta kimisi Ultra'da, sabit 60 FPS ile oynayabiliyordum. Çok çok aksiyonlu sahnelerde en fazla 10 FPS düşüyordu. Noldu bilmiyorum, şu anda en ufak aksiyonda bile 30-20 arasına düşüyor ve beni kanser ediyor. Bütün ayarları low-off yaptığım halde yine aynı yine aynı. HD7870 var bende, 8GB Corsair'in soğutuculu belleği(1600 mhz), SSD disk, AMD FX6000 işlemci. Benc'te o kadar kötü değildi BF4 için donanımım. Dediğim gibi ilk kurduğumda hiçbir sorunum yoktu. Herhalde bu da AMD'nin ibişliğinden kaynaklı oldu bende. Şu beta driver kurayım dedim BF4 için çıkarttıkları. Catalyst Control panelini kurarken bi 20 dakika bekletti. Bende sorun var diye iptal ettim yüklemeyi. Ondan sonra oldu sanki böyle. Gerçi yakın bi zamanda format atmayı da düşünmüyor değilim ama bu AMD'nin son beta driverini kurabilen var mı? ya da bende niye kurulmuyor bu lanet şey? Yaklaşık 1 haftadır oyun zevkimin içine sıçıldı açıkcası. Ekran kartının driverini sildim tekrar yükledim stabil olanını, yine aynı. Format atmadan bi çözüm üretilebilir mi acaba? bende de 7870 var böyle sorunlar yok gibi. ccc beta'yı yükle sen ondandır büyük ihtimal. Kuramadım, kurulmuyor abi sorun orada zaten. Takılıp kalıyor. ve bu arada benim K/D oranımda 1.5 olmuş. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/xkhazadum/stats/328169634/pc/
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Beyler Client a da SONUNDA UPDATE GELDİ!
aente Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 k/d 2 adayı olarak geliyorum ya sırada. 30 fps ile sürüne sürüne artıyorum her gün. ay sonu yeni ekran kartı yeni işlemci gelsin ağlatıcam. son 30 maçta 2 kd'em falan var, ace 23 açıldı rahatladım sonunda.
eski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 liberal said: dün gece bir obliteration oynadık inanılmazdı. yaklaşık 2 saat 2 takımda bi noktayı patlatmaya çalıştı ve sonunda aldık. şahaneydi. ayrıca bf oynayanlar team speak'e gelsin abi gayet iyi örgütleniyoruz sdf khazadum said: saygılar, bi sorunumu anlatmak istiyorum size. Battlefield'i ilk kurduğumda, Grafik ayarları kimisi High'ta kimisi Ultra'da, sabit 60 FPS ile oynayabiliyordum. Çok çok aksiyonlu sahnelerde en fazla 10 FPS düşüyordu. Noldu bilmiyorum, şu anda en ufak aksiyonda bile 30-20 arasına düşüyor ve beni kanser ediyor. Bütün ayarları low-off yaptığım halde yine aynı yine aynı. HD7870 var bende, 8GB Corsair'in soğutuculu belleği(1600 mhz), SSD disk, AMD FX6000 işlemci. Benc'te o kadar kötü değildi BF4 için donanımım. Dediğim gibi ilk kurduğumda hiçbir sorunum yoktu. Herhalde bu da AMD'nin ibişliğinden kaynaklı oldu bende. Şu beta driver kurayım dedim BF4 için çıkarttıkları. Catalyst Control panelini kurarken bi 20 dakika bekletti. Bende sorun var diye iptal ettim yüklemeyi. Ondan sonra oldu sanki böyle. Gerçi yakın bi zamanda format atmayı da düşünmüyor değilim ama bu AMD'nin son beta driverini kurabilen var mı? ya da bende niye kurulmuyor bu lanet şey? Yaklaşık 1 haftadır oyun zevkimin içine sıçıldı açıkcası. Ekran kartının driverini sildim tekrar yükledim stabil olanını, yine aynı. Format atmadan bi çözüm üretilebilir mi acaba? bende de 7870 var böyle sorunlar yok gibi. ccc beta'yı yükle sen ondandır büyük ihtimal. gece bende peşinizden q spam layıp durdum walla(odesa) artık hiç conquest takılmayalım , kopmadan düşmeden 2 saat iyi eglendik.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 jng90 sanırım magazin kapasitesi olarak midde rakipsiz.
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Oyun laptop'ta daha iyi çalışıo, desktopta sürekli fps drop var delirtir insanı.
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 SRR61 hiç olmadı M98B varken diger sniperlar pompalı su tüfeklerinden farksız. Jng90'ın bullet dropu 100 metrede başlıyor. 100 metre ney lan, sniper demeye utanır insan 100 metreye dropsuz işerim ben. Magazin size için sniper seçmek saçma bence, o zaman DMR kullanmak daha mantıklı mid range için, zaten jng tek atmıyor yanında bile olsa, headshota giderim dersen DMR ile de gidersin.
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 valla srr-61 i çok beğendim ben. şimdiye kadar cs-lr4 ile oynuyodum. ak12 falan kullanıyorum bi de hala. ilk silahlara iyi alıştım ben ya.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 m40 en iyi ya ama ben yine srr kullanıyorum, eğer custom servera girerseniz tek atışta geberten m40 epey seri, yoksa srr
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 go go hardcore diyorum sniper oynayip zevk almak isteyenler icin. edit: zaten hardcore'a bir alisinca daha sonra "agzini yuzunu taradim, kolum kadar mermisi olan silahla gogsunden vurdum olmedi" moduna donmek istemiyo insan.
Öne çıkan mesajlar