Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

client closed down connection probleminin çözümü var mı? Oyuna giriyorum 10sn geçmeden atıyor.

57ms, 60fps tak diye atıyor. Oyun oynayamıyorum.

Bunun cozumu router ayarlarinda upnpyi devre disi birakmakmis. Yazayim buraya da.
Mesaj tarihi:
Burda belki ama nette bayağı ağlayan vardı ve herkeste her çözüm tutmamış mesela sdf

UPnP'yi kapatmadan 1 gün önce girdiğim 5 oyunun 2'si falan kapanıyordu bu şekilde. Kapattığım günse girdiğim hiç bir oyunda 10sn'den fazla kalamadıydım. Kapattım 4-5 oyunu server çökene ya da oyun bitene kadar oynayabilir hale geldim lol (dün 1 saat oynadığımız obliteration çöktü bitime yakın...)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

patide bir tek sende oldu o problem :)

yoo bende de var, progress kaybettiğim çok oldu

artık fazla olmuyor ama, sanırım razer game booster'ı kapattıktan sonra kesildi, upnp falan hiç oynamadım router ayarlarıyla
Mesaj tarihi:
oyun bitince ribbon, silah vs gibi şeylere verdiği puanları hala saymıyor oyun. aynı rütbeyi 3 kere fln atlıyoruz resmen. ne zaman düzeltecekler şunu. o kadar zor mu yani.
Mesaj tarihi:
bu ne abi yav download da sürekli sorun yaşıyoruz. error veriyor. indirdiği vakitte 5 10 kb gibi bir hızla indiriyor. başka şekilde indirme imkanımız var mı bunu? başka bir siteden misal ?

sorunu çözdüm. Eacore.ini diye bir dosya indirip masa üstüne kopyaladım deliler gibi indirmeye başladı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...