chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 havalar da soğudu artık haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi eşin ağlarken, "seviyorsan git konuş aga" diyip masaya bi kutu uyku hapını fırlat. ama kutu döne döne gitsin. gerçi sen atınca kesin masaya varıp fuurfh diye kayıp yere düşer. dik de düşmez ha baya böyle ilacın ismi yazacak şekilde düzgüncene düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben inanmadım anlattıklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Inanilacak gibi de degil zaten. Kurgusu da stv tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yav said: adamın intihar ettiğini eşin mi söyledi? Ağlayınca sordum, niye ağlıyorsun ne oldu diye. Karnım ağrıyor fln diye geçiştirdi ama ben ısrar edince anlattı durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 vay be reklam alırıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 İnanmayan arkadaşlar için çocuğun intihar haberini veren gazete linklerini paylaşırdım da sonra geriye dönük stalklayıp bana kadar ulaşırsınız diye çekiniyorum. Ayrıca bana söyleseler bende inanmazdım, tıpkı tv deki programların kurgusu gibi çünkü ama emin olun daha önce hayatımda ve çevremde böyle şeylere rastlamadığımdan ne saçma işler derdim. Ama başa gelince gerçekleşme ihtimalinin o kadar da düşük olmadığını çok iyi anladım. Sizde artiz artiz yüksek perdeden kendinizden çok emin, ben böyle hata yapmam ayarında yazıyorsunuz ya, emin olun başıma gelmese bende sizin gibi derdim. Ama başınıza gelme ihtimali sandığınızdan daha yüksek ve hiç anlamıyorsunuz, o nedenle ibret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Boşan arkadaşım ne uğraşıyorsun kaç kere yaşayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 karısı hamile buna söylemeden hamile kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hamileyse hamile abi,anlattığı ortamda çocuk mu yetiştirilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Abi benim sana karşı bi umudum vardı, toparlar belki ileride vs diye. Şu konudan sonra anladım ki senin hayatın böyle devam ettiğin sürece daha da kötü olacak. Bir dost olarak söylüyorum sana, acı gerçekler yani. Karını dövsen ne olacak sövsen ne olacak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 skywalkr said: yav said: adamın intihar ettiğini eşin mi söyledi? Ağlayınca sordum, niye ağlıyorsun ne oldu diye. Karnım ağrıyor fln diye geçiştirdi ama ben ısrar edince anlattı durumu. tamamen uydurma o zaman karında yalan söyleme hastalığı olabilir eski kız arkadaşımı hatırladım acayip kurgular kendini de kurguya deli gibi inandırırdı gençliğimi yedi şerefsiz en son meme kanseriydi falan şimdi sürtüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yav said: skywalkr said: yav said: adamın intihar ettiğini eşin mi söyledi? Ağlayınca sordum, niye ağlıyorsun ne oldu diye. Karnım ağrıyor fln diye geçiştirdi ama ben ısrar edince anlattı durumu. tamamen uydurma o zaman karında yalan söyleme hastalığı olabilir eski kız arkadaşımı hatırladım acayip kurgular kendini de kurguya deli gibi inandırırdı gençliğimi yedi şerefsiz en son meme kanseriydi falan şimdi sürtüyor Gazetelerde çarşaf çarşaf intihar haberi verildi çoçuğun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Myrica said: bu eleman hala yazıyo mu ya? 2 topikte de yapması gerekenleri söyledik,vay babasını. Bildiğin başlık açıp *hacı benim ilgilenin ama kıçımı kaldırmıcam* havası sezdim kendisinde. Yada trollüyo ya la. Kardeş karım depresyona girdi ve intihara meyilli sen ne diyorsun. Lan hayatınız oyun olmuş, ruhani ve manevi boşluktasınız resmen. Bugun ağzından laf alayım dedim. Hiç ölümü düşünüyormusun diye sordum. Merak ediyorum nasıl birşey dedi. Saçmalama fln dedim. Sustu eşim. Sonra intihar etmeyi düşünmüyorsun değil mi, ruh halin meyilli dedim. Sessiz kaldı yine. Sonra konuştum ettim kafasını rahatlattım fln. Durum çok vahim. Psikoloğa fln götürcem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 senin hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 sipeyskeyk said: senin hayatını Bende senin hayatını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Üçlemenin sonuncusu nihayet başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bence karından önce senin pskolojik sorunların var. Mal mısın, insana ölümü düşündün mü, intahar edecek misin diye sorulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 skywalkr said: yav said: skywalkr said: yav said: adamın intihar ettiğini eşin mi söyledi? Ağlayınca sordum, niye ağlıyorsun ne oldu diye. Karnım ağrıyor fln diye geçiştirdi ama ben ısrar edince anlattı durumu. tamamen uydurma o zaman karında yalan söyleme hastalığı olabilir eski kız arkadaşımı hatırladım acayip kurgular kendini de kurguya deli gibi inandırırdı gençliğimi yedi şerefsiz en son meme kanseriydi falan şimdi sürtüyor Gazetelerde çarşaf çarşaf intihar haberi verildi çoçuğun diyorum. çocukla aralarında o kadar bişey geçmemiş olabilir intihar mektubu yalan olabilir, olmasa da karının ilgisi olmayabilir falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 totemic said: Üçlemenin sonuncusu nihayet başlamış. Son olmaz böyle giderse ya, evlilik sorunu bitse işyeri sorunları başlar, o olmadı başka şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.haberler.com/tem-de-intihar-trafigi-5121325-haberi/ bu mu ? http://www.aktifhaber.com/polis-memurunun-borc-intihari-880714h.htm bu mu ? Polis olan mı ? Yoksa İşçi olan mı ? İlk önce açık net nerede bu haber yaşadıklarının bir gerçekliği var mı ? Onu teyit edelim. Adamın isminden yola çıkıp nasıl stalk yapsın millet de sana ulaşsın ? Böyle bir şey mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi ilk iki filme inandım aslında da, bu sonuncusu epey çıtayı yükseltmiş. yemedim. i didn't eat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 skywalkr said: Bugun ağzından laf alayım dedim. Hiç ölümü düşünüyormusun diye sordum. Merak ediyorum nasıl birşey dedi. Saçmalama fln dedim. Sustu eşim. intihar edecek insan söylemeden dan diye ediverir bir gün. öyle psikolog fln yemez yani. troll değilsen hani %1 fln, aklında bulunsun. dipnot: karın anlattığın gibi biri ise diğer topiclerde, öldürmez seni süründürür gibi geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar